LCD سامسونگ D585 در سایز های 40 و 32 اینچ باکمی بودجه بیشتر برای شمامناسب هستن.
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
ال سی دی 40CX520 سونی در بانه هم حدود 1تومنه.
Printable View
LCD سامسونگ D585 در سایز های 40 و 32 اینچ باکمی بودجه بیشتر برای شمامناسب هستن.
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
ال سی دی 40CX520 سونی در بانه هم حدود 1تومنه.
بعد این بانه مطمئن هستش . تقلبی نندازن ؟نقل قول:
همین مدلا خوبن ؟ پلاسما و led چطورن ؟
سلام . من یه تلوزیون اسمارت میخوام بخرم بودجه هم 2 تومن هست . 42 اینچ باشه
سه بعدی باشه . حتما اسمارت باشه . بشه باهاش اینترنت رفت و چیزهای دیگه .
نظرتون در مورد اسمارت شارپ با پنل ژاپنی چطوره ؟؟؟ بندرعباس 42 اینج 1.750 قیمت بهم دادن .
یهترین تلوزیون با این بودجه چیه ؟؟؟ ممنون
نظر دوستان در مورد این ال ای دی LG 42LW57000 چیه قیمتش حدود 1700000 هست - و با این قیمت چیز بهتری گیر میاد - این حد اکثر بودجه من هست 100 بالاتر هم نمیتونم بدم
arman جان به نظر من با 900 تومن نمیتونی یه پلاسمای خوب بخری . اگه میخوای پلاسما بخری حتما" هزینه بیشتری کن که حداقل یه Tv خوب و با دوام بخری ولی با این بودجه lcd خیلی خوب و یا حتی led هم میتونی بخری .نقل قول:
در مورد استقبال مردم از پلاسما توی ایران هم شاید دلیلش این باشه که توی ایران مردم اینقدر پولشون رو با زحمت و جون کندن به دست میارن که وقتی میخوان جنسی رو تهیه کنن ترجیح میدن خیالشون از جانب دوام و کیفیت و مصرف انرژی و اینکه چند سال بعد از دیدن کیفیت خریدشون پشیمون نمیشن راحت باشه . به نظر من خرید پلاسما توی سایزهای بزرگ و قیمت بالاتر مثل مدل vt30 انتخاب خوبیه و در غیر اینصورت به led و lcd فکر کردن بهتره .
موفق باشی
تلویزیون پلاسمای با سایز 50 حدود قیمت 1200000 چی پیشنهاد میکنین ؟ کیفیت تصویر ال جی و سامسونگ رو تو فروشگاه دیدم خوب بود
بودجتون واسه پلاسمای حتی در سطح متوسط، خیلی کمه.
اگه سایز بزرگ و ارزون میخواید، بهتره LCD بگیرید.
بودجتون واسه پلاسمای حتی در سطح متوسط، خیلی کمه.
اگه سایز بزرگ و ارزون میخواید، بهتره LCD بگیرید.
بودجم رو میتونم بیشتر کنم ولی همینایی که دیدم کیفیتش خوب بود من حتی کیفیت تصویر hd با full hd رو مقایسه کردم زیاد فرقی نمیکرد !نقل قول:
Lcd سایز بزرگ چی میتونم بگیرم ؟
اگه 40 اینچ با قیمت مناسب و جنس خوب میخوای بهت پیشنهاد میکنم تلویزیونهای جدید xvision رو که گیرنده دیجیتال داخلی هم دارن از نزدیک ببینی . فرمتهای قابل پخش usb اش هم خوبه . اگه میخوای پول کیفیت و خدمات رو بدی توی اوضاع بازار الان و قیمتها ایکس ویژن گزینه خوبیه . سونی که %30 افزایش قیمت داشته و فعلا" خریدش به صلاح نیست . از نظر کیفیت تصویر هم به نظر من کیفیت xvision نسبت به samsung بهتره ضمن اینکه قیمتش هم مناسبتره .نقل قول: