اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
ستاره ی پرتغالی منچستر یونایتد عنوان کرد که در منچستر یونایتد خوشحال است اما دوست دارد روزی با خوزه مورینیو همکاری کند...
لوئیز نانی ستاره ی پرتغالی تیم منچستر یونایتد عنوان کرد که روزی دوست دارد زیر نظر خوزه مورینیو سرمربی کنونی رئال مادرید کار کند.
در روز های اخیر آینده ی نانی در اولدترافورد به سوژه ی داغ مطبوعات تبدیل شده است، خود نانی میگوید که در منچستر یونایتد خوشحال است اما پیوستنش به رئال مادرید را هم رد نمیکند. تیم یوونتوس هم به این بازیکن علاقه مند است ممکن است مقصد بعدی نانی باشد.
نانی در مراسمی که در
Sexial برگزار شده بود گفت:
"در منچستر یونایتد خوشحالم اما اینکه دیگر باشگاه ها به من علاقه مند هستند مرا خوشحال میکند. با مورینیو میخواهم کار کنم؟! بله اما اکنون در منچستر یونایتد هستم و از اوضاع خود راضیم".
نانی عنوان کرد که فصل گذشته بهترین فصلی بوده که در منچستر یونایتد داشته است اما در ادامه گفت که به دلیل اینکه در فینال لیگ قهرمانان اروپا در ترکیب اصلی حضور نیافته است آزرده خاطر شده است:
"برای منچستر یونایتد فصل خوبی بود و برای من هم فصل بسیار خوبی بود اما اینکه در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا در ترکیب اصلی حضور نداشتم خاطره ی بدی برایم شد. دوست داشتم در ترکیب اصلی حضور داشته باشم اما تصمیم نهایی را سرمربی میگیرد".
کد:
http://www.goal.com/tr/news/447/ingiltere/2011/06/13/2529499/nani-mourinho-ile-çalışmak-isterim