مودریچ نمی خواست برای تاتنهام بازی کند
هری ردنپ گفته است که مودریچ نمی خواسته برای تاتنهام به بازی کند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه باشگاه چلسی و لوکا مودریچ به طور علنی اعلام کردند که خواهان همکاری با یکدیگر هستند و میان آنها تنها باشگاه تاتنهام است که اجازه این همکاری نمی دهد . لوکا مودریچ که بارها از مشکلاتش با مسئولان تاتنهام گفته و خواسته است که او را به چلسی منتقل کنند قبل از شروع بازی تاتنهام با منچستر سیتی به سراغ هری ردنپ ، سرمربی قو های سفید لندن رفته و از او خواسته تا برای تیمش بازی نکند ، که با مخالفت مربی روبه رو شده که ردنپ خود در این خصوص می گوید :" لوکا مودریچ قبل از بازی پیش من آمد و گفت که فکر نمی کند بتواند بازی کند و من نیز به او گفتم که احساس می کنم تو احتیاج داری که بازی کنی ، لوکا تو نیاز داری که بازگردی و بازی کنی ."
هری ردنپ اضافه کرد :" من به او گفتم که مصدومانی داریم و همچنین به او گفتم من به تو احتیاج دارم که بیایی و بازی کنی ، ما به تو توی زمین نیاز داریم ، برو و بازی کن ."
وی ادامه داد :" من مطمئن هستم که او مشاوره گرفته بود که امروز بازی نکند ، ما آن را در باشگاه های دیگر دیده ایم . او صبح روز گذشته آماده بازی بود اما بدیهی است که اتفاقاتی شب گذشته افتاده است ، چه کسی می داند چه شده است"
ردنپ همچنین گفت :" امروز روزنامه ها نوشته اند که چلسی آماده ارسال پیشنهادی 40 میلیون پوندی برای مودریچ است ، در حالی که مودریچ هنوز روزنه های از نور را برای انتقالش به چلسی می بیند ، او احتمالا کاری را انجام می دهد که مردم به او می گویند بهترین راه برایش این است که از اینجا ( تاتنهام ) برود."
به نظر می رسد با این شرایط پیش آمده در تاتنهام در این چند روز باقی مانده در نقل و انتقالات تابستانه ، شاهد انتقال مودریچ از تاتنهام به چلسی باشیم.