آقا من میگم کل پولمو دادم کلت Shepherd 45 رو لول 3 کردم.اشتباه کردم؟
منظورم اینه که کلتای بهترم میان؟آخه اینطوری سیستم آپگرید بی معنی میشه هی یه سلاحو قوی کنی بهترش بیاد!
Printable View
آقا من میگم کل پولمو دادم کلت Shepherd 45 رو لول 3 کردم.اشتباه کردم؟
منظورم اینه که کلتای بهترم میان؟آخه اینطوری سیستم آپگرید بی معنی میشه هی یه سلاحو قوی کنی بهترش بیاد!
عکس من تو بازی:
کد:http://up1.--------.com/images/lzvckdos1somrwqk7u8d.jpg
من این عکستو انقدر اینور اونور دیدم که میترسم تو خواب هم دست از سرم برنداره:دی
بله؟
کجا دیدینش؟اولین باره عکس خودمو میذارم!
آها آره تو تاپیک تصاویرم گذاشت»!آخه نا سلامتی خوشتیپما!: دی
من امروز داشتم سایت گیم اسپات میچرخیدم که چشمم به این بازی خورد و نمره ی خوبی که بهش داده بود اومدم فروم خودمون که ببینم تاپیکش هست یا نه دیدم بله خیلی هم انگار بازی باحالیه. ببینم این نسخه بلک باکسش مشکل داره؟ آخه من گذاشتم نسخه بلک باکس دان بشه. لطفا راهنمایی کنید
مشكلي كه نداره ولي بعضي چيزها مثل ماشين ها و سلاح ها و Homie ها و لباس ها كه به صورت طبيعي با انجام دادن ماموريت ها باز ميشن از همون اول باز هستن.
آقا من تو مرحله Convoy Decoy موندم اساسی سر 50 درصده.همون که باید بری هواپیما ارتشیا رو بدزدی به کامیون هاتون کمک کنی فرار کنن.لامصب از هوا و زمین لیزر و آتیش میاد.من از سه تا جا اولیو میزنم دومی که زیر پله رو نمیتونم خیلی سخت میشه.از زمین تانک و سرباز و نفر بر هستن به خصوص تانک که آتیش میزنه از هوا هم 2 تا 2 تا هواپیما میاد.بعد یه مدت میترکم!
بعد بازی داستان اصلیش سر 100 درصد تموم میشه؟میخوام هر چه زودتر اون KillBane عوضیو بکشم!+ اون Matt.بعد راسته بازی دو پایان داره؟
خواهشا چیزی لو ندید!
خب میتونی هواپیماتو تو بازی عوض کنینقل قول:
اونایی که زیر پل هستنو میتونی هواپیمارو نزدیک زمین بیاری بعدش هم بنــــــگ !
آره بازی دوپایان داره و رو 100 درصد تموم نمیشه .رو 60 و خورده ای تموم میشه:20:
دست خودته پایانش؟اگه آره فقط انتخاب آخر روش تاثیر گذاره یا کل انتخابات در طول بازی روش تاثیر میذارن؟مثلا من Josh رو دادم به Shaundi.الآن 54 درصدم.تازه مرحله ای که قیافمونو عین فرمانده STAG کردیمو تموم کردم.
بازم لو ندید دوست دارم خودم بفهمم پایانشو!
اين بازي در حد جي تي اي هست؟ ميخواستم بدونم اگه هست خودمو باهاش مشغول كنم تا جي تي اي 5 بياد