یعنی مثل سریالهای خارجی بعد اتمام هر فصل یه مدت پخش نمیشه؟نقل قول:
Printable View
یعنی مثل سریالهای خارجی بعد اتمام هر فصل یه مدت پخش نمیشه؟نقل قول:
حرفهای الناز شاکردوست درباره «قلب یخی»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینمای ما - «الناز شاکردوست» یکی از بازیگران این مجموعه که در حال حاضر چند فیلم سینمایی از جمله «فاصله»، «کارناوال مرگ» و «از ما بهترون» را در حال اکران دارد در گفتگویی با بیان اینکه چطور بازی در «قلب یخی» را پذیرفته، صحبت می کند. بخشهایی از این گفتگو که با شماره 58 مجله سینمای امروز انجام شده، بدین شرح است:
چطور شد که بازی در سریال قلب یخی را پذیرفتید؟
سریال «قلب یخی» دارای داستانی سینمایی است و حتی اگر بخواهیم تمامی قسمتهای سریال را به هم پیوند بزنیم یک فیلم سینمایی ساخته میشود و حضور من در این سریال به این خاطر بود که می خواستم کارهای چند قسمتی را تجربه کنم که سریال «قلب یخی» تجربه خوبی برای من بود.
آیا میخواهید با بازی در این سریال وارد عرصه سریال و تلویزیون شوید؟
نمیتوان گفت برای ورود به تلویزیون البته بگویم که برخی از فیلمهای من در تلویزیون نمایش داده شده است پس من در تلویزیون هم حضور داشتم (با خنده) ولی خب اگر سریال های جالبی برای نمایش خانگی ساخته شود بازی خواهم کرد.
من خيلي اين سريال رو دوست دارم...و كاري به اين هم ندارم كه تقليد از كسي هست يا نه...چون تقليد رو بد نميدونم...ادم از كسي الگو بگيره بده؟؟؟
اينها با ديدن نكات موفق چندين سريال يك موضوع خوب و جذاب رو پديد اوردن و الان هم طرفدار زياد داره...كاري هم به اين ندارم كه از كي طرفداري ميكنه و كي رو سركوب...كافيه به عقلتون رجوع كنيد...مثلا حرفهاش راجع به فارسي1....واقعا منطقي بوده...و حرف هاي ديگش....بعد تز مدت ها هم وطنانمون يك سريال موفق و با داستاني جذاب ساختن....به جاي اينكه تشويق كنيد...مياد ميگيد اين ها از فلان سريال تقليد كردن...با اين كارهاتون شديدا داريد به سينما و فيلم سازي كمك ميكنيد!!!تبريك واقعا:41:
اگه هم انتقادي داريد منطقي بحث كنيد....مثلا به اين دلايل سريال قلب يخي بده...اگه نظرتون منطقي باشه مطمئنا بچه ها قبول ميكنن...چون هر كسي يك نظري داره...
این هفته هم پخش نمیشه؟
من تا قسمت 7 دیدم اعصاب خورد شد همش یکسره یه سکانس رو که نشون میده برمیگرده عقب ماجرای قبلش رو نشون میده ...
آخه یه بار ... دوبار... تو همه قسمت هاش میخواد این کارو انجام بده...اگه همش اینجوری باشه من دیگه نگاه نمی کنم...
خوب چندین سریال معروف غربی این روش رو از چند سال قبل شروع کردن برای پیچیده و جذاب تر کردن سریالنقل قول:
اگر اشتباه نکنم فصل 3 لاست به بعد که گذشته و حال و آینده واقعا تشخیصش سخت میشد.روی هم رفته در 5-6 زمان مختلف جلو و عقب می رفت
گروه تولید سریال برای دستمزد تمام بازیگران به توافق رسیدند
تغییر بازیگران مجموعه "قلب یخی" تکذیب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینمای ما - مدیر بین الملل و تامین برنامه موسسه تصویر دنیای هنر، خبر تغییر بازیگران فصل دوم مجموعه "قلب یخی" محمد حسین لطیفی را تکذیب کرد. ذوالفقاریان مدیر تامین برنامه و بینالملل تصویر دنیای هنر در این ارتباط گفت: تغییر بازیگران این مجموعه برای فصل دوم صحت ندارد. ما با تمامی بازیگران به توافق رسیدهایم و بحث دستمزد بالای آنها را نیز تکذیب میکنم.
وی افزود: هم اکنون گروه تولید مشغول تدارک آغاز تصویربرداری فصل دوم این مجموعه هستند و با برنامه ریزیهای انجام شده، یک ماه دیگر این بخش کلید میخورد. هم اکنون حامد عنقا مشغول بازنویسی فیلمنامه فصل دوم است.
در مجموعه "قلب یخی" که محصول تصویر دنیای هنر است حمید فرخنژاد، حمید گودرزی، الناز شاکردوست، نسرین مقانلو، مهراوه شریفینیا، آشا محرابی، سامیه لک، سیدمهرداد ضیائی، علیرضا کمالی، لیدا عباسی، حسین یاری و امین حیایی بازی میکنند.
در خلاصه داستان این مجموعه آمده است: دختری در یک مزون زنانه کار میکند ربوده میشود، پرنگ و در یک درگیری به زندان میافتد، شیوا وکالت قاتلی که زن و فرزندش را به قتل رسانده را برعهده میگیرد، در این میان جنازه دختر دیگری به نام چیستا یافت میشود و... تهیهکنندگی "قلب یخی" برعهده سید کمال طباطبایی است.
لینک خبر:
کد:http://cinemaema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-26-pid-3909.html
بابا این قسمت 8 چی شد چرا نیومد؟این شهادت هم دیگه بهنونه شده ها.مرده 1000 سال پیش مرده ما نمیتوینم یه سریال ببینیم.آخه کجای دنیا اینطوریه؟
قسمت 8 کی میاااااااااااد؟:19:
فکر می کنم فردا بیاد . البته مطمئن نیستم