دوستان
من تو Skype یوزر ساختم ولی هر کاری میکنم با مسنجرش نمیتونم انلاین شم...
مشکل از کجاست؟؟
Printable View
دوستان
من تو Skype یوزر ساختم ولی هر کاری میکنم با مسنجرش نمیتونم انلاین شم...
مشکل از کجاست؟؟
باید از چیز pn استفاده کنینقل قول:
چون فیلتره مسنجر نمیتونی همین جوری باهاش انلاین شی
با ساکس میتونید وصل بشید
اگه خواستید من در خدمتم
آقا من اسکایپم اصلا لاگین نمیشه !!!!
اینجوری که خوندم به خاطر چیلترینگ هست !!!
پس باید نخود و کشمش بزنیم تو کارش.از کجا یه چیزه مطمئن که فقط هم میخوام برای اسکایپش استفاده کنم گیر بیارم ؟؟؟
-------------------------------------------------------
در ضمن این او وو هم بعد 30 ثانیه تماس قطع میشه...اونو چی کارش کنم ؟؟
تشکر از همه....
دوستان اگه ممکنه لینک آخرین ورژن skype رو بزارید
ممنون
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم توی تاپیک زیر درخواست بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید.
رفقا چطور از ساکس برای اسکایپ استفاده کنم!؟
سلام
دوستان من همسایه مون یه مشکلی داره تو اسکایپ مشکلش اینه صدا و تصویر شخص رو داره و توصیر خودش هم میره ولی صوتش نمیره الان من رفتم اونجا همه چیزشو تست کردم درست بود رفتم به تست سرویس خودش گفت بعد از صدای بوق پیام خودتون رو بزارید منم پیام رو گذاشتم صدام رفت و کار کرد ولی دوست خودش نبود تا ببینیم کار میکنه یا نه
حالا میخواستم ببینم ایا راه دیگری نداره جز این تو ویندوز راحت کار میکرد و صدا ضبط و پخش میشد و تو اسکایپ هم تو تستش کار میکرد
دوستان من تازه می خوام اسکایپ رو شروع کنم ... مراحلش رو یکی میگه؟
مثل اینکه چیل تره!! راه های دور زدنش چطوره؟؟ من قند شکن استفاده نمی کنم... امکانش هست یا نه؟؟
خیلی ممنونم...
با سلامنقل قول:
هم میتونید از فیلــتر شکن استفاده کنید و باهاش لاگین کنید.
هم اینکه وی پـــی ان و هم از پروکــسی
موفق باشید.