نقل قول:
پیام هر چی میگردم گوشی با سیستم عامل اندروید پیدا نمیکنم که کامل باشه :13::41:
هر کدوم یک مشکلی داره :13:گالاکسی هم گرونه:13:
Printable View
نقل قول:
پیام هر چی میگردم گوشی با سیستم عامل اندروید پیدا نمیکنم که کامل باشه :13::41:
هر کدوم یک مشکلی داره :13:گالاکسی هم گرونه:13:
بادا در مورد نرم افزار يكي از ضعيفترين سيستم عاملهاي دنياست. شما توي سايت سامسونگ نگاه كن ، تعداد نرم افزارهاي درست حسابيش حتي به 5 تا دونه هم نميرسه.نقل قول:
همين الان براي بادا هيچ نرم افزار بدرد بخوري براي GPS ايران نداريم. اما توي آندروييد شما ميتونيد حتي از نقشه هاي Ovi Map هم استفاده كنيد !
بادا در زمينه نرم افزار هيچ وقت نميتونه به پاي ويندوز و آندروييد برسه.
پسر خوب ، همراه با Vivaz كارت 8 گيگابايتي ميدن. 8 گيگابايت براي شما كمه ؟!!!!!!!نقل قول:
كي گفته كه X10 توي ثبت صحنه هاي سريع دچار مشكله. كي گفته 24 فريم كمه ؟!نقل قول:
شما تا ميشنوي 24 فريم ، ياد Omnia HD خودتون ميافتي كه هميشه افت فريم داشت و هيچ وقت نميتونست 24 فريم واقعي تحوبل بده.
اينم نظر Gsmarena كه كلمه Nice (عالي) رو براي ضبط فيلمبرداي 24 فريم X10 بكار برده و گفته 24 فريم رو خيلي عالي ارايه ميده.
The promised framerate is 24 fps and the handset delivers it nicely
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-review-536p4.php
در ضمن X10 اتوفوكوس در حين فيلمبرداري هم داره كه WAVE II نداره.
ميخواين نقد بزارين لااقل بي تعصب نقد كنيد تا بقيه رو به اشتباه نندازيد.
اين حرفتون تا حدي درسته.. ولي خيلي مغرضانه بيان كرديد :31: ديگه اينجوري ها هم نيست..نقل قول:
بادا در مورد نرم افزار يكي از ضعيفترين سيستم عاملهاي دنياست. شما توي سايت سامسونگ نگاه كن ، تعداد نرم افزارهاي درست حسابيش حتي به 5 تا دونه هم نميرسه.
خوشبختانه خود گوشي بيشتر نرم افزار هاي كاربردي رو به صورت فابريك داره و آدم كمبودي احساس نميكنه..
پلير گوشي حتي mkv hd هم پخش ميكنه اونم با زير نويس!
مثل اين كه اطلاعاتتون يكم قديميه چون الان نويتل اومده براش و حتما ميدونيد برنامه ي توپيه!نقل قول:
همين الان براي بادا هيچ نرم افزار بدرد بخوري براي GPS ايران نداريم.
منتها هنوز كرك نشده
ببين دوست عزيز.. هيچ وقت يه سيستم عامل اپن سورس مثل آندرويد رو از نظر نرم افزار با سيستم عاملينقل قول:
بادا در زمينه نرم افزار هيچ وقت نميتونه به پاي ويندوز و آندروييد برسه.
مثل بادا كه اپن سورس نيست مقايسه نكن
كلا سيستم عامل هايي كه اپن سورس نيستن نرم افزار هاشون كمه حتي ios هم نرم افزار هاش نسبت به اندرويد كمتره.. خيلي هم كمتره و
آندرويد داران به همين دليل حاضر نيستن با ios كنار بيان
البته با اومدن بادا 2 و اپن سورس شدن پايه هاي آندرويد رو هم ميشكونه اين بادا :31:
كافيه يه بار باش كار كنيد :46:
بادا برخلاف همه ي سيستم عامل ها هيچ عيب و باگ اساسي نداره.. (كمبود نرم افزار هم با اومدن بادا2 حله)
شما همين آندرويد رو نگه كن.. اشكالات اعصاب خورد كن كم نداره!!
ios و ويندوز كه به جاي خود :31:
ضمن اين كه نبايد فراموش كنيد كه بادا از نظر بازي واقعا محشره.. روز به روز هم بازي هاي توپش زياد ميشن..
به همين دليل كسي كه با ios راحت بوده به نظر من با بادا هم راحته چه بسا راحت تر! چون از محدوديت هاي
آزار دهنده ي اپل خبري نيست!
24 كم نيست.. اما در مقابل 30 فريم ، كمهنقل قول:
كي گفته كه X10 توي ثبت صحنه هاي سريع دچار مشكله. كي گفته 24 فريم كمه ؟!
لطفا از بحث مقايسه ي گوشي مثل x10 با ويو2 دست برداريد
فكر ميكنم شما هم بهتره اينقد مغرضانه به يه چيز نگاه نكني و بقيه رو هم بد بين نكني :11:نقل قول:
ميخواين نقد بزارين لااقل بي تعصب نقد كنيد تا بقيه رو به اشتباه نندازيد.
کاملا تایید میشه.:27:نقل قول:
دوستدار شما یاشار
سلام دوستان
چجوری میشه صدای صفحه رو موقع کارکردن باهاش قطع کرد؟ هرکاری میکنم و بهر منویی سر میزنم صدای صفحه موقع اس ام اس زدن یا شماره گرفتن قطع نمیشه و صدای کی پد همیشه فعاله..ایا راهی نداره؟ ممنون
خيلي سادس :31:
تو قسمت بك گراند، با كليد هاي بغل گوشي ميشه صداشو كم و زياد كرد.. :46:
بچه ها نرم افزاری هست که بتونه یک فولدر موزیکو پخش کنه؟ بعد چرا موزیک پلیرش خود اهنگ که تمام میشه نمیره بعدیش؟
دوستدار شما یاشار
سلام دوستان
خانومم ميخواد براي تولدم wave بخره
حالا موندم ويو بگيرم يا ويو 2
من شغلم عكاسي هست
ميخوام نمونه عكسامو توي گوشيم هم داشته باشم تا گاها به كسي نشون بدم
اينو ميدونم كه از روبرو اگه به 2 تاشون نگاه كني تقريبا مساويند .
اما اونايي كه تست كردن لطفا بگن چجورياست
چند تا سوال هم داشتم
1- قيمت 2 تاشون الان چنده ؟
2- 2 تاشون هم ورژن 1.2 بادا روشون نصب ميشه ؟
3- آيا جفتشون فراسي رو فول ساپورت ميكنن
4- خيلي برام مهمه كه گوشيم تقويمش با outlook experess سينك باشه ( يا هر برنامه ديگه اي ) و هيمنطور بشه از طريق كامپيوتر sms تايپ كرد .
آيا ويو 1 رو كه به ورژن 1.2 آپگريد ميكنيم برقراري ارتباط با تقويم و سينك و اينا همچنان برقرار ميمونه ؟
چون من موتورولا a1200 داشتم وقتي فريمورش رو آپگريد كردم ديگه به كامپيوتر وصل نشد و كامپيوتر نشناختش !!!!!!!!!!!
5- گوشي گارانتي و بدون گارانتي فرقش چيه ؟ بدون گارانتي فارسي هست ؟ ارزش داره با گارنتي بگيرم ؟
6- نرم افزار هاي گوشي ويو 2 هههههك شدن يعني الان مجموعه نرم افزار براي دانلود چيزي هست ؟ همچنين بازي .
7- gps اي داره كه توي تهران آدرس بهم نشون بده (حالا چه برنامه اورجينال يا چه برنامهاي نصبي ههههكي )
8-من همراه اول دارم ميتونم از طريق ADSL كامپيوترو پورت خود گوشي از اينترنت كامپوترم وارد وب بشم و دانلود و وبگردي كنم يا به سامسونگ اپز برم ؟(گوشي و وصل كنم به كامپوتر)
9- بند به اين گوشي نصب ميشهكه دور دستم بپيچمش ؟ زنجير چرخ چطور !!!!!!!!!!!
ببخشيد سوال ها زياد شدن
دوست عزيز متاسفانه اين جور عكسها زياد محكمه پسند نيستند .نقل قول:
چونن عكساي و فيلم برداري يه مقوله عجيبيه ؟ (من خودم عكاس حرفه اي هستم ) وقتي از 2 تا گوشي عكس ميندازي 100 درصد يكيشون سفيد ميشه يكيشون آبي (بعضي موارد قرمز) بخاطر كلوين نورش هست . ولي اگه توي واقعيت به 2 گوشي نگاه كني 2 تاشون خوب و وايت بالانس بنظر ميرسند .
حالا عكاس اگه قصد و غرض داشته باشه وايت بالانس عكسشو روي موبايل مورد نظرش انجام ميده و عكس ميگيره . وقتي ما عسكو ميبينيم ميگوييم wow اين گوشي ويو چه خوش رنگ و لعابه و رنگهاي سفيذ قشنگ سفيدن . اما اون n8 مادر مرده رو ببين همه چي آبيه !!!!!!!!
دوست عزيز براي 1 فريم چرا داري چونه ميزني ؟نقل قول:
جريان اين فريم اينه كه سيستم فيلمبرداري (انواع و اقسام دوربين ها ) و سيستم پخش (اوناع پخش كننده از ويدئو vcd و ...) و همچينين نمايشگر ها (تلوزيون lcd و ...) در بعضي از كشور ها بصورت استاندارد اون كشورها Pal يا NTSC هستند
ntsc بیشتر تو اروپا و امریکا استفاده میشه
در حال حاضر سیستم تلویزیون ایران Pal-Scam می باشد
فريم ريت NTSC ا 29.7 فريم در ثانيه هست اندازه طول و عرض 720 در 480 هست
فريم ريت PAL ا 25 فريم در ثانيه هست اندازه طول و عرش 720 در 576 هست
این سیستم ها تفاوت زیادی با هم نداره و فقط یه استاندارد هستن.
البته تعداد خطوط افقي تشكيل دهنده نصوير در پال بيشتر هست كه وضوح بيشتر تصوير رو شامل ميشه
pal و ntsc دوتا سیستم استاندارد برای پخش در تلویزیونن . یعنی فقط برای تلویزیون استفاده میشن نه سینما ...
اینا هم مشخصات هرکدومه
PAL
Editing mode: DV PAL
Timebase: 25.00fps
video
Frame size: 720h 576v (1.0940)
Frame rate: 25.00 frames/second
Pixel Aspect Ratio: D1/DV PAL (1.0940)
Fields: Lower Field First
Audio
Sample rate: 48000 samples/second
NTSC
Editing mode: DV NTSC
Timebase: 29.97fps
Video
Frame size: 720h 480v (0.9091)
Frame rate: 29.97 frames/second
Pixel Aspect Ratio: D1/DV NTSC (0.9091)
Fields: Lower Field First
Audio
البته فرمت جدید تلویزیونی HDTV است که بسیار کیفیت خوبی رو داره .. البته حالا ها مونده که در ایران باب بشه
Editing mode: HDV 1080i
Timebase: 29.97fps
Video
Frame size: 1440h 1080v (1.3333)
Frame rate: 29.97 frames/second
Pixel Aspect Ratio: HD Anamorphic 1080 (1.333)
Fields: Upper Field First
Audio
نكته جالب اينجاست كه در سري هاي HD هيمنطور كه بالا گفتم فريم ريت 29.7 هست و همچنين ابعاد تصوير 1280×720 بخاطر هيمن ميگن HD 720 P كه اندازه تصوير به پيكسل ميشه 0.92 مگاپيكسل يا همون 921,600 پيكسل خودمون
در فولHD ميشه 1920 در 1080 كه ميشه حدودا 2 مگا پيكسل
كه فول اچ دي 24 فريم داريم 25 فريم و 29.7 - 30 - 50 -60 هم داريم
كه بهش ميگن 1080p60
اميدورام مفيد باشه
تو gsm arena عكسهاش هست واسه مقايسه.. كيفيت عكس و جزئياتشون يكيه.. ويو2 يكم عكسها رو خوش رنگنقل قول:
اما اونايي كه تست كردن لطفا بگن چجورياست
تر ميندازه.. ويو1 يكم سبزه عكساش.. (البته فكر كنم ويو 1 كه باش عكس گرفته فريمورش قديمي بوده و
تو فريمور جديد عكسهاشون احتمالا دقيقا يجوره )
هردو حدود 390نقل قول:
1- قيمت 2 تاشون الان چنده ؟
اختيار داري :31: بادا 2 هم داره مياد براشوننقل قول:
2- 2 تاشون هم ورژن 1.2 بادا روشون نصب ميشه ؟
بلينقل قول:
3- آيا جفتشون فراسي رو فول ساپورت ميكنن
با اوتلوك امتحان نكردم.. ولي با فيـسبوك sync ميشه.. يه قسمت هم هست كه ايميل ميدي و تقويم sync ميشهنقل قول:
4- خيلي برام مهمه كه گوشيم تقويمش با outlook experess سينك باشه ( يا هر برنامه ديگه اي )
ميشهنقل قول:
و هيمنطور بشه از طريق كامپيوتر sms تايپ كرد .
ولي بهتره بجاي اين كار يكي از اين رم ريدر ها كه سيمكارت هم ميخوره بخرين
بدون شك بلهنقل قول:
آيا ويو 1 رو كه به ورژن 1.2 آپگريد ميكنيم برقراري ارتباط با تقويم و سينك و اينا همچنان برقرار ميمونه ؟
به نظر من اگه بتوني بدون گارانتي و فارسي گير بياري (كه راحت گير مياد) بهتره..نقل قول:
5- گوشي گارانتي و بدون گارانتي فرقش چيه ؟ بدون گارانتي فارسي هست ؟ ارزش داره با گارنتي بگيرم ؟
اگه خواستي با گارانتي بگيري هم فقط با گارانتي اصلي مايكروتل بگير
آره.. همه ي برنامه هاي هك شده ي ويو 1 واسه ويو 2 هست (بجز اونايي كه فقط رو بادا1.00 هك شده)نقل قول:
6- نرم افزار هاي گوشي ويو 2 هههههك شدن يعني الان مجموعه نرم افزار براي دانلود چيزي هست ؟ همچنين بازي .
همچنين پكيجش هم گير مياد.. تو فروم موبايلستان ميفروشن
برنامه اريجنالش لايسنس 30 روزه دارهنقل قول:
7- gps اي داره كه توي تهران آدرس بهم نشون بده (حالا چه برنامه اورجينال يا چه برنامهاي نصبي ههههكي )
برنامه نويتل هست كه هنوز هـك نشده.. ولي به زودي هـك ميشه
برنامه گوگل مپس هم هست كه عاليه.. هم نقشه هاش فارسيه هم وضوح خوبي داره.. فقط بار اول از اينترنت
استفاده ميكنه..
آره وصل ميشه.. ولي بازم اين كار توصيه نميشهنقل قول:
8-من همراه اول دارم ميتونم از طريق ADSL كامپيوترو پورت خود گوشي از اينترنت كامپوترم وارد وب بشم و دانلود و وبگردي كنم يا به سامسونگ اپز برم ؟(گوشي و وصل كنم به كامپوتر)
چون همزمان گوشي شارژ ميشه و از باتريش استفاده ميشه (البته خيلي كم) و اين زياد خوب نيست
همه چي وصل ميشه بش :31:نقل قول:
9- بند به اين گوشي نصب ميشهكه دور دستم بپيچمش ؟ زنجير چرخ چطور !!!!!!!!!!!
ببخشيد سوال ها زياد شدن
بالاش يه قسمت هست براي وصل كردن بند و..
در آخر من پيشنهاد ميكنم ويو2 بگيري.. از نظر كيفيت صفحه مطمئن باش كم نمياره..
برايتنس و رنگبنديش بهتر و جذاب تره البته رنگ سياهش مثل ويو1 نيست.. ولي در كل همين كه بزرگتره
كافيه تا در خريدش شك نكني!! 3.3 خيلي محدوده در مقايسه با 3.7
حرف شما كاملا درسته.. من خودم ويو2 و گلكسي اس رو مقايسه كردم.. برايتنس و رنگ بندي ويو 2 بهتر بود (محسوس)نقل قول:
دوست عزيز متاسفانه اين جور عكسها زياد محكمه پسند نيستند .
چونن عكساي و فيلم برداري يه مقوله عجيبيه ؟ (من خودم عكاس حرفه اي هستم ) وقتي از 2 تا گوشي عكس ميندازي 100 درصد يكيشون سفيد ميشه يكيشون آبي (بعضي موارد قرمز) بخاطر كلوين نورش هست . ولي اگه توي واقعيت به 2 گوشي نگاه كني 2 تاشون خوب و وايت بالانس بنظر ميرسند ...
.
.
.
.
ولي نه ديگه اينقدري كه تو اين عكسا نشون دادن :31: اينجا فك كنم برايتنس بقيه گوشيا رو اوردن پايين
خيلي ممنون.. به ارتقاي سطح فروم خيلي كمك كرديد :11:نقل قول:
دوست عزيز براي 1 فريم چرا داري چونه ميزني ؟
.
.
.
اميدورام مفيد باشه
سوال ديگه بود در خدمتم :46: :11: