[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ممنون، بدون مشکل آپدیت شد
ولی کلا دستگاه یه مشکلی توی زیرنویس فارسی داره، وقتی جمله ها دو خطی میشه، اول خط دوم و بعد خط اول رو نشون میده:
اون گفت:
باید از اینجا بریم
اینجوری نشون میده
باید از اینجا بریم
اون گفت:
اگه با شرکت سازنده به هر طریقی در تماس هستید, به اطلاعشون برسونید تا در ورژن جدید فریمور ایراد رو بر طرف کنن
ممنون
بعد از بروز رسانی یک بار دستگاه به حالت کارخانه ریست کنید هیچ مشکلی در مورد زیرنویس وجود نداره لطفا فایل srt آپلود کنید تا من آزمایش کنمنقل قول:
با تغییر از حالت UTF8 به Arabic LTR مشکل زیرنویس فارسی حل میشهنقل قول:
در کلیه پلیرها که زیرنویس فارسی رو پشتیبانی میکنن عدد ها این مشکل رو پیدا می کنند مثلا 2011 می نویسن1102 خوشبختانه اکستریمر این مشکل رو هم ندارهنقل قول:
1- برنامه هایی که توی سایت اصلی برای دانلود گذاشته شده کاربردشون چیه؟ چگونه میشه نصبشون کرد؟
(File2Folder , VIRTUALDUB , ...)
2- بعد از اتصال فلش مموری به دستگاه، فولدری به اسم REC توی فلش ساخته میشه. مگه این دستگاه قابلیت رکورد داره؟
فعلا وقت نکردم با این برنامه ها کار کنم و در مورد REC فکر میکنم مربوط به دانگل ----T باشه چون وقتی کیبورد وصله d رو که میزنی منوی ----T میادنقل قول:
ولی هنوز تا زیرنویسش مثل کامپیوتر وبرنامه هایی مثل k-lite بشه، یه کم فاصله دارهنقل قول:
یکی اینکه زیرنویس هایی رو که رنگی هستن رو فرمول رنگی شون رو نمیشناسه و تگ برنامه رنگ رو هم نمایش می ده (مثل <font color= red> )
و یکی اینکه وقتی زیرنویس ها طولانیه و باید یه قسمتش به خط دوم منتقل بشه، اولِ زیرنویس به خط دوم میره و ادامه ش رو در خط اول می نویسه (گاهی هم زیرنویس ها رو در حین اینکار میشکنه)
پنگوئن های آقای پاپر به جای خنک نیاز دارن =>
ای آقای پاپر به جای خنک نیاز دارن
پنگوئن هـ
البته من از دستگاه کاملا راضیم، و فقط این ایرادات رو میگم که اگه شما باهاشون در ارتباطید، به گوششون برسونید تا در نسخه های بعدی اصلاح بشن
امکان شناسایی تگ برای پلیر ها وجود نداره چون زیر نویس ها رو فقط به عنوان متن میشناسن اما مشکل دوم وقتی پیش میاید که زیر نویس رو سایزشو زیلدی بزرگ کنیم و یا زیادی طولانی باشه البته من خودم به این مشکل بر نخوردمنقل قول:
راستی در قسمت زبان زیرنویس عربی خالی هم هست با اون تست کنید
به شما اطمینان می دم که به مرور زمان بهترین فریمور هابا امکانات منحصر برای این پلیر نوشته خواهد شد
با سلام
دوستان آیا مدیا پلیری هست که خروجی صدای 5/1 داشته باشه منظورم شش تا خروجی واسه صداست؟
ممنون از کسانی که جواب میدن