برای آپدیت باید بری تو settings بعد about phone بعد software update بعد check now اگه به اینترنت وصل باشی و این مراحل رو بری اگه آپدیتی براش وجود داشته باشه میگه بهت
Printable View
برای آپدیت باید بری تو settings بعد about phone بعد software update بعد check now اگه به اینترنت وصل باشی و این مراحل رو بری اگه آپدیتی براش وجود داشته باشه میگه بهت
چطور میتونم گوشیمو unlock کنم؟ رمزشو فراموش کردم.
گوشیم htc incredible s هست.
فقط با روت كردن ميشه
سلامنقل قول:
یکی از راههایی که من میدونم، اینه که گوشیتون رو ریست کنید
از روش زیر:
( البته توجه داشته باشید که تمامی تنظیمات به حالت کارخونه ای بر میگرده)
گوشیتون خاموش کنید
باطری رو خارج کرده و بعد چند دقیقه باطری رو بذارید سر جاش
حالا....
کلید Volume Down رو نگه دارید
همزمان با نگه داشتن این کلید، الان کلید Power رو بزنید
چند گزینه براتون میاد
شما گزینه Factory Reset رو انتخاب کنید (با کلید Volume Up & Down برید رو گزینه مورد نظر)
الان با فشردن کلید Power ، تنظیمات گوشی شما به حالت کارخونه ای بر می گرده، و مشکل Unlock گوشیتون حل میشه
با سلام
گوشی من سونی اریکسون xperia mini با اندروید 2.3هست میخواستم برنامه قران iandroid quran را نصب کنم نصب نشد ولی روی گوشی xperia x8به راحتی نصب شد خیلی دوست دارم این برنامه را نصب کنم اگه کسی از اساتید میتونن راهنمایی فرمایند ممنون میشم.
سلام دوستان.
من تازگی نسخه final آنتی ویروس ESET Mobile Security رو روی گوشیم ریختم. اولش یک ماه trial بهم داد. حالا user-pass یا activation code میخواد. خیلی گشتم پیدا نکردم. همش برای نسخه اصلی pc هست.
ممنون میشم کمک کنید.
موفق باشید.
در حالت غیر روت فقط تعداد معدودی از برنامه ها قابلیت انتقال به sd رو دارن که برای اینکار بایستی به مسیر زیر برید:نقل قول:
settings>applications>manageapplications . روی برنامه مورد نظر کلیک کنید(البته کلیکو برای pc میگن اینجا نمیدونم چی میگن).در اون صفحه گزینه move to sd را کلیک کنید.
و برنامه مورد نظر باین صورت منتقل میشه.
نکته: برای انتقال فایل بایستی حتما زبان گوشی رو انگلیسی انتخاب کرده باشین.
البته اگه برنامه app2sd رو نصب کنین امکانات بیشتری بهتون میده.مثلا میگه که چه برنامه هایی قابل انتقالن.
اما اگر گوشی را روت کنید تقریبا همه برنامه ها رو میتونین انتقال بدین .
دانلود برنامه app2sd :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
سلام
کسی میدونه منشی تلفنی سامسونگ گالسی اس 2 کجاست؟ من گوش خودم ویو یک هست و منشی تلفنی خوبی داره در اصل پیغام گیر خوبی داره.
ولی توی گالکسی پیدا نمیکنم معادلشو.
لطفا راهنمایی کنید و اگر کلا نداره یک برنامه جایگزین معرفی کنید.
سلام دوستان
من برنامه ی بازار رو ورژن 1.3.2 رو روی گوشیم galaxy ace 5830 نصب کردم وقتی اجراش میکنم هنگ میکنه و بالایه صفحه (notifications) علامته سبد(updates available)ظاهر میشه و رو انتخابش که میکنم بعده چند ثانیه یه صفحه ی سیاه میاد و force close بهم میده
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
قبلا با مرورگرهای operamini و ucbrowser کار میکردم و هر دوشون سایتای هیلتر شده رو باز میکردن ولی الان اینکارو نمیکنن .
میخاستم ببینم برای دوستان دیگه هم همینطوره؟ یا مثلا مرورگر دیگه ای میشناسن که اینکارو انجام بده؟