فکر نکن مطمئن باش نمیزنننقل قول:
Printable View
فکر نکن مطمئن باش نمیزنننقل قول:
masih eia
ببین
وضع مالی ات چطوره؟ اگه پول آزاد رو داری حالا باید به چند تا مورد نیگا کنی
1- سطح علمی
2- امکانات شهرها
3- نظر خانواده
4- امکان رفت و آمد راحت تر و امکانات سکونت
ترتیب دلبخواهی هست و منظورم اولویت بندی نیست چون خودت باید تصمیم بگیری کدومش برات اولویته . من اطلاعی در مورد سطح علمی هیچ کدوم ندارم.
اگه هم مشکل مالی داری که معلومه. این مورد هم خیلی مهمه ها . خونواده ممکنه حاضر بشن به خاطر شما فداکاری کنن ولی این شمایی که باید با توجه به همه شرایط تصمیم بگیری.
نقل قول:
اگه شیمی بخونم می رم پیش بابام کار می کنم ولی فزیک بازار کار جالبی نداره
شیمی رو بیشتر از فزیک دوست دارم ولی خوب این آزاده اون سراسری
آگه تو جای من بودی کدومو می رفتی ؟
خیلی حالم خرابه
اونی که نمی خواستم قبول شدم برق بوعلی سینا تازه چه گرایشی قـــــــــدرت
توروخدا یکی بگه من خیلی الکترونیک علاقه داشتم قدرت بازار کار داره ؟ امکان تغییر گرایش وجود داره ؟ واحداشون در سطح لیسانس خیلی با هم فرق داره ؟ حالا موندم الکترونیک نجف آباد برم یا اینو
خواهش می کنم یکی بگه اگه دندانپزشکی می خواست ولی سراسری پزشکی و آزاد دندان قبول می شد کدومو انتخاب می کرد؟
من با 19000 شبانه معماری ملایر اوردم تو چه شبانه هایی رو زده بودی؟نقل قول:
خوب اگه کارت رو میدونی ، دیگه چه فرقی بین آزاد و سراسری هست. والله بعد فارغ التحصیلی کار مهمه که به جز مدرک دو تا بند پ . پ لازم داره که شما یکی رو داری.نقل قول:
از ترم 4 دیگه درسهای الکترونیک با قدرت جدا میشه!نقل قول:
فکر کنم 40-42 واحد با هم فرق داره!
دوست عزیز سبزوار اصلا شهر خوبی نیستا . نمیخوام از چیزی ناراحتتون کنم ولی واقعیت رو میگم چون دوستتون دارم بعدا پشیمون نشید چون دولتیه . شهر خیلی کسل کننده ای هستش و شاید اولش براتون خوب باشه ولی بعد یه مدت آرزو میکنید که همین تهران شمال میرفتید . اینو یکی از آشناهام برام تعریف کرده ولی خود دانید .نقل قول:
سبزوار می رم به احتمال زیاد به هر حال دولتیه !
تو رو خدا به من کمک کنید.
سراسری پیام نور علوم کامپیوتر تو تهران قبول شدم
آزاد مهندسی نرم افزار تو آمل (مازندران)
محل سکونتم هم تهرانه. خانواده میگن بمون. خودم میخوام برم آمل.
اما از مشکلات و خوابگاه و خرج دانشگاه آزاد یه خورده می ترسم.
حالا به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟