redsn0w فایل فریمور رو میخواد حتما... به هرحال یا با redsn0w باید سیدیا را نصب کنید یا باید ریستور کنید و دوباره از اول جیلبرک کنید (که البته هر دوتاش فایل فریمور رو لازم داره)نقل قول:
Printable View
redsn0w فایل فریمور رو میخواد حتما... به هرحال یا با redsn0w باید سیدیا را نصب کنید یا باید ریستور کنید و دوباره از اول جیلبرک کنید (که البته هر دوتاش فایل فریمور رو لازم داره)نقل قول:
بسیار ممنون .... به راحتی سیدیا نصب شد . یک بار که خاموش و روشن کردم و اون اجرا کردم صفحه ایی آمد که سه انتخاب نوشته ..... user.......hacker.............devloper ...........اینجا باید یوزر را انتخاب کنم ... درسته ؟
بلی :13::13::13::46:نقل قول:
ببخشید یه بار دیگه ... سیدیا رو که اجرا کردم و یوزر را زدم و برنامه آمد نیاز به تنظیمات خاصی داره ؟؟؟ مثل اینکه چیرایی رو دانلود میکنه درسته ؟ اینطوری که من متوجه شدم از داخل سیدیا می تونی برنامه را از اینترنت یا وای فای بگیری و نصب کنیم ؟ درسته ؟
من pcsuite رو گرفتم و نصب کردم و چند تا برنامه با اون نصب کردم خیلی راحتتره .... چه فرقی با سیدیا می کنه ؟؟
توی تاپیکهای "مهم" انجمن یه تاپیک هست که توضیحات بعد از نصب cydia داده شده
:11:سلام، گوشیمو ب آیتونز آپدیت کردم به 4.2.1 . 11 صفحه برنامه داشتم همش پرید.برنامه ها هیچ بلوتوثم هم پرید. میخواستم بپرسم چیکار کنم بدون اینکه جیلبیریک کن گوشیمو برگرده؟ممنون
منظورم این بود که نصب از طریق سیدیا با نصب از طریق pcsuite فرقی می کنه ؟نقل قول:
ممنون
نقل قول:
متاسفانه راهی نداره :11:
سلام دوستان
من ايفون 3جي اس خريدم عكس فيلم و موسيقي براحتي ميتونم روش بريزم ولي حالا كه با برنامه ايتونز ميخوام برنامه رو گوشيم بريزم اين ارور زير رو ميده به نظر شما اشكال كار من در كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کد:http://pics9.com/images/38245504556013563984.jpg
با سلامنقل قول:
بعد از جيلبريك پكيج app sync رو از توي سايديا نصب كرديد؟
اگه نصب نكرديد بريد توي سايديا و appsync رو براي سيستم عامل كنوني گوشتون سرچ و نصب كنيد
توي سورس SiNfUL هم ميتونيد پيداش كنيد
موفق باشيد.