من کلی گشتم 1 هفته تو بازار بودم به این نتیجه رسیدم که اچ پی جالب نیست فقط سونی و اپل همین!
Printable View
من کلی گشتم 1 هفته تو بازار بودم به این نتیجه رسیدم که اچ پی جالب نیست فقط سونی و اپل همین!
اچ پی چی؟ کی؟نقل قول:
من یه پرینتر دارم خیلی هم ازش راضیم.:8: (به همون بی ربطی حرف دوستمون بود)
حالا فرض کنیم منظور شما HP Envy 15-1104tx بود. میشه بگی از کی پرسیدی؟ کجا پرسیدی؟ چی گفتن که شما به این نتیجه رسیدی؟(با ذکر دلیل 3 نمره)
((سوالاتم کاملا جدی بود و اصلا قصد تخریب یا مسخره کردن ندارم. اگرچه با شوخی همراهه . لطفا بیشتر توضیح بدید که اگه مشکلی هست نخریمش (HP Envy 15-1104tx v))
برای چی امیر ؟ پ.خ دادم بهتنقل قول:
عزیزم منم پرینتر اچ پی دارم عالیه و خیلی هم خوبهنقل قول:
خوب اچ پی من 2 تا دستگاهشو دیدم بدنه اب شده بود!!! از گرمای شدید! و بدنه موج برداشته بود گفت امار خرابی اول دل زیاده بهد اچ پی یکیش هم مادر بردش 1 ماه سوخته بود 510 تومن مادر بوردشه گفت باید عوض شه بالای 30-40 تا مغازه رفتم توی 5 تا مغازه رفتم تو قسمت تعمیراتش از همه بیشتر دل بود بعدشم اچ پی گفت لپ تاپ اپل و بعد سونی از همه کمتر خراب میشن! و راحت ترین تعمیر مال سونی هست گفت خیلی راحت تعمیر میشه و قطعاتش همش هست!
حالا شما با چشم خودت میدیدی میرفتی طرف اچ پی؟ در مقابل سونی برند معروفی هست اینم یکی از معیار هام بود ولی نه زیاد!
اینقدر از این امار ها حندم میگیره که نگو:31:نقل قول:
خوب این که تابلویه این درصد های خرابی باید اینجوری باشه
دل مدل های اروزن زیاد داره در نتیجه خیلی ها برای اروزنیش میرن میخرند بعدم خراب میشه
hp همه جور مدلی داره و خیلی زیاد شده بین مردم برا همین تو تعمریگاه ها زیاده در ضمن هیچ کس نمیره مدل های گرون قیمت hp رو بخره
حالا سونی و اپل
سونی که کسایی که میرند بخرند فقط مدل های خوبشو میخرند که اونا هم گرونند و کیفیت بالا و خراب نمیشنند
اپل هم که دیگه 2 میلیون داری پول میدی برای یه کانفیگ پایین میخوای کیفیت ساختش پایینم باشه؟
صحبت اخر هر وقت مردم رفتند به جای خرید مدلای زیر 1 میلیون دل و همین حدودای hp مدلای بهتری خریدند و تعداد همه ی مدلای لپتاپ ها بین مردم برابر بود اومد امار خرابی رو بررسی کنید و نمودار بدید
خوب منم الان بهتریم مدل سونی را گرفتم که فکر کنم بی نقص باشه و حالا حالا ها برام کار کنه!
من خودم سونی سری SR دارم ( امریکائی ) که نولیدش دیگه متوقف شده فقط میتونم بگم فوق الاده است 1/300 خریدم 1 سال پیش و و اقعا از خریدم راضی هستم روزی 8 ساعت این ینده خدا روشنه و آخ نگفته 3 ساعت هم باتریش در حالت کار معمولی (با وایرلس ) کار میده ..
نکته ای که میخواستم خدمت دوستان عرض کنم اینه که به خاطر 200 تا 300 تومن نرن به جنس ارزونتر بخرن امروز سر کار بودیم دوستم msi خودشو آورده بود 900 تومن هم پولشو داده بود مقایسه تصویر با مال من کردیم واقعا مرخص بود سوای کیفیت بدتر بدنه در مقابل مال من که پوشش منیزیم داره و .....
تو همه برند ها هم جنس خوب و بد داره و کلی نمیشه نظر داد
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
مبارک باشه .... ان شاء الله که اینطوره :11:نقل قول:
منم با حرف farzan311 موافقم در مورد سونی و اپل!
مخصوصا اینکه اپل علاوه بر کیفیتش تو ایران خیلی کمتر فروش داره و خوب تعداد خرابی هایی که میارن کمتر هست.
الیته f13afx حدود 50 تومن گرون تر بود با اینکه هارد کمتری داشت ولی نمیدونم چرا!
رفقا؟
کسی نیست با این مدل Hp Envy 15 1104tx کار کرده باشه و تستش کرده باشه؟
تاپیک های مربوط به این بحث رو خوندم ولی متاسفانه چیز خاصی دستگیرم نشد
لطفا اکه این مدل از لپ تاپ رو کسی تست کرده مزایا و معایبش رو بگه
من به خاطر مسئله گرمایشی یکم گیجم
که داغ میکنه یا نه
روزانه 12 ساعت دستگاهم روشنه....
بعضی از دوستان گویا از داغ کردن سری Envy میگن
ولی هیچ کدوم اینطور که پبداست این مدل رو تست نکردن...