نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=488663&page=6
Printable View
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=488663&page=6
@
mrm10 & siamak_mu
Cnet پنلهای آمریکایی رو تست میکنه ولی سایتی مثل FlatpanelsHD پنلهای اروپایی رو که با سیستم پال کار میکنن بنابراین ممکنه اینها از نظر کارکرد دو محصول جدا از هم با هدفگذاریهای متفاوت باشن.
پس یعنی نمیشه نتیجه هیچ کدوم از این دو سایت رو به پنلهای آسیایی هم تعمیم داد؟نقل قول:
FlatpanelsHD هم فکر کنم به خاطر قیمت بالای HX925 اون رو HIGHLY RECOMMENDED نکرده باشه وگرنه در طول نقات قوت بیشتری نسبت به D8000 ازش گفته.
دوستان فرق بین 46nx710 با 46nx720 چیه وکدام بهتره برای خریدن ؟ همچنین اگر مشخصاتشو هم بگین ممنون می شم.
یعنی منظورتون اینه که Cnet انگلیس و استرالیا هم پنلهای آمریکایی رو تست میکنن؟نقل قول:
سلام
بنده چند روزی میشه kdl46-nx720 گرفتم از کیفیت تصویرش راضی نیستم همه تنظیمات رو هم اپتیمایز کردم ولی بازم به دلم نمیشینه قبلا سامسونگ ال ای دی داشتم به نظرم تصویر اون بهتر بود
ممکنه ایراد داشته باشه؟
نحوه شبکه کردنش با پی سی چگونست ؟
چطوری میشه باهاش 3ی نگاه کرد؟؟؟
سلام به همگی دوستان
من امسال می خوام یدونه تلویزیون ال ای دی سه بعدی بگیرم و طبق تحقیقاتی که کردم نهایتا بین سونی و سامسونگ شک داشتم که کدومو بگیرم. خودم بیشتر به سونی گرایش داشتم تا اینکه...
رفتم در مغازه و فلشم رو برای تست فرمت های تصویری زدم به تلویزیون و دیدم نمی خونه. مغازه دار گفت فرمت فلش چیه؟ گفتم NTFS و در کمال ناباوری گفت باید FAT32 باشه (مدل EX720). این گذشت و ما نتونستیم فرمت همی مختلف رو تست کنیم. بعدش رفتم به سایت خود سونی و در کمال ناباوری بیشتر دیدم فرمت دایویکس و MKV هم ساپورت نمی کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دیگه اکثر فیلمای اچ دی mkv هستند ضمن اینکه حجمشون هم بالای 4 گیگ هست و با فرمت fat32 فایل نمی تونه بالای 4 گیگ باشه. واقعا برام عجیبه که چرا سونی فکر این چیزا رو نکرده یا اینکه به صورت موذیانه ای این کارو کرده تا مشتری پس از خرید به سمت Blu-ray سوق پیدا کنه!
ضمن اینکه توی یا سایت ریویو دیدم وب براوزر سونی سایت های فلش رو باز نمی کنه که اینم جالب نیست.
این طور شد که الان به نظرم حتما باید سامسونگ گرفت. چون صراحتا توی دفترچه های سامسونگ نوشته که مشکل ntfs و mkv رو نداره. کسی از دوستان اگر نظری در این مورد داره خوشحال میشم بشنوم.
البته فرمت aviو divx را ساپورت میکنند.من تست کردمنقل قول:
دوست عزیز ، به نظر من کیفیت تصویر رو فدای امکانات جانبی تلویزیون نکن!نقل قول:
شما بگرد و با توجه به بودجت تلویزیونی که بهترین کیفیت تصویر رو داره ، بخر! بعدش با 100 یا 120 تومن میتونی یه HD Media Player بخری که همه نیازهات رو برطرف میکنه.
ولی حواست باشه که بعد از خرید تلویزیون کیفیت تصویر رو نمیشه کاریش کرد.
در مورد بروزر هم بگم که اینقدر وبگردی باهاش سخته که شما با دو سه بار کار کردن ، بیخیالش میشی!
تا حد زیادی حرفتونو قبول دارم ولی این نشون میده که سونی چندان به نیازهای مشتریان توجه نمی کنه. در ضمن من از چند نفر به صورت جداگونه شنیدم و حتی توی یک سایت ریویو دیدم شفافیت تصاویر سامسونگ بهتر از سونی هست.نقل قول: