اگه نشه به سایت های خارجی دسترسی داشت به چه درد می خوره ؟نقل قول:
اینترنت یعنی ارتباط با جهان
این اینرنت ملی به طور موازی فعالیت می کنه یا قراره کاملا جایگزین بشه؟
اگه نشه به سایت های خارجی دسترسی داشت به چه درد می خوره ؟نقل قول:
سودش فقط در این هست که سایت های داخلی از هاست خارجی به هاست داخل کشور میان و ترافیک بین الملل کمتر و در نتیجه پینگ بهتر میشه.نقل قول:
اگه نشه به سایت های خارجی دسترسی داشت به چه درد می خوره ؟
قراره به صورت موازی فعالیت کنه.
یه مطلبی رو بگم برای اون دوستانی که میگن اگه این طرح اجرا شه سرعتمون میاد پایین و بدردمون نمیخوره و اینا ....
من خودم تا 3 ماه پیش سرعت روزانم 512 بود و شبانم 256،یعنی شبی 500 مگ
خیلی خیلی عقده داشتم واسه دانلود :دی
هرشب سیستم روشن،صدای فن....اصن یه وضعی،اعصاب آدم خورم میشد،اما چاره ای نبود،عطش استفاده از اینترنت که خودتونم مواجهش هستین
زد و یهو سرعتمون رو بالا کشید شرکت و روی 2 مگ بست،هم روز و هم شب،یعنی حدودا شبی 3.5 گیگ اگه سرور خوب باشه
یک ماه اول خودمو خفه کردم حدود 100 گیگ دانلود کردم،3 تا هارد دارم،250،500 و 640،یعنی بدونین که مشکلی هم از نظر نگهداری ندارم،فعلا جا هست :دی اما...
الان واقعا عطشم کم شده،میرم رو سایت ها میگردم،اگه واقعا ببینم به چیزی نیاز دارم شب میزارم دانلود شه،اگرم نه که اصلا دانلود نمیکنم،اما قبلنا هرچیزی رو که میتونستم و امکانش بود دانلود میکردم
قضیه همونه که میگن هرچیزی بخوای جلوش رو بگیری،آدم بدتر میره دنبالش...،اینترنت هم تا وقتی محدود باشه،وحشتناک عطش وجود داره واسه دانلود،اما وقتی آزاد باشه شما هول نیستی واسه دانلود،میدونی که همیشه هست...مثه کسی که بدون فردا هم غذا هست،امشب خودشو خفه نمیکنه...
اگه بحث حجم نباشه،شاید یکی 2 ماه اول ملت خودشون رو خفه کنن،اما بعدش،با اطمینان میگم فرهنگش میره بالا،هرکس هرچی نیاز داره دانلود میکنه،چون میدونه اینجوری نیست که اگه امشب دانلود نکرد،مجبوره تا 2 ساعت دیگه انتظار بکشه اونم تازه اگه سرعتش جواب بده ! پس دانلود کردن ها توی 24 ساعت پخش میشه و اینجوری شک نکنین برای 1 مگ سرعت زیر 80-90 نمیاد
این طرح در صورت اجرا،همه جوره سوده،شک نکنین
به خاطر همین هرجور که میتونین سعی کنین به اطلاع سایرین برسونینش،من خودم تو فیس بوک اشتراک گزاریش کردم،ینجا هم گذاشتم تو امضام،از شما هم همینو میخوام
:10::40:
دقیقا همین باعث میشه که طرف هی پول خرج کنه تا دانلود کنه و این که بد نیست بلخره شرکت و صاب شرکت از کجا بیارن نون بخورن :31:نقل قول:
ولی به نظر من اینترنت ملی یا حالا حلال یا هر چیز دیگه میتونه بهتر از این هایی که میگید هم باشه
مثلا هاست داخلی باعث میشه خیلی از سایت ها که الان رو اینترنت هستن بیان روی اینترانت و از اونجایی که این طرح داخلی هست اگر سرعت اینترانت بالا باشه و بدون محدودیت خب دیگه چرا با سرعت پایین و هزینه بالا از اینترنت دانلود کنیم؟ اگر چه نیاز به اینترت رو نمیشه نادیده گرفت ولی خود این اینترنت داخلی میتونه کمک زیادی بکنه به بهینه شدن مصرف از اینترنت و خود این حرکت مسلما سرعت و پینگ رو بالا میبره
اگر چه بعید هم نیست این طرح هم مثل بقیه موارد زپلشگ از اب در بیاد ولی بهر حال فکر میکنم جای پیشرفت زیادی داشته باشه...
ملت ایران رو هنوز نشناختی شما.نقل قول:
من با اجازه حرف شما رو تا حدودی رد میکنم. نمونه اش همین بسته های GPRS ایرانسل که از تیر 88 با عنوان نامحدود عرضه شد. روزهای اول من 35KB/s باهاش دانلود میکردم اما یک هفته ای شد 20KB/s و الان دیگه رسیده 5KB/s و هنوز همینقدر هست. مخصوصا توی منطقه ما نمیدونم ملت چی دانلود میکنن.
این سیستم GPRS نه روش به راحتی PN/\ جواب میده نه ip ثابت و درست حسابی میده اما نمیدونم 24 ساعت مردم دارن چی کار میکنن باهاش.
تازه الان دیگه نامحدود شده 2 گیگ اما هنوز ملت دارن دانلود میکنن و دست بردار نیستند. این نامحدود هم بشه شاید فقط برای وایمکس دارها خوب باشه چون قطعا ADSL وضع اسف باری پیدا خواهد کرد
شما از وضع هاستینگ اطلاع ندارید. هاستینگ داخل ایران خیلی گرون هست و برای مثال سروری که در خارج از کشور میشه با 50-60 دلار تهیه کرد اینجا با قیمت 300-350 هزار تومن ارائه میدن اون هم با آپتایم به نسبت پایین تر و باز هم قطعات با مقادیر حجمی پایینتر و بخصوص ترافیک کمنقل قول:
در ثانی همین سایتهای داخلی هم که فایلها رو از خودشون تولید نمیکنن. سرور باید به اینترنت وصل باشه و اون هم اگه بخواد دانلود کنه چون سرعت اتصال پایین هست و ترافیک گرون اصلا بصرفه نیست.
خلاصه باید ایران در این زمینه پهنای باند و ترافیک یه جهش رو به جلوی اساسی انجام بده والا حالا حالاها باید بدویم برای یه اینترنت با کیفیت
نگران نباشید دوست من. کار تعداد زیادی از دیتا سنترهای استانی به پایان رسیده. این سایت ها در این دیتا سنتر ها میزبانی خواهند شد.نقل قول:
شما از وضع هاستینگ اطلاع ندارید. هاستینگ داخل ایران خیلی گرون هست و برای مثال سروری که در خارج از کشور میشه با 50-60 دلار تهیه کرد اینجا با قیمت 300-350 هزار تومن ارائه میدن اون هم با آپتایم به نسبت پایین تر و باز هم قطعات با مقادیر حجمی پایینتر و بخصوص ترافیک کم
در ثانی همین سایتهای داخلی هم که فایلها رو از خودشون تولید نمیکنن. سرور باید به اینترنت وصل باشه و اون هم اگه بخواد دانلود کنه چون سرعت اتصال پایین هست و ترافیک گرون اصلا بصرفه نیست.
خلاصه باید ایران در این زمینه پهنای باند و ترافیک یه جهش رو به جلوی اساسی انجام بده والا حالا حالاها باید بدویم برای یه اینترنت با کیفیت
برای اینترنت ملی تمام جوانب رو در نظر گرفتن و تقریبا همه چیز آمادست.
هم اکنون تمام بانک ها و مدارس و ادارات دولتی از اینترنت قطع شدن و با اینرتنت ملی کار میکنن.
دوست من میشه بفرمایید این دیتاسنترها کجاست که ما بی خبریم؟نقل قول:
افرانت و پارس آنلاین ظاهرا ارزونترین ها هستن.قیمتهاشون در مقایسه با نمونه مشابه خارجی 4 یا 5 برابره.با کیفیت بسیار پایین
من یکی که از خدامه یک دیتاسنتر داخلی باشه با قیمت معقول
مدیر کل تحقیق و توسعه شرکت فناوری اطلاعات اعلام کرد:پروژه ابر دیتاسنتر تا پایان سال جاری در استان های اصفهان، بوشهر، آذربایجان شرقی، استان مرکزی، گلستان، قم و تهران تکمیل و نهایی می شود.نقل قول:
هادی ملک پرست با بیان اینکه با اجرای پروژه ابردیتاسنتر کشوری تمامی پایگاه های داده به صورت یکپارچه به یکدیگر متصل می شود، اظهار داشت: دیتاسنترهایی که در هر یک از استان ها راه اندازی می شود، خاص همان استان نیست بلکه در پروژه «ابردیتاسنتر کشوری» شرایطی ایجاد می شود که پایگاه های مختلف داده در نقاط گوناگون کشور راه اندازی می شود و طی آن همه این مراکز داده یا دیتاسنترها با یکدیگر در ارتباط بوده و به یکدیگر سرویس می دهند.
وی با بیان این که تاکنون اعتباری بالغ بر ۹میلیارد تومان برای راه اندازی دیتاسنترهای استانی هزینه شده است، تصریح کرد: این پروژه در ۵استان مراحل نهایی را طی می کند و فرآیند اجرا و پیاده سازی دیتاسنترها در استان های دیگر نیز به پیمانکار داده شده است.
ملک پرست با بیان این که پروژه ابر دیتاسنتر در استان های خراسان رضوی، فارس، همدان، خوزستان و کرمان کلید خورده است، تصریح کرد: به علاوه استان های اصفهان، بوشهر، آذربایجان شرقی، استان مرکزی، گلستان، قم و تهران از جمله مراکزی هستند که تا پایان سال این پروژه در آن ها تکمیل و نهایی می شود.
وی اضافه کرد: البته در راستای راه اندازی دیتاسنترهای انسانی بحث مدیریت متمرکز بر تمامی دیتاسنترهای استانی به عنوان یکی دیگر از پروژه هایی است که در کنار دیتاسنترهای استانی عملیاتی می شود که این پروژه نیز در سال جاری در استان تهران آغاز خواهد شد و بر همین اساس چنان چه پروژه دیتاسنتر ملی راه اندازی و اجرایی شود، به طور قطع امکان یکپارچه سازی دیتاسنترها یا تلفیق این پروژه با پروژه دیتا سنترملی فراهم خواهد شد.
گفتنی است، دیتاسنترها به عنوان یکی از زیرساختیترین بحثهای IT در کشور مطرح هستند، به طوری که راهاندازی کاربردهای الکترونیک مانند دولت، تجارت و بهداشت الکترونیک، همچنین ارائهی سرویسهای مربوطه نیز ملزم به وجود چنین مراکزی است.
در واقع این مراکز زیرساختارهای ارتباطی و تجهیزات دسترسی که به منظور ارائه ، نگه داری و پشتیبانی از میزبانی سرویس های اینترنتی بکارگرفته شده اند، گفته می شود.سازمانها،شرکتها و اشخاص عادی می توانند با اجاره کردن فضا و تجهیزات در این مراکز صفحات وب،اطلاعات و سرویس های مبتنی بر وب خود را بر روی بستر اینترنت (یا اینترانت) راه اندازی کنند.
دقیقا منظور منم همینه که مثلا اگر من از این سایت پی سی ورلد دانلود میکنم سایت بیاد یه فضایی رو هاست داخلی بگیره و نرم افزار هایی که برای دانلود میگذاره رو با روش های خودش ار اینترنت و سایت های مختلف به هاست ایران انتقال بده تا کلی ادم هر کدومشون نرن از اینترنت دانلود کنن با هزینه و زمان و سختی بیشتر...نقل قول:
بخصوص که سرعت داخلی هم اگر در حد مگابایت و در حد رایگان باشه از این جهت مشکلاتمون خیلی کمتر خواهد شد
این طرح جای پیشرفت زیادی داره اگر بیخودی جلوش رو نگیرن
و در جواب کسایی هم که میگن اینترنت حلال... خب مسلما وقتی هاست و سایت ها کنترل بشن دیگه مثل اینترنت آزاد نخواهد بود که مثلا فیلتر بشه یا...
دلیل اینکه الان قیمت ها بالا هستند هم خب معلومه