به نظرم اصولا این بحثا که کدوم صفحه نمایش بهتره به جایی نمی رسه... چون هر صفحه نمایش از یه لحاظ برتری داره... هیچ کدوم بهترین مطلق نیستن...
از نظر سیستم هم که اگه خدا بخواد بالاخره سامسونگیا قبول می کنن که آقا واللا بلا هر چی بنچمارک بوده 2X گرفته GS2 رو با خاک یکسان کرده :دی
یارو سرطان داره ، این جوری بازار داره ، اونم با فقط 3 سری محصول!!! هر کی بود تو چنین شرایطی پنچر می شد!!! یعنی مسلما از من و شما خیلی گنده تره!!! آیپد 2ــش چند ساعت نشده بود رسید بریتانیا ، تموم شد!!! همه میان می گن بازار اندروید بیشتر از iOSــه ، ولی هیچکی نمی گه که چند تا محصول اندروید داریم و چند تا محصول iOS :دی می بینین توی تبلتا ، که آی او اس چند وقته دومیش هم بیرون داده ، که اگه بخوایم بگیریم می گیم یک محصول ، با 4-5 تا تبلت اون زمان اندروید برابر نبوده که هیچ ، قورتشون داده :دی توی گوشی هم شما برین تمام گوشی های اندرویدی که تا حالا تولید شده رو بشمارین ، بازم می بینین این همه در برابر 5 تا گوشی ، قانونا باید خیییلییییی فروش بیشتری داشته باشن ، که بازم فروشش خیلی بیشتر نیس :دی بنده نیومدم این جا بگم اندروید بده ، و اصلا هدفم این نبود ، و خودم فقط این دو تا سیستم عاملو قبول دارم ، و هیچ وقت به اندروید تنها یا آی او اس تنها رضایت نمی دم و به خاطر همین خودم آیپاد خریدم و مخ بابامو زدم که ایکس 10 بگیره :دی که تجربه کار با جفتشونو داشته باشم :دی فقط می خواستم بگم که کسانی مث من و شما خیلی ببخشید عذر میخوام ولی در اون حدی نیستیم که چنین چیزایی بگیم :دینقل قول: