.
.
.
.
.
سلام دوست عزیز
عرض به حضورت که من خودم سال 84 یه لپ تاپ دل مدل Dell Vostro 1500 خریدم و تا الانم دارمش......تو این 5 سال خدا شاهده به جرات قسم میخورم حتی یک بار هم نه خراب شده نه رفته تعمیرگاه.....حتی باهاش 5 ساعت هم بازی کردم و حتی همین چند وقت پیشم 72 ساعت روشن بود قبلا هم روشن بوده به همین اندازه..........نه داغ میکنه نه چیزی...........خیلی ها راضی هستن خیلی ها راضی نیستن.......اما من خودم تره هم واسه فروشنده و تعمیرکار خرد نمیکنم چون 90 درصدشون اصلا سواد اینو ندارن که چی به چی هست....فروشنده هم که فقط میخواد جنسشو رد کنه بره........تو بازار یه سر بزن 2 تا سوال تخصصی از لپ تاپ بپرس چنان میمونن توش که چرت و پرت جواب میدن هر برندی واسه طرفداراش عزیزه.......نخواید هر برندی رو تخریب کنید و اون یکی رو شاخ کنید...........هر برندی پرچمش واسه طرفداراش بالاست....دل های الانی هم خوبن خیلی ها خریدن راضی هستن.......................
.
.
حالا چون توشیبا داری دلیل نمیشه توشیبا خوبه دل بده......پس منم سونی بخرم باید بگم حتما دل و توشبیا آشغال هستن......
.
.
.
هرکی داره لپ تاپ میخره پول دلشو میده............................پول عشقشو میده...............واسه من همه برند ها خوبن و عزیز..............مهم این دنبال چی هستین :46: