یه سوالی دارم. 405 اول با موتور 2000 سی سی به بازار ایران اومد. که میتونم بگم ماشین فوقالعاده و خوبی بود. بعد ایران خودرو برداشت 200 سی سی از حجم موتور کم کرد 1800 داد بیرون که ماشین واقعا نفسش بریده شد. کولرو که روشن می کنی دور موتور قشنگ می افته. کلاً ماشینو خراب کردن رفت. کاری ندارم. حالا برداشته رو همون بدنه موتور 1600 سی سی گذاشته !!!! من فکر نمیکنم دیگه به این ماشین امیدی باشه. چه TU5 چه هر موتور دیگه ای. دوستان این موتور برای نصب روی پژو 206 خوبه. واقعا بهش میاد. متناسبه. اما نمیشه همین جوری برداری هر موتوریو بزاری رو هر ماشینی. من کاری به ظاهر ماشین ندارم . این ماشین دیگه اصالت نداره. هر چیزیشو از یه جا برداشتن کپی کردن. هنوزم که هنوزه ایربگ یکی داره. بابا سرنشین بدبختم آدمه. حق زندگی داره. چرا با جون مردم اینوطری بازی میکنن؟؟ من نمیگم ایربگ معجزه میکنه. اونم ایربگ نسل اول تک !!! اما تو دنیا برای جون آدم ارزش قائلن. الان حداقل 6 ایربگ باید رو ماشین وجود داشته باشه. نمیدونم از دوستان کسی مراحل ساخت ایربگو دیده یا نه؟؟؟ بخاطر یه قوطی به قطر تقریباً 10 سانتی متر که وسط فرمون قرار بزارن حالا به یه مقدار ادوات و سنسور دارن مسخره بازی در میارن. کی قراره ما ایرانیا یه مقدار به همدیگه به خودمون احترام بزاریم؟؟؟