پس بچهه اکرم کی سقط میشه
البته اینقدر افتاد اینور اونور
فکر کنم سقط شد بیچاره
Printable View
پس بچهه اکرم کی سقط میشه
البته اینقدر افتاد اینور اونور
فکر کنم سقط شد بیچاره
خوب میدونی پستت پاک میشه برای چی پست میدی؟!:31::46:
دوست عزیز! من پاک شدن پست کاربرا رو ابدا تائید نمی کنم... در جایگاهی هم نیستم که بیام راجع به درست یا غلط بودن حرفای جناب همکار نظر بدم...
اما به عنوان کسی که از موقع عضویتم تو پی سی بیشتر از هر انجمنی به انجمن تلویزیون علاقه داشتم و انرژیم رو واسش گذاشتم، میخوام بگم که عملکرد خیلی از ماها تو امر پست دادن غلطه!
خداییش وقتی Rebecca میاد میگه انجمن تی وی شده انجمن متفرقه، نمیشه منکرش شد! الان مثال بارزش تاپیک نون و ریحونه! یکی از دوستان رفته پست اشتباهی رو تو تاپیک داده (باید تو تاپیک در مسیر زاینده رود میدادش) دوستان، سریال رو رسما ول کردن و راجع به پست اشتباه اختلات می کنن!!
آیا واقعا سطح تاپیک های این انجمن فقط در پراکنده حرف زدنه؟ یا تو سوتی گرفتنه؟ و یا در قضاوت کردن روی سریال پیش از پخش شدن سریاله؟! یا مدام مانور دادن روی بحثاییه که میشه با دکمه تشکر ادامه پیدا کردنش که بیمورده جلوگیری کرد؟!
واقعا سریال میبینیم که بیایم...
من نمیگم بیایم محفل نقد درست کنیم و بنده بشم فراستی (زبونم لال!:31:) و شما بشی جیرانی! :46:
من میگم اگه قراره پست بدیم، چه خوبه هم سوتی بگیریم، هم راجع به فیلمنامه و ضرب آهنگش تو هر قسمت صحبت کنیم، نحوه بازی بازیگرها تو هر قسمت نقد کنیم، پیشبینی داستان و...! بعضی ها حتی نمیان تو حین سریال دیدن دو تا دیالوگ حرفه ای رو شکار کنن و تو تاپیک مطرح کنن!
به نظر من متاسفانه بعضی موقع ها بحث تو تاپیک ها به قدر لوس و بی مزه میشه که آدم از خودش خجالت میکشه که مثلا تو فلان تاپیک پست داده!! واسه من به شخصه در پایان تاپیک فاصله ها همین حس ایجاد شد!
پرحرفی کردم و چشاتونو خسته....:10: شرمنده...:11:
یاعلی:11:
شاید دماغش به شیشه ماشین خورد ! یا حداقل منظور کارگردان این بود که به دلیل جلوه های ویژه خفن متوجه نشدیم !نقل قول:
البته اگه کلش رو از پشت می گرفت و صورتش رو می کوبید تو شیشه صحنه جذاب تر میشد !! یه سنت شکنی دیگه در تاریخ سینما تلویزیون ایران !
برای اولین بار تو سریال های تلویزیون اون بد و بیراه هایی که 2 تا جوون موقع دعوا به هم می گن به واقعیت نزدیک بود منظورم دعوای تو ماشین بود البته کتک زدن رو فاکتور بگیرین !
شما چقدر خشنید...مگه گاد فادر میبینیم..نقل قول:
البته اگه کلش رو از پشت می گرفت و صورتش رو می کوبید تو شیشه صحنه جذاب تر میشد !
یک سوال میدونم اینجا جاش نیست..
از اول ماه رمضون هر روز ساعت 10:15 سریال خانه بدوش رو پخ می کردند اما امروز یکباره سریال پزشک دهکده را بجاش پخش کردن کسی میدونه علت چیه؟..
:31:..باشه حالا شما ما رو نزن!نقل قول:
نقد میکنیم!
این مادربزرگه همیشه نوشدارو بعد از مرگه ها... موقع عمل هیچی نمیگه وقتی تابلو شد میگه باید فلان میکردید و چنان!...یه ذره هم سر وقت نصیحت کنه ببینیم بلده؟
اقدس خانوم اینجا خیلی بد بازی میکنه فقط تو این قسمت یه خودی نشون داد... بوتاکس زده اینور اونورشو که قیافش در همه شرایط داره میخنده؟
امیر اکرم تو این مدت که به سن قانونی رسیدن چیکار میکردن پس؟... دانشگاه که نرفتن، پسره هم که حتی وردست باباش هم کار نمیکنه..؟!
دوستانی که نگران جریان سریالند یه سر به تلتکس شبکه 3 بزنن... البته حدیث اول سریال هم یه دیدی به آدم میده: خدا را شناختم به سست شدن اراده و گشودن گره ها
درضمن هنوز کلی ماجرا هستند که نصفه نیمه بیان شدند...اینجا نخاستن که همه چیه سریال موازی پیش بره مثه خیلی از سریالای الان.. یه چیزایی کاملا ناگفته مونده که شاید بعدا میخان روش مانور بدن
ولی ریتم سریال به نظر من همچنان خوبه!
دیشب زیرنویس کرد 16:30 دلیلش رو هم نمی دونمنقل قول:
دلیلش اینه که وقت اذان هی داره به ساعت 8 نزدیک میشه و اینا هم باید برنامه هاشون رو بکشند جلو.نقل قول:
دیشب زیرنویس کرد 16:30 دلیلش رو هم نمی دونم
از حاضر جوابی این امیرحافظ خوشم اومد! اونجا که راننده گفت، این یارو اسم داره و امرحافظ هم گفت حسین آقا! هوشنگ خان!!:31:
کلا متن نعمت الله خیلی جذابه مخصوصا مونولوگ (تک گویی طولانی) که بعضی اوقات تو کاراکترها گنجانده شده خیلی خوب در اومده ولی حیف که کارگردانی در سطح بالایی نیست :13:نقل قول:
تا اینجا سریال خیلی خوب پیش اومده و به اعصابم نرفته ولی یه حسی می گه فقط تا اینجا بود !
از این به بعد قراره فقط بدبختی پشت سر بدبختی بریزه رو سر دوتا خانواده!