نقل قول:
علیرضا خان، خطابم بیشتر به شماست:
ساده بگم، داستان پرسپولیس این طوری بوده: پرطرفدارترین تیم این مملکت، یه تیم دولتیه؛ میدنش دست یه آدمی از جنس خودشون (کاشانی) که نه از فوتبال سر در میاره، نه از مدیریت؛ میره سراغ دایی، که بعد از اخراج از تیم ملی، نزدیک یک سال بی تیم بوده؛ می کنتش سرمربی تیم؛ (که به نظر من یه جور دلجویی سازمان تربیت بدنی از این آقا بوده، بعد از اخراج کردنش از تیم ملی)
دوست من
با اين قسمت از پست شما كاملا موافقم
مشكل بعضي از دوستان اينه كه فكر ميكنن من از دايي و اخلاق و رفتارش دفاع ميكنم
من از همون ابتداي بحث تا الان دارم ميگم بايد از مسائل مهمتر شروع كرد و طبق اولويت قضاوت كرد
مسئله حضور افراد سياسي در فوتبال مقدم بر تمام مشكلات فوتبال ما از قبيل
نداشتن امكانات
باند بازيها
چمنهاي خراب
نداشتن دو تا زمين تمرين درست و حسابي
حقوق كم داورا
عدم نظارت روي ساختار تيمهاي پايه خصوصا پايه تيمهاي ليگ
چرخه ثابت مديريت و مربيها در تيمهاي ليگ
بازيكن سالاري
ليدر سالاري
مربي سالاري
و ... و... و....
همين اميدوارم ديگه تكرار نكنم
+
در تاپيك برنامه نود كاربر محترم جناب Rastin. به پست من جوابي دادن كه چون اون تاپيك بسته شده و متاسفانه از قسمتي از پست من به طور واضحي برداشت اشتباه داشتن و ابراز تعجب كردن توي اين تاپيك سعي ميكنم كمي توضيح بدم شايد مقبول بيفته
نقل قول:
قبل از انتخاب سرمربی تیم ملی برای جام جهانی (زمانی اسمی از دایی بین نامزدها نبود) ایشون گفته بود هر کی لابیش قوی تره انتخاب میشه...اما وقتی یک شبه اسم دایی در اومد براحتی جلوی دوربین گفت من با خدا لابی کردم (عذر میخوام اما جز ** فرض کردن مردم اسم دیگه ای نمیشه روی این حرف گذاشت).
همین یک جمله گویای همه چیز در مورد شخصیت دایی هست..و اینکه تا چه حد میشه روی منطق و صداقت ایشون حساب کرد.
طبيعتا درسته من هم يادمه و اين نشون دهنده رفتارهاي نامناسب داييه
ولي شما جايي از من پستي خونديد كه رفتارهاي دايي رو تاييد كردم
نقل قول:
اگه مخالف دخالت سیاست در فوتبال هستیم باید اول از امثال دایی سوال کرد که چرا اینقدر راحت و تا وقتی بنفعشون بود با همین شخصیتهای سیاسی همکاری و حتی رفاقت کردن..و حالا که منافعشون دچار تضاد شده ما به حکم فوتبالی بودن باید طرف دایی رو بگیریم!!؟
شما اول تكليف اين افراد سياسي رو روشن كنيد بعد هر كاري خواستين با دايي بكنيد
اينكه اكثر مربيهاي ما و البته جامعه ما دنبال منافعشونن در درجه بعديه البته همين منفعت طلبي هم از عواقب حضور افراد سياسيه
باز هم ميگم من هنوز نه از رفتارهاي بد دايي دفاع كردم و نه خواهم كرد
اين رو هم بگم اگر قرار باشه روزي درباره رفتارهاي بد دايي حرف بزنيم فكر نميكنم كسي توي اين انجمن بتونه از من سبقت بگيره
به زبان ساده
براي برطرف كردن مشكلات و ايرادات هر ساختاري بايد اول اون ساختار رو آسيب شناسي كنيم يعني ايرادات و مشكلات رو طبق اولويت تيتر كنيم
به نظر من اولويت و تيتر اول ما در آسيب شناسي فوتبالمون حضور افراد سياسيه
والسلام
نقل قول:
..این که وسط بحث ناگهان صحبت رو به شهدا کشوندین ناخواسته منو یاد مسئولینی میندازه که هر جا یک پای منطقشون میلنگه سریع پشت این بنده های خدا سنگر میگیرن!! +
ضمن این که کوچکترین شباهتی بین دایی و افرادی که ازشون نام بردین نمی بینم , مقایسه اینها باعث شرم و تعجبه!!
دليل اصلي جواب دادن من به پست شما همين چند خط بود
كه متاسفانه بيش از اندازه دلگيرم كرد
هدف از مثالي كه من در مورد شهدا زدم اصلا مقايسه اين بزرگان با امثال دايي نبود نميدونم چجوري پست من رو خوندين من هنوز اينقدر شعور دارم كه اين عزيزان رو با فوتباليها اين فوتبال كثيف مقايسه نكنم
دوباره به اين قسمت از پست من توجه كنيد
اول يه سوال مطرح كردم كه:
نقل قول:
آيا ما از افراد مستعد اسطوره شدن در جامعه خودمون اسطوره ساختيم
بعد گفتم در اكثر زمينه هاي اجتماعي چجوري با اينا رفتار كرديم
نقل قول:
در هر زمينه اي و در هر بخشي از جامعه با آدمهاي مستعد اسطوره شدنمون چجوري رفتار كرديم؟
بعد يه پرانتز باز كردم تا يادآوري كنم كه علاوه بر اسطوره هاي ورزشي يا سياسي يا هر زمينه ديگه اي با اساطير جنگ هم همينجوري برخورد كرديم
نقل قول:
يه پرانتز
به جاي قبله كردن حسينهاي فهميده براشون جك ساختيم
به جاي به اوج بردن عباسهاي دوران به قعر فراموشي فرستاديمشون
كسي اصلا يادش نيست كه اگر امثال جهان آرا نبود كه به قول ژنرال آمريكايي باعث سكته ارتش تا بن دندان مسلح عراق نميشد الان اصلا من و شما همچين فرومي نداشتيم تا در مورد فوتبال حرف بزنيم
يه روز دوستي به من گفت ژاپنيها براي شهداي جنگ جهانيشون سالانه بيش از 9000 مراسم يادبود ميگيرن اما در ايران براي شهداي 100 سال اخيرمون سالانه كمتر از 500 مراسم در داخل و خارج كشور گرفته ميشه
شما از كجاي اين پست متوجه شدين كه من مثلا جهان آرا رو با دايي مقايسه كردم كه اون رو شرم آور ميدونيد
نمونه اوردن فرق ميكنه با مقايسه كردن
شايد بين كاربراي اينجا يوسف عزيز به خاطر بحثهايي كه در زمان جام جهاني با هم به صورت پيام خصوصي داشتيم من رو و قضاوت من درباره جنگ و شهداش رو بهتر بشناسه و حال من رو الان بهتر درك كنه
فقط همين رو بگم كه روز مرگ منه كه اساطير جنگ رو با فوتباليهاي اين فوتبال كثيف مقايسه كنم
ممكنه ناراحت بشين اما من اين قسمت از حرفاتون رو يه توهين به خودم ميدونم
البته اين ايراد منه كه به خاطر علاقه ام به اينها اسم مقدسشون رو هر از چندگاهي ميارم
نقل قول:
برای اسطوره شدن علاوه بر موفقیت و بزرگ بودن ویژگیهای دیگه ای هم لازمه, رفتار و شخصیت یک اسطوره اگه نگیم الگو حداقل باید قابل دفاع باشه! این که مجموعه رفتارهای دایی در چند سال گذشته قابل توجیهه یا نه قضاوت با دوستان.
در مورد اسطوره شدن و يا ساختن هم توضيح دادم
اسطوره رو جامعه ميسازه
جامعه با رفتاري كه با افراد مستعد اسطوره شدن ميكنه ميتونه يك اسطوره رو تربيت يا نابود كنه
اين افراد ميتونن توي هر زمينه اي باشن ورزشي سياسي تاريخي و هر زمينه ديگه اي
پي نوشت: در مورد دايي كاشاني و ... هرچيز ديگه اي كه در اين رابطه باشه ديگه نه پست ميدم و نه جواب
حرفا همه زده شد همه هم سعي كردن منطقي بحث كنن