بچه ها
چطور میشه این بازیو 2 نفره انجام داد؟؟؟
منظورم مسابقه بین من و یکی دیگه با دسته ی دوم ....
میشه اصلا؟؟
Printable View
بچه ها
چطور میشه این بازیو 2 نفره انجام داد؟؟؟
منظورم مسابقه بین من و یکی دیگه با دسته ی دوم ....
میشه اصلا؟؟
آره دوست عزیر در حالت split screen میشه دو نفره انجام داد، فکر کنم توی همون منوی اصلی برنامه یه بخش داره به اسم split screen، بگرد حتماً پیدا میکنینقل قول:
نقل قول:از امکانات مهم بازی Split Screen هستش من با داداشم میزنم خیلی باحاله :8:نقل قول:
دوستان بازی رو گرفتم میترسم اجراش کنم که فلگ نکنه ! چکار کنم ؟
...
خواستم دیسک دوم رو نصب کنم میگه نصب این بازی پشتیبانی نمیشه . واسه همتون اینجوریه ؟
امروز 55 شدم واقعا دارم لذت میبرم به شدت ! lvl Ferrari شده 20 خیلی حال میکنم با ماشین های فراری البته مجبور هم هستی حال کنی چون بیشتر Rewardهایی که میده فراری هستن و همچنین خرید تمام ماشین های فراری که کاری بس سخت و دشوار هستش هم اچیو داره
3 تا مسابقه دیگه سال 9 هم تموم میشه و بعد هم 10 و در ادامه جویدن Event List
این ماشین RUF هم کاملا باگ هستش . به راحتی بوگاتی رو میگیره 2 تا راننده اروپایی به نام های Rossi و Muller هم دهن منو صاف کردن
نوید جان اوریجشو چند خریدی..؟
78000 !نقل قول:
خُب 62 شدیم : دی
امروز به این مسئله پی بردم که در کلاس R1 این اسیایی های باقالی خیلی وحشی هستن و شدیدا چالش برانگیز با اون تویوتای مسخرشون
از همه بهتر راننده های آمریکایی هستن . یه جورایی تو تمام کلاس ها بی آزار بیدن !
17 تا مسابقه دیگه سال 10 هم به اتمام میرسه
یه خوبی که داره اینکه خوب پول میده از 50 به بعد . ماشین ها هم لولشون میره بالای 6 یا 7 همینجوری پول میده . کلا انگیزاننده شده بازی !
عاشق پیست ها Infineon و Hockenheim شدم ! اولش خوشم نمیامد اما یکم که بازی کردم دیدم هر کدوم 1 پیچ دارن خوراک سبقت گرفتن . تو همون 2 تا پیچ میندازم جلو و هر دور هِی فاصله بیشتر میشه
دیفیکالتی بازی روی چند % بازی میکنی ؟ جزییات دیفیکالتی خودت رو بی زحمت بگو.نقل قول:
این همه بازی کردی بازی برات تکراری نشده ؟ آسون نشده ؟
مرسی.
راستش من زیاد حرفه ای نیستم در زمینه ی شبیه سازی ! تو قسمت World Tour روی 90% میرم Event List هم 80% تا 90% متغیر هستش ! بیشتر با AI ور میرم . یه وقتایی Hard هستش یه وقتایی Professional جزئیات رو هم یادم نیست الان بعدا میگمنقل قول:
در مورد خستگی هم تا اینجا که اصلا خسته نشدم ! کلا جذابیت خاصی داره برام . انشاالله همون طور که FM3 رو 100% کردیم اینم میکنیم : دی
مال منم دقیقا همین طوریهنقل قول:
ولی شاید باورت نشه ولی من گزینه بازگشت زمان Rewind رو غیر فعال کردم
به خاطر همین همه ی حرکاتم حساب شده هستن :8: