سلام.ممنون از پاسخ سريعتون.گرافيكم ati 6850 هستش و در ضمن هنوز حتي نمي دونم براي تنظيمات كارت گرافيك كجا بايد برم؟
باز هم ممنون
Printable View
سلام.ممنون از پاسخ سريعتون.گرافيكم ati 6850 هستش و در ضمن هنوز حتي نمي دونم براي تنظيمات كارت گرافيك كجا بايد برم؟
باز هم ممنون
وقتی شما درایور کارت گرافیکی رو نصب می کنید برنامه کاتالیست هم نصب میشهنقل قول:
تو قسمت star up که برنامه هایی که با روشن شدن ویندوز بالا میاد کنار ساعت ویندوز برنامه کاتالیست هم تو اون برنامه ا هستش با یه آیکون قرمز . یا با راست کلید تو دسکتاپ می توتنید به این برنامه دسترسی داشته باشید
اون برنامه رو باز کنید و تنضیمات پست قبلی رو انجام بدید
لطفا بگيد براي كارت گرافيك ati radeon 6850 چطور و از كجا بايد اين تنظيمات رو انجام بدم.چون تا حالا سيستم من قديمي بود و اين چيزها رو ياد ندارم.جديدا يكسيستم توپ بستم.منتظر جوابتون هستم.
ممنون
دوست خوبم شما ابتدا درایور کارتتون رو نصب کنید آخرین ورژنشونقل قول:
بعدش رو محیط دسکتاپ راست کلیک کنید و اولین گزینه که برنامه کاتالیست هستش رو انتخاب کنید تا برنامه باز بشه
بعدش مراحلی رو که تو پست قبل توضیح دادم رو اجرا کنید:46:
تو کاتالیست تو قسمت digital flat panel گزینه scarling option رو تیک میزنی و اون تو اون قسمت یه خط داره که اونو باید بزاری رو 0
نه متاسفانه تهران نیستمنقل قول:
با اقای حسینی هم صحبت کردم که گفتن موجود ندارن !!!
راهی نیست بشه مطمئن شد خود نمایندگی داره یا نه ؟
پیغام خصوصی خودتون رو چک کنید:20:نقل قول:
سلام دوستان 22 صفحه گشتیم هیچکس از magic angel حرف نزده بود تا اونجا که من میدونم واسه زاویه دید کاریرد داره حالا دوستانیکه دارن یه بررسی بکنید ببینیم چقر کاربردیه این امکان؟یکی دوتا magic دیگه هم هست اونارم توضیح بدید لطفا
منتظریم
چشم. هنوز که نرسیده! 10 روز شده... و ما همچنان تو کف یه ماینتور خوب در ایران!!
---------- Post added at 05:55 AM ---------- Previous post was at 05:53 AM ----------
برای من که زاویه زیاد مهم نیست فقط از رو به رو یه کم بالا و پایین چپ و راست درست نشون بده خیر سرش رنگها به هم نریزن و تصویر ثابت باشه من نمیخوام به جای تلویزیون ازش استفاده کنم :)
نقل قول:
اگه مانیتورت فعلا نرسیده برو به فروشنده بگو نمیخوای و خودت از جایی که موجود داشته باشن سفارش بده 2 روزه برسه دستت
سلام خسته نباشید من میخوام یه 23720 بگیرم هیچجا نداشتن جایی سراغ دارین برم اونجا بگیرم