واقعا جالبه اسمش رو هم گذاشتن بانکداری اسلامی:21: . تورم اینقدر بالاست بعد بهره بانکی رو دائما میارن پایین .آیا خود بانکها حاضر به پرداخت وام با بهره 12.5 درصد به مشتریان هستند ؟ (برید بانک ببینید با این بهره 12.5 درصدی میتونید وام بگیرید ؟!:27:)
Printable View
واقعا جالبه اسمش رو هم گذاشتن بانکداری اسلامی:21: . تورم اینقدر بالاست بعد بهره بانکی رو دائما میارن پایین .آیا خود بانکها حاضر به پرداخت وام با بهره 12.5 درصد به مشتریان هستند ؟ (برید بانک ببینید با این بهره 12.5 درصدی میتونید وام بگیرید ؟!:27:)
اينا كه خوبه داداش كلاهبرداري كه بانك صادرات ميكنه رو بگو اسمشو گذاشته گنجينه سپهر كلاي مردم و رسما دارن بر ميدارن هيچ كس هم جلوگيرشون نيست....
اینکه سودی که صادرات می کنه حرفی توووش نیست کلی پول میاد تو حسابش و....نقل قول:
اينا كه خوبه داداش كلاهبرداري كه بانك صادرات ميكنه رو بگو اسمشو گذاشته گنجينه سپهر كلاي مردم و رسما دارن بر ميدارن هيچ كس هم جلوگيرشون نيست....
ولی واقعا برای افرادی که تمکن مالی خوبی دارن این طرح یک پشتیبان استثنایی هست !
برای افراد کم در آمد زیاد خوب نیست.
باز میگم ایها طرحهایی هستند که برای بانک بسیار سود دارند ولی برای قشر محدودی از مردم سود آور هست.
این که بنده میگم سود منطورم سود حسابداری نیست چون 2 نوع سود داریم:
1- سود حسابداری : به مقداری که از کم کردن هزینه از درآمد به دست می آد
2-سود اقتصادی: سود حسابداری + هزینه فرصت و...
این قضیه برای افراد متمکن سود اقتصادی داره و برای کم در آمد ها سود حسابداری داره و از نظر اقتصادی به نظر من زیان اقتصادی
نه داداش براي هيچكس سود آور نيست بذار بهت توضيح بدم تا بيشتر روشن بشي عزيز:نقل قول:
بانك صادرات داره ميگه ما ماهانه فلان مبلغ ميگيريم يك مبلغ هم پيش پرداخت و بعد مثلا 20 سال اينقدر ميديم:
حالا يك نكته بسيار مهم كه بانك صادرات به مردم نميگه اين هست كه اون مبلغي كه به مردم دارن ميگن با فرض اين هست كه سود 17% باشه حتي خودشونم 17% درصد اون سودهارو محاسبه كردند نكته اينجاست تضمين بانك صادرات فقط و فقط براي 5 سال هست و بعد 5 سال دوباره سودهارو محاسبه ميكنند كه كمتر بشه جدولي كه به مردم دادند رو عوض ميكنند اين مطلب عينا توي سندي كه مردم موقع افتتاح حساب باز ميكنند هست ولي جمله شو طوري نوشتند كه كمتر كسي متوجه ميشه...
نكته دوم اين هست كه شما نيازي نيست از بانك صادرات بگيري به همون شيوه اي كه صادرات گفته توي هر بانكي سپرده گذاري كني دقيقا همون مبلغ رو ميده
به نظر من بيمه هاي عمر شركتهاي بيمه از طرح صادرات سود آورترند هم بيمه اي هم سپرده داري....
من قرارداد رو نخوندم !
فقط تبلیغاتش رو دیدم !
اگر اینطور باشه که خب !
در مورد اینکه جاهای دیگه هم زارید همین طوری میشه درست ولی این مزایایی داره که خب اون طوری نداره در بانکهای دیگه
دوستان من شماره مشتری حسابمو میخوام، رفتم مانده حساب گرفتم از عابر بانک ولی هبری از شماره مشتری نبود ؟ از کجا باید بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتونو از مزايا متوجه نشدم ميشه بيشتر توضيح بدين...نقل قول:
بسته به بانکتون، ممکنه از روی شماره کارت بشه شماره حسابتون رو درآورد، اما واسه اطمینان برین به متصدی بانک بگین تا شماره حسابتون رو دربیاره و بهتون بده ...نقل قول:
دفترچه حسابتون یا برگهی پسورد کارتتون رو ندارید مگه؟!
شماره حساب رو دارم ، شماره مشتری رو میخوامنقل قول:
دوستان برای گرفتن سود بانکها بدرد نمی خوره فقط دنبال موسسات بروید
من خودم موسسه اعتماد ایرانیان سپرده دارم . سپرده یکساله 20درصده دوسالشون42درصده سه ساله و چهارسالشون یادم نیست و 5ساله شون هم 142.5 درصد هستش و برای خاطر جمعی رفتم سایت بانک مرکزی دیدم این موسسه تحت نظارتشون هستش و نزدیک 400 شعبه داشتن ( جالب اینکه از بعضی بانکهای خصوصی مثل بانک سینا شعبه هاشون بیشتره )
اینهم بهتون بگم وامهاشون هم نسبت به بانکها خوبه.چون یک ماه پیش من از بانک کشاورزی بعد از 6ماه سپرده گذاری یک برابر سپرده بهم وام دادند درصورتی که همین موسسه تا سه برابرش رو بهتون وام میده با همون نرخ 12 و14درصد