امکانش هست قبل از فلش کردن یه بک آپ از فریم ور اورجینال دستگاه گرفت؟نقل قول:
اگه فریم ور اشتباه رو فلش بکنیم نمیشه اون رو پاک کرد و دوباره یه فریم ور دیگه رو به جاش فلش بکنیم؟
Printable View
امکانش هست قبل از فلش کردن یه بک آپ از فریم ور اورجینال دستگاه گرفت؟نقل قول:
اگه فریم ور اشتباه رو فلش بکنیم نمیشه اون رو پاک کرد و دوباره یه فریم ور دیگه رو به جاش فلش بکنیم؟
سلامنقل قول:
اول یه خسته ناشید بهت بگم به خاطر پشتکاری که تو این قضیه کارتریج ها داری
من میخواستم با حدود 200 تومن یه پرینتر رنگی لیزری برای کارای خونگی داتش آموزی و دانشجویی بگیرم که مجبور شدم یه شخم اساسی بزنم اطلاعات در مورد پرینترها و شارژ تونرهاشون
یه جا دیدم که شما از کیفیت ساخت سامسونگ تعریف کردید و گفتید که کیفیت ساختش از اچ پی بهتره ولی جمله بالا که در مورد دام سامسونگ فرمودید منو مردد کرد (آخه من یکبار دیگه از دست سامسونگ توی یه کالای دیگه گزیده شدم که میتونید ماوقع شو با سرچ تو همین فروم ببینید) حالا با توجه به اینکه خرید پرینتر 30 درصدش خرید دستگاه هست و 70 درصدش برمیگرده به نحوه شارژ تونر پیشنهادتون چیه؟
فریمور ارجینال پرینترها موجود می باشند و نیازی به بک آپ نیست. منتها اگر برد دستگاه در اثر استفاده نادرست از فریمور از بین برود باز گردوندنش با خداست.نقل قول:
سلام بچه ها مي خواستم ريستر پرينتر سامسونك clp 620 nd , بزاريد و بگيد كه چطور بايد ريستش كنم ليزري رنگي هستش
ریست این مدل سریالی است و باید خریداری شود.نقل قول:
درود بر اساتید گلم :
اقایون من ریست پرینتر 4300 ، Engine Version1.01.29 و Firmware Version 1.23 را نیاز درام ساخت تولیدش هم May 2010 هستش
خیلی عجله هم دارم (( پیشاپیش ممنون ))
با سلام و خسته نباشید فراوان
من یک دستگاه پرینتر سامسونگ مدل ML1660 دارم که هرکاری میکنم نمیتونم چیپ اون رو ریست کنم تمام مراحلی که گفته بودین رو اجرا کردم ولی بعد از اینکه روی v30 patch firmware version کلیک میکنم یک پنجره باز میشه که نوشته
Downloding... که حتی LED پرینتر نارجی هم نمیشه و همون قرمز ثابت واستاده اگه کاری هس که باید انجام بدم منو راهنمایی کنین با تشکر
ابتدا ورژن پرینتر رو چک کنیدنقل قول:
دمت گرم .باحالی در حد لالیگا
سلام
در موردسامسونگ scx4300 به روشي كه توضيح دادين من عمل كردم الان ارور invalid toner رو مي زنه
ممنون ميشم راهنمايي كنيد