من هم روز دوم ثبت نام کردم هنوز sms نیومده.در سایت هم فقط زده احراز هویت شدهنقل قول:
شماره تلفن ندارند پیگیری کنیم؟
Printable View
من هم روز دوم ثبت نام کردم هنوز sms نیومده.در سایت هم فقط زده احراز هویت شدهنقل قول:
شماره تلفن ندارند پیگیری کنیم؟
سلامنقل قول:
شمارهای دفاترشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن ما یه آشنا داریم , تا شنید بیمه سلامت هست رفت بیمه اش رو باطل کرد و ثبت نام کرد
چند روز پیش رفته دفتر بیمه سلامت , بهش گفتن قبلاً بیمه داشتی باطل کردی . فعلاً نمیتونی دفترچه بگیری و باید صبر کنی تا سری دوم .
گفته سری دوم کِی هست ؟
گفتند هر وقت در تلوزیون و روزنامه ها اعلام بشه
سلام . یه نفر هست که شانزده سال تو یک اداره دولتی کار کرده و بیمه پرداخت کرده و بعد دیگه ادامه نداده . اون فرد الان فوت کرده . خانوادش هیچ راهی برای استفاده از بیمه ندارن و بیمه اصلا بهشون تعلق نمیگیره ؟؟
سلام . بیمه ی مجانیِ سلامت . این بیمه به هر کسی که بیمه نباشه تعلق میگیره حتی اگر ثروتمند باشه و یارانه هم بهش تعلق نگیرهنقل قول:
باید به اون اداره ای که شاغل بودن مراجعه کنن چون هر صندوقی قوانین خاص خودش رو داره نمیشه دقیق گفت.نقل قول:
سلام
دوستان کسی از هزینه بیمه زلزله برا خونه اطلاع داره؟ می خوام اقدام کنم.از شرایط و هزینه و ... می خوام اطلاع داشته باشم.
ممنونم
ممنوننقل قول:
بعضی سایت ها مطالب روز ندارن و قیمت هاشون فرق داره. اگه کسی می دونه به روز بگه.شنیدم 7-8 هزار تومان سالیه؟درسته؟
سلام . میتونین تو گوگل شماره ی چند تا بیمه ی معروف رو دربیارین و زنگ بزنین بپرسین . در گوگل بنویسید تلفن شرکتهای بیمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام
من شنیدم بیمه سلامت زیر مجموعه ای از بیمه خدمات درمانی هست. یعنی قرار هست تا حدودی موسسات طرف قرارداد بیمه خدمات درمانی تحت پوشش بیمه سلامت هم قرار بگیرن
+
کسانی که بیمه سلامت ثبت نام کرده اند. لطفا منتظر تماس نباشند.
من همون روزای اولیه اعلام ثبت نام بیمه سلامت، شبش ثبت نام کردم و بعد از 6 ماه ، یک هفته پیش بهم زنگ زدن. وقتی رفتم دیدم بیمه من اردیبهشت ماه صادر شده بوده و کارکنان به دلایلی نتونستن با من تماس بگیرن یا مشغله کاری نذاشته. بهرحال چند ماه بیمه تو دفتر خاک خورده.
لطفا به نزدیک ترین شعب محل سکونت خودتون مراجعه کنید و از وضعیت صدور بیمه خود اطلاعات کسب کنید . یک قطعه عکس + کارت ملی هم با خودتون ببرید که اگر حاظر بود تحویل بگیرید.
لیست شعب ثبت نام و تحویل بیمه سلامت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]