اون مراحلی که یک صندوق با چند تا الماس و یک جام طلایی هستن اونا مال چی هستن؟به تخم های طلایی مربوط میشن؟یا بعضی مراحل توپ و عروسک اردک و موز و ... هست.اونا چی؟
برای گرفتن همه ی تخم طلایی ها باید همه ی مراحل رو 3 ستاره کرد؟
Printable View
اون مراحلی که یک صندوق با چند تا الماس و یک جام طلایی هستن اونا مال چی هستن؟به تخم های طلایی مربوط میشن؟یا بعضی مراحل توپ و عروسک اردک و موز و ... هست.اونا چی؟
برای گرفتن همه ی تخم طلایی ها باید همه ی مراحل رو 3 ستاره کرد؟
نه اونا ربطی ندارننقل قول:
فقط یه توپ هست که اون تخم طلا میده.(رنگارنگه)
رو هر آیکون تخم طلا که هنوز باز نشده واستی میگه کدوم مراحلو باید 3 ستاره کنی تا باز بشه
من وایسادن روشون چیزی نمیاد!نقل قول:
رو هر آیکون تخم طلا که هنوز باز نشده واستی میگه کدوم مراحلو باید 3 ستاره کنی تا باز بشه
باید چکار کنم؟
ترو خدا یکی جواب بده . برا من ارور 1024*1024 رو میده . کارت گرافیک رو هم آپ کردم اما باز نشد. ممکنه مشکل از fream work باشه ؟؟؟ منتظرم
Q: I get the following error "Texture is too large 2048 x 2048, maximum supported is 1024 x 1024"..\
A: Make sure the you have the latest display adapter drivers installed either through Windows Update or hardware configuration. Please note that Angry Birds requires OpenGL, which is not supported on GMA 500 graphics adapters
ببین چهار تا تخم طلا آخر میمونه. این چهار تا رو وقتی میگیری که همه مراحل رو سه ستاره رد کنی.نقل قول:
من وایسادن روشون چیزی نمیاد!
بازی دارای 4 قسمت هست. اگر مرحله های قسمت اول رو 3 ستاره رد کنی یه ستاره, اگر مرحله های قسمت دوم 3 ستاره رد کنی ستاره دوم و همینطور تا آخر...
سلام
ببخشید من توی قسمت اول از چهار قسمت اصلی , تب سوم , مرحله ششم گیر کردم !!!!
هر کاری میکنم نمیتونم ردش کنم !!؟
قلق خاصی هست برا رد کردنش !!!؟؟؟
کجا!!؟؟؟:18::31:نقل قول:
خوب یه عکس بگذار تا بهتر بشه فهمید کجا رو میگی...
خوب دوستان نسخه ی 1.5 بازی برای PC هم منتشر شد
لینک دانلود به پست اول تاپیک اضافه شد
ممنوننقل قول:
میتونی لینک مستقیمش کنی؟؟
لینک پرسرعت با قابلیت Resume
پسورد :کد:http://uploadorb.com/jbatjvkhyfct
کد:www.------------.com