منم مبین نت دارم:31:
های نفس کش اینجا یه نفر پیدا نمیشه واسه جنگ های صلیبی 1 پایه باشه؟
منم مبین نت دارم:31:
های نفس کش اینجا یه نفر پیدا نمیشه واسه جنگ های صلیبی 1 پایه باشه؟
با سلام
من بازی نید فور اسپید موس وانتد رو دارم تمومش کردم .اما حالا که وارد روم میشم و منتظر بقیه می مونم تا استارت رو بزم.یهو هنگ می کنه و وارد بازی نمی شه.پچ بازی 1.3 هست.خودم هم هاست شدم بازم موقع استارت ارور میده!
اینم از عکس ارور....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر بازی هم درسته
اما بازی نمیشه کرد
اگه بازی تون کامله یعنی فیلم و موزیک بازی حذف نشده بر روی آیکون بازی کلیک راست کنید و peroperties رو انتخاب کنید و از زبانه compatibility روی گزینه RUN as administrator را تیک بزنید و OK کنید.
اگر هم که فیلمهای بازی حذف شدند و بازیتون نسخه اصلی نیست که هیچ راهی نداره جز اینکه نسخه اصلی و کامل بازی رو تهیه کنید.
با تشکر از همه دوستاننقل قول:
من برای اولین بار گیم رنجز رو نصب کردم
میخام بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو آنلاین بازی کنم
ولی نرم افزار این پیام رو میده :
learn more رو که میزنم میگه :
این هم از تنظیمات پورتهای فایروال کسپراسکاینقل قول:
The firewall that is causing the problem is likely to be in your modem/router. You will need to ask your ISP (Internet Service Provider) or refer to your router's instruction manual for information on how to open UDP port 16000 in your firewall. Most routers are configured through a web page built into them. You may be able to reach yours [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Unfortunately, it is not possible to offer step-by-step instructions here as every router is different.
فایروال کسپر اسکای رو موقع اجرای گیم رنجر موقتا غیر فعال کنید یا اینکه گیم رنجر رو جز نرم افزار های قابل اطمینان در لیست نرم افزار های مجاز این فایر وال قرار بدید(یا ساده ترین راه کلا حذفش کنید) ... درضمن برای اینکه گیم رنجر با حداکثر سرعت عمل کنه باید یک پورت فوروارد در تنظیمات مودم بسازید که صفحه قبل با عکس توضیح داده شده ... بعد از تمام اینکارها تازه باید ببینید بقیه با چه نسخه ای از General-Zero hour بازی می کنند و به همون نسخه بازی تون رو آپدیت یا پچ کنیدنقل قول:
منظور از صفحه قبل کجاست ؟نقل قول:
من پیدا نکردم
اگه منظورتون اینه :
پیداش کردم
مگه بازیCommand & Conquer Generals Zero Hour ورژن هم داره؟
ورژنش از کجا مشخص میشه ؟
این تنظیمات نت مودم منه
کدوم پورت رو باید به کدوم فوروارد کنم
لوکال آی پی رو چی باید وارد کنم؟
همه بازی ها دارای پچ برای اصلاح ایرادات جزئی هستند اگر تا به حال پچ نکردید بازی ورژنش 1.00 است ...من بازی نکردم اطلاعی ندارم پچ آخرش چنده و از کجا باید بگیرید ولی اگر از کسانی که در حال حاضر دارند توی رومهای گیم رنجر همین بازی رو میکنند بپرسید راهنمایی می کنند (من فقط Age of Empires 3 رو دارم) ... صفحه قبل لینک عکسها و توضیحات مربوط به پست 209 راجع به پورت فوروارد توضیح داده مشابه اون برای مودم خودتون عمل کنید تا پورت فوروارد ساخته بشهنقل قول: