نیمه دوم انصافا بایرن ترکوند
من فکر میکردم سیتی هرچی داره تو نیمه دوم رو بکنه ولی انگار خوردن گل باعث پاشیدن شیرازشون شده بود.
چه میکنه این فرانک ریبری،گومز هم طبق معمول آخر مرده خوریه:دی
Printable View
نیمه دوم انصافا بایرن ترکوند
من فکر میکردم سیتی هرچی داره تو نیمه دوم رو بکنه ولی انگار خوردن گل باعث پاشیدن شیرازشون شده بود.
چه میکنه این فرانک ریبری،گومز هم طبق معمول آخر مرده خوریه:دی
عجب پیش بینی کردم من برای گروه اول این مسابقات :31::8:
اون از بازی بایرن و من سیتی که من 2 بر 1 به نفع بایرن پیش بینی کردم
فکر کنم زیاد از حد روی من سیتی حساب کرده بودم...یک گل هم نتونستن بزنن
از اون طرف هم پیش بینی من در مورد پیروزی ناپولی درست بود و ناپولی برنده اون بازی شد
پیش بینی من از تیم های صعود کننده بایرن و ناپولی بود که فکر کنم داره درست از آب در میاد
امیدوارم همین بشه...بدجوری با یک نفر شرط بندی کردم :31:
از قرار معلوم توز قبول نکرده که به عنوان بازیکن تعویضی بازی بکنه
ادین ژکو هم وقتی تعویض شد بدجوری توپید به مانچینی.
خیلی بد تعویض کردش،یه جوری تعویض کرد که انگار میدونست میبازه و فقط میخواست فشار بایرن رو کمتر کنه
رئال هم خیلی خوب کار کرد. تقریبا تمام بازیکنا خوب بودن جز راموس که خیلی بد بازی کرد!
به نظر کاکا میتونه بهترین بازیکن زمین باشه، یه گل از روی خط محوطه جریمه زد، یه پاس گل به بنزما داد، رو گل اولی هم که رو پاسکاری های مداوم اوزیل، رونالدو و بنزما بود دخیل بود.
بعد اون رونالدو خیلی خوب بازی کرد، گل اول رو زد و در متن حرکتش هم قرار داشت، یه پاس گل هم که به کاکا داد.
تو دفاع هم واران عالی کار کرد، واقعا عالی بود. تو دومین بازیش برای رئال اونم به طور پیاپی جدا گل کاشت. همینطور کاسیاس که چندین موقعیت خطرناک آژاکس رو گرفت. حداقل 2 تا گل رو گرفت.
خبر خوب دیگه اینکه فکر میکنم محرومیت های مورینیو تمام شد از دفعه ی قبل تیم با مربی به داخلی زمین میره...
ترکیب رسمی دو تیم میلان و ویکتوریا پلزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson; Cassano, Ibrahimovic
VIKTORIA PLZEN: Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Limbersky; Pilar, Jiracek, Horvath, Kolar, Petrzela; Bakos
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایرن مونیخ ۲ - ۰ منچستر سیتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایرنی که 9 دیدار گذشته خود را بدون دریافت حتی یک گل با پیروزی پشت سر گذاشته بود، اینبار هم منچسترسیتی را بدون دریافت گل برد.آمار بازی /
بایرن بازی را با حمله آغاز کرد و در نهایت در اواخر نیمه اول به گل رسید. در دقیقه 38، باستین شوایناشتایگر که یک دقیقه پیش فرصتی عالی را از دست داده بود شوتی محکم به سمت دروازه سیتی زد که جو هارت آن را به خوبی دفع کرد. توماس مولر توپ برگشتی را زد که آن را هم هارت عالی گرفت، اما در نهایت ماریو گومز از راه رسید و بایرن را پیش انداخت.
در دقیقه 45 نیز گومز روی ضربه ایستگاهی مولر گل دوم را زد. البته او در موقعیت آفساید قرار داشت اما داور گل را پذیرفت.
سیتی در نیمه دوم هم نتوانست کاری از پیش ببرد و تعویضهای عجیب مانچینی – حضور نایجل دییونگ به جای ادین ژکو که خوب بازی کرده بود، و حضور جیمز میلنر به جای سمیر نصری – کاری از پیش نبرد. البته او از کارلوس تبس خواست که به میدان برود اما تبس قبول نکرد!
----------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
گزارش تصویری /
محتوای مخفی: ۴۸ عکس دیگه
----------------------------------------------------------
دانلود / هایلایت بازی
ویرایش : بیشتر این لینکی که برای دانلود گذاشتم بحث کارشناسی SkySports هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هایلایتی ۱۵ دقیقه ای، با کیفیت بالا و حجم ۸۵ مگ رو میتونید از لینک مستقیم مدیافایر دانلود کنید :
... و در تاپیک زیر، بهترین بازیکن بایرن مونیخ در این دیدار رو از دیدِ خودتون معرفی کنید :کد:http://www.mediafire.com/?00rr2hqppx59ff2
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=513433
------------------------------------------------------------
یوپ هاینکس: تیم بزرگی را شکست دادیم
یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، از پیروزی 2-0 تیمش مقابل منچسترسیتی ابراز رضایت کرد.
با این وجود، هاینکس سیتی را حریفی دشوار توصیف کرد اما تاکید کرد که مهار کردن تیمش کار دشواری است.
او در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی به خبرنگاران گفت:" کل تیم در نیمه دوم بسیار هوشیارانه بازی کرد و ریبری و شواین اشتایگر بار دیگر نشان دادند که بازیکنانی در کلاس جهانی هستند.در ابتدای بازی کمی عصبی بودیم اما بازیکنان در همان نیمه اول شرایط را تغییر دادند. ما مقابل تیم فوق العاده ای بازی کردیم اما در نیمه دوم کاملا بر توپ و میدان مسلط بودیم.در مجموع در این دیدار نمایش منسجمی از تیم را دیدیم."
بایرن با دو پیروزی در دو دیدار ابتدایی، اکنون با 6 امتیاز در صدر گروهش موسوم به گروه مرگ قرار دارد.
" در حال حاضر ما نه تنها از روحیه تیمی در شرایط فوق العاده ای قرار داریم بلکه بسیار هماهنگ بازی می کنیم، از فضاها به خوبی استفاده می کنیم و بازیکنان تیم از نظر فردی هم در شرایط خیلی خوبی قرار دارند.ما می توانیم از نمایش خودمان بسیار راضی باشیم. سیتی حریف بسیار قدرتمندی بود، قوی تر از هر حریفی که ما در بوندس لیگا مقابل شان قرار گرفتیم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2011/09/28/2686326/%DB%8C%D9%88%D9%BE-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%B3-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%85
----------------------------------------------------------کولو توره: باید از شکست مقابل بایرن درس بگیریم
کولو توره مدافع اهل ساحل عاج منچسترسیتی معتقد است تیمش در دیدار شب گذشته مقابل بایرن مونیخ که با شکست دو بر صفر تیمش همراه بود عملکرد ضعیفی در خط دفاع داشت.دو گل ماریو گومز در این بازی شاگردان روبرتو مانچینی را دست خالی به منچستر بازگرداند.توره بعد از پشت سر گذاشتن شش ماه محرومیتش برای اولین بار در بازی شب گذشته مقابل بایرن به میدان رفت اما شکست تلخی را مقابل حریف تجربه کرد.او در گفتگو با اسکای اسپورتس می گوید:" بازی را خوب شروع کردیم اما در ادامه خط دفاعیمان بسیار ضعیف کار کرد. در تورنمنت بزرگی مثل لیگ قهرمانان باید از ابتدا تا پایان بازی خیلی خوب دفاع کرد."" بایرن مونیخ تیم بزرگی است که تجربه بالایی در لیگ قهرمانان دارد. ما از این شکست درس گرفتیم و امیدوارم بتوانیم در بازی های بعدی خود این نتیجه را جبران کنیم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2011/09/28/2686742/%DA%A9%D9%88%D9%84%D9%88-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%85
.
گروه H لیگ قهرمانان اروپا؛ پیروزی بارسلونا و میلان مقابل حریفان
بارسلونا در خانه باته بوریسوف پیروز شد و میلان در خانه ویکتوریا پلژن را برد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باته بوریسوف 0 - بارسلونا 5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسلونا توانست در خانه باته بوریسوف با نتیجه پنج بر صفر پیروز شود.
بارسا از همان ابتدای دیدار عالی کار کرد و در دقیقه 19 به گل رسید. سانتر دنی آلوس را الکساندر ولودکو که تحت فشار از سوی لیونل مسی قرار داشت وارد دروازه خودی کرد.
پدرو در دقیقه 22 گل دوم را زد. او در میان سه مدافع به هوا پرید و سانتر داوید ویا را وارد دروازه الیاکساندر گوتور کرد.
سپس مسی در دقیقه 38 توپ را از بین دو پای گوتور به گل تبدیل کرد.
مسی مهارناپذیر بود و در دقیقه 55 هم از داخل محوطه جریمه گل چهارم را زد. او با این گل به رکورد لاسکو کوبالا رسید. این گلزن مجاری 194 گل برای بارسلونا زده بود و مسی در حالی به او رسید که تنها 24 سال دارد.
بارسا در دقیقه 95هم گل زد و داوید ویا بود که پیروزی بارسا را شیرینتر کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میلان 2 – ویکتوریا پلژن 0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلان توانست در خانه دو بر صفر ویکتوریا پلژن را ببرد. میلانیها در نیمه دوم نمایش قدرتمندی داشتند و دو گل به حریف اهل جمهوری چک خود زدند.
میلان در دقیقه 53 گل اول را زد. مارین چیسوفکی در محوطه جریمه پلژن توپ را با دست زد و پنالتی حاصل را زلاتان ایبراهیموویچ به راحتی به گل تبدیل کرد.
در دقیقه 66 نیز زلاتان پاسی عالی به آنتونیو کاسانو داد و او توپ را با ضربهای دقیق به گل دوم تبدیل کرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2011/09/29/2687582/%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-h-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D9%88-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84
خب با 10-12 مصدوم و محروم و مسموم میلان موفق شد ویکتوریا پلژن رو ببره
نکته جالب بازی های دیشب باخت سنگین دورتموند بود.بیشتر از اینا روی دورتموند حساب باز کرده بودم.البته این تیم توی بوندس لیگا هم وضع خوبی نداره
از انور لورکوزن هم برد اما رقابت اصلیش با والنسیا برای صعود هست باید دید چی میشه
نتیجه گیری :تیم درست و حسابی المانها همین بایرن موناکو هست
الباقی حالا حالاها توی اروپا نمیتونن کاری بکنن
این هافبک میگوید همان تیمهای همیشگی به دنبال قهرمانی اروپا خواهند بود.
سایت گل – چابی، هافبک بارسلونا بر این باور است که چلسی، منچستریونایتد و رئال مادرید رقیبان اصلی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا خواهند بود.
بارسلونا قصد دارد اولین تیم لیگ قهرمانان در قالب جدید شود که دو فصل پیاپی قهرمان میشود.
میلان که در نوکمپ بارسلونا را با نتیجه دو بر دو متوقف کرد در دو سال 1989 و 1990 قهرمان جام باشگاههای اروپا شده بود، اما از زمانی که این مسابقات در سال 1993 به قالب لیگ قهرمانان درآمد هیچ تیمی به این افتخار نرسیده است.
چابی میگوید: «بختهای اصلی قهرمانی همان مظنونین همیشگی هستند.
چلسی زیر نظر مربی جدیدش (آندره ویلاس بواش) بهتر خواهد شد و منچستریونایتد هم قوی خواهد بود. رئال مادرید هم رقابت سختی به وجود میآورد چون همیشه تیمی مدعی است.
بعد هم ماییم. ما خوشحالیم که میتوانیم کاری کنیم که هیچ تیمی تاکنون انجام نداده، یعنی دو بار قهرمانی پیاپی در لیگ قهرمانان.»
او درباره لیونل مسی هم صحبت کرد: «این که مسی مقابل من بازی میکند فوقالعاده است. او یکی از بهترینهای تاریخ است و تازه هنوز 24 سال دارد. او تفاوت را برای ما رقم میزند.»
تیم منتخب لیگ قهرمانان در بازی دوم مرحله ی گروهی
کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/09/29/2686890/champions-league-team-of-the-round-matchday-2-kaka-rises
.