تو دفاع کوسشلنی عالی بود:40:
اگه اون نبود2.3 تا می خوردیم
:21:
الان من نمی دونم که اصلا باید کدوم یک از حالات زیر باشم
:31::thumbsup::15::33::16::38::26:
الان هم خوابیدن وگر نه همه موارد ذکر شده را اجرا می کردم!!!!!
تو دفاع کوسشلنی عالی بود:40:
اگه اون نبود2.3 تا می خوردیم
:21:
الان من نمی دونم که اصلا باید کدوم یک از حالات زیر باشم
:31::thumbsup::15::33::16::38::26:
الان هم خوابیدن وگر نه همه موارد ذکر شده را اجرا می کردم!!!!!
راستی رم هم تو زمین خودش 3-2 باخت!! :18:
تبریک به آرسنالی ها
ولی فکر نمی کنم برای صعود کافی باشه
بارسلونا انرژی زیادی نزاشت
حساب ما گل های زده است :31:
دوستان رئالی هم که جمعشون جمعه یه لطفی کنن مربی مارو نکوبن.
تحمل باخت بارسا واقعا سخته
با اين حال تبريك ميگم به دوستان آرسنالي
تيمي كه نيمه اول ميتونست كار رو تموم كنه نيمه دوم بازي رو زياد جدي نگرفت تا به بدترين شكل مجازات بشه
و از تيمي كه از خودش ضعيفتر بود ببازه
نبود پويول نشون داد بارسا از نظر مهره به هيچ وجه تيم كاملي نيست
آبيدال ذاتا دفاع مياني نيست
به نظر من تعويض ويا هم اشتباه بود كناره هاي بارسا هم مثل گذشته نشون دادن در حد ديگر بازيكناي بارسا نيستن آلوز واقعا پراشتباه بود
بردن آرسنال حتي برد پرگل در اين ديدار كار چندان سختي نبود
اما خراب كردن موقعيت هاي تك به تك باعث شد اختلاف گل زياد نشه و آرسنال تا پايان بازي اميدوار بمونه
با تمام اين اشتباهات و اشكالات در بارسا
به نظر من اشتباهات كم تعداد داوري خيلي تاثير گذار بود
گل مسي واقعا هيچ مشكلي نداشت
و نيمه دوم پنالتي روي پدرو خيلي واضح بود ولي فكر كنم داور به اين خاطر كه اگر اعلام خطا ميكرد بايد مدافع آرسنال رو هم اخراج ميكرد ترجيح داد پنالتي رو اعلام نكنه
اگر از اين دو موقعيت ، يگ گل نصيب بارسا ميشد مطمئنن آرسنال به بازي بر نمي گشت
مسي دو موقعيت خوب رو از دست داد تا علي رغم دادن يه پاس گل و زدن يه گل سالم نمره چندان خوبي از نظر من نگيره
با تمام احترامي كه براي آرسنال و مربي خوبش قائلم
اين تيم در دفاع حفره هاي بزرگي داره و به راحتي قابليت باخت پر گل رو داره
ولي اين بارسلوناست كه بايد احترام گذاشتن به تيم مقابل رو هيچ وقت فراموش نكنه
بازم تبريك ميگم به دوستان آرسنالي تا ديدار برگشت
ممنون.نقل قول:
تبریک به آرسنالی ها
ولی فکر نمی کنم برای صعود کافی باشه
بارسلونا انرژی زیادی نزاشت
حساب ما گل های زده است
دوستان رئالی هم که جمعشون جمعه یه لطفی کنن مربی مارو نکوبن.
بله هنوز یه 90 دقیقه دیگه مونده. حرفی که من پارسال میزدم و دوستان بارسایی میگفتن آقا تو چته معلمه میبازین و از این حرفا...
----------------------------
بازی بعدی ورمالن میرسه و دفاع تکمیل میشه.
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
اگه آرسنال از بارسا ضعیف تر بو دبارسا میبرد ولی ...نقل قول:
و از تيمي كه از خودش ضعيفتر بود ببازه
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------
گل مسی آفساید بود و مورد داشت.نقل قول:
آره، کارش عالی بود.نقل قول:
به نظر من، آرسنال نبرد، بلکه بارسا باخت!
من واقعا تو تعویض گواردیولا موندم! :18: پیش خودش چه فکری کرد؟ ترسید؟! فکر کرد ویا خسته میشه؟! ( با توجه به اینکه امثال یه هفته بیشتر فاصله هست ) واقعا چه فکری کرد؟
بیشتر از 5 تا آنالیز خونده بودم، تو همشون گفته بودن بارسا فقط بازی خودش رو بکنه، توپ رو حفظ کنه، راحت آرسنال رو میبره، همون اتفاقی که نیمه اول افتاد. اما پپ تو نیمه دوم رفت تو کار دفاعی اونم در حالی که میدونست پویول رو تو خط دفاع نداره!
گل مسی کاملا آفساید بود! شک نکنین.نقل قول:
و نيمه دوم پنالتي روي پدرو خيلي واضح بود ولي فكر كنم داور به اين خاطر كه اگر اعلام خطا ميكرد بايد مدافع آرسنال رو هم اخراج ميكرد ترجيح داد پنالتي رو اعلام نكنه
اون صحنه هم من اصلا ندیدم!!! نمیدونم دقیقه چند رو میگین، ولی تنها مشکل داوری یکی 2 صحنه ی اوت بیشتر نبود، که زیاد هم مهم و تاثیر گذار نبودن.
یه چیزی اضافه کنم که تیم اصلی آرسنال اینه نه اونی که پارسال بردین.
جالبترین امار بازی امار مربوط به پاس ها هست !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Shhhhhhhhhhhh
لطفا با حرفهای عجیب و غریب تلخی باخت رو به خودتون تلختر نکنین ;)
آرسنال 2- بارسلونا 1؛ سوپرگلهای فان پرسی و آرشاوین، بارسا را به زانو در آورد
غزال زیاریکد:http://www.goal.com/iran/match/54828/%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-vs-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7/report
16 فوریهٔ 2011
رم 2- شاختار دونستک 3؛ شکست جلوروسی در خانه
غزال زیاریکد:http://www.goal.com/iran/match/54829/%D8%B1%D9%85-vs-shakhtar-donetsk/report
16 فوریهٔ 2011
قبل بازی:
ونگر: فابرگاس را با تفنگ نخریدیم! بارسلونا بهترین تیم دنیاست
او البته گفته که بارسا بهترین تیم دنیاست.
سایت گل – آرسن ونگر تاکید کرده که خرید سسک فابرگاس از بارسلونا هیچ مشکل خاصی نداشت. این در حالی است که خوان لاپورتا، رییس سابق بارسلونا گفته باشگاه های انگلیسی به دنبال ماهی گیری هستند.
فابرگاس مدتی است مورد توجه دوباره بارسا قرار گرفته و خودش هم می خواهد که برای باشگاه دوران نوجوانی اش بازی کند.
ونگر می گوید: «این بخشی از بازی است. آنها بازیکنانشان را از کجا آورده اند؟ لیونل مسی از کجا آمد؟ بارسلونا؟ او را در چه سنی خریدند؟ دوازده سالش بود که از نوولز اولد بویز به بارسا رفت.
دلیلی ندارد که این طور تلخی کنند، چون ما کاری غیرقانونی انجام ندادیم. ما با تفنگ به سراشان نرفتیم. ما به قوانین احترام گذاشتیم.»
لاپورتا گفته بود: «انگلیسی ها می آیند تا ماهی گیری انجام دهند. آنها به دنبال جرارد پیکه و سسک آمدند.»
ونگر: «آنها بازیکنانشان را از همه دنیا می خرند. انتظار نداشته باشید تنها از کاتالونیا بازیکن بگیرند. البته به یاد داشته باشید که هر بازیکنی در کاتالونیا می خواهد برای بارسلونا بازی کند، در حالی که همه بازیکنان لندن نمی خواهند در آرسنال بازی کنند. برخی تاتنهام، برخی وستهم، برخی چلسی و برخی کویینز پارک رنجرز را ترجیح می دهند. در بارسلونا چنین انتخابی وجود ندارد.»
ونگر می گوید: «بارسلونا بهترین تیم دنیا در حال حاضر است. آنها بهترین باشگاهی هستند که با آنها روبرو شده ام. هر باشگاهی در سطح بالا بهتر از تیم های ملی است. این بارسلونا یکی از بهترین تیم های تاریخ است، اما تیم من می خواهد نشان دهد می تواند آنها را ببرد.»
2011/2/16کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/16/2355530/%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%81%D9%86%DA%AF-%D9%86%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA