که اونوقت کسی که هارد نداره بشینه بزنه تو سر خودش ، نه ؟:31:نقل قول:
Printable View
که اونوقت کسی که هارد نداره بشینه بزنه تو سر خودش ، نه ؟:31:نقل قول:
نه دیگههردو حالت وجود داشته بشاه!یعنی اگه هر 3 دیسک رو نصب کنی دیگه نیازی به دیسک عوض کردن واینا نباشه....نقل قول:
که اونوقت کسی که هارد نداره بشینه بزنه تو سر خودش ، نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجرای بازی :
- یا باید 3 تا دیسک رو بریزیم روی هارد
- یا باید 3تا دیسک رو از روی درایو اجرا کنیم
- یا باید دونه دونه دیسک ها رو بریزیم روی فلشمموری و اجرا کنیم
ببخشید که این سوال رو میپرسم.میدونم جاش اینجا نیست.(تو اسپویلر)نقل قول:
محتوای مخفی: سوال
در ضمن مگه میشه یه بازی رو نصب کرد؟!!:31: منظورت همون ریختن تو هارده دیگه نه؟!
اصطلاح نصب روی ps3 درسته !!
و اصطلاح ریختن ( منظور امیج دیسک هست اما برای اجرا بازم نیاز به دیسک هست ) روی x360
تنها نقد من ار این بازی اینه که صورت ها و عکس العملش در حد فضا فوق العاده هست !:18:
یه تریلر توی GameSpot هست واسه ساخت صورت هست باید عضو بشید حتما برید ببینید !
واقعا بازی دارای آپدیت جدیده؟یعنی با آپ کردن بازیهای کپی رو دیگه نمیشه بازی کرد؟؟؟
هنوز معلوم نیس،تنها کاری که میشه کرد صبره!نقل قول:
واقعا بازی دارای آپدیت جدیده؟یعنی با آپ کردن بازیهای کپی رو دیگه نمیشه بازی کرد؟؟؟
نقل قول:تا اونجا که من میدونم (اگر خبر جدیدی نیومده باشه) تا دو روز دیگه یعنی 9 می آپدیت جدید میاد یعنی برای انجام بازی های جدید و لایو اجباری میشه .نقل قول:
بازی Brink آخرین بازی عرضه شدست و مطمئن نیستم که این آپدیت رو داره یا نه ولی چیزی که معلومه اینه که بازی L.A.Noire حدود 10 روز دیگه میاد و از اونجایی که اولین بازی بزرگ بعد از تاریخ 9 می هست به احتمال بسیار زیاد این آپدیت رو داره .
یعنی واسه بازی کردنش یا باید صبر کنی ببینی ه . ک جدید کی میاد یا باید بری یه Xboxkey بخری یا اینکه دیگه اوریجینال بازی کنی .
البته فکر کنم تاخیر خورده تا 27 می تا اونجایی که یادمه...