استفاده از برنامه ی گوگل مپ شما رو از پرس و جو تا حد زیادی بی نیاز میکنه و کل پول براتون صرفه جوئی میکنه
سلام دوستان .
استفاده از گوگل مپ google map شما رو تا حد زیادی از پرس و جو بی نیاز میکنه و مانع میشه از گم شدن شما و فریب خوردن توسط بعضی از راننده های بی وجدان که از بلد نبودنِ شما سوء استفاده میکنه و برای رفتن به یک جای نزدیک , الکی تو خبابونها میچرخه تا بگه راه طولانی بود و ازتون پول بیشتر بگیره .
کلی در وقت صرفه جوئی میشه .
دهها و صدها هزار تومن صرفه جوئی میشه در کرایه یا بنزین .
جاهائی رو که باید برید یا قبلاً رفتین رو ذخیره کنین در لیست favorite تا با یک ستاره روی نقشه مشخص بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هر جا باشین , اگه بخواید برید اونجا گوگل مپ نزدیک ترین راهها رو بهتون پیشنهاد میده
بنده گاهی با استفاده از این برنامه پی بردم جائی که میخوام برم , در فاصله ی نزدیک هست و پیاده رفتم اونجا
گاهی هم راننده ای یک عمر تو خیابونهای تهران رانندگی کرده بود , بهش میگفتم داری راه اشتباه میری , اون خیابونی که من میخوام برم پشت سرمونه دور بزن .
بیستر موبایلها دارای گوگل مپ آفلاین هم هست یعنی با استفاده از اینترنت میتونین نقشه های شهرها و خیابونها و کوچه پس کوچه ها و جاده ها رو با جزئیات بسیار دقیق ذخیره کنین روی گوشی و بعداً نیازی به اینترنت و حتی سیم کارت ندارین و میتونین هر جای کره ی زمین که باشین راحت ازش استفاده کنین .
البته عکسهای بعضی کشورها خیلی واضحتر از عکسهای ایران هست
مثل شهر نیویورک :
از گوگل مپ در هر جا که سقف ضخیم بالای سرتون نباشه و موبایل بتونه امواج ماهواره های GPS رو دریافت کنه میشه استفاده کرد در ماشین و هواپیما و کشتی .
استفاده از نقشه هاش هم ( نقشه خوانی ) نیاز به ارتباط با ماهواره ها و اینترنت و سیم کارت و غیره نداره .
فقط کافیه که نقشه ها رو قبلاً دانلود کرده باشین و روی گوشیتون داشته باشین .
اگر از برنامه ی GPS TRACKER هم استفاده کنین امکانات بیشتری بهتون میده مثل سرعت , جهت , ارتفاع , فاصله تا مقصد و فاصله تا مبدأ
کدوم ایستگاه پیاده شم؟! (خط اتوبوس فردوسی-میدان آررژانتین) - تهران
سلام!
من اگه بخوام برم خیابون پنجم، پایینتر از میدون آرژانتین (همون خیابونی که سفارت ژاپن در اون جاست)
در صورتی که سوار اتوبوس های فردوسی-آرژانتین(بیهقی) بشم
کدوم ایستگاه باید پیاده شم؟
اسم و مکان تقریبی ایستگاه رو لطف می کنید بگید
(و برای برگشتن هم اگه بگید کدوم ایستگاه سوار شم، ممنون می شم)
!
:n16: