این صحبت ها با صحبت های قبلیتون خیلی سازگار نیست :31:
قسمت اول، HTC Desire گوشی خوبیه و یکی از Android های مورد علاقه من.. ولی برتری های آیفون نسبت به اون:
سخت افزاری: دوربین بهتر، فیلم برداری HD ، صفحه نمایش خیلی بهتر، سیستم لمسی بهتر، کیفیت ساخت کاملا بهتر، Accelerometer دقیق تر، Gyroscope ، حافظه سریعتر، Wi-Fi 802.11n و ...
نرم افزاری: iTunes ، سیستم عامل بهتر، 225,000 برنامه برای آیفون (در مقابل 65,000)، کیفیت بهتر برنامه ها، کیفیت خیلی خیلی بهتر بازی ها (بازیهای Android خیلی ضعیف هستند)، رابط کاربری خیلی خوب، Multitasking بهتر، و ...
کافیه یا بیشتر بگیم؟ :31:
[درسته اینجا تاپیک آیفون 4 هست، ولی بهتره بسیاری از شک و شبهه ها یک بار برای همیشه برطرف بشه]
در مورد قسمت دوم صحبت های شما، بحث ظاهر به کل سلیقه ایه. وقتی عکس های آیفون 4 درز کرد خیلی ها از طراحی آیفون 4 شاکی بودند.. وقتی معرفی شد و همه دیدند اطلاعات بیشتری پیدا کردند شاکی ها کمتر شدند ولی همینطور انتقاد می شد. وقتی آیفون 4 عرضه شد و همه از نزدیک آیفون 4 رو دیدند تقریبا نظر 99 درصد افراد برگشت و همه از این طراحی خوششون اومد. کافیه برگردید به فروم ها و وبلاگ های آیفون، تا قبل از 24 June بحث های منتقدانه از طراحی زیاد بود ولی هیچ بحثی توی یک هفته اخیر نشد، چون همه از نزدیک دیدند آیفون 4 واقعا چیه.
من هم نظری شبیه به شما داشتم و خیلی از طراحیش خوشم نیومده بود، ولی حالا بعد از یک هفته استفاده واقعا احساس می کنم طراحی بی نظیری داره. کیفیت ساخت و طراحی گوشی به حدی بی نظیره که آیفون 3GS (که خودش جزو گوشی های رده بالا در کیفیت طراحی بود) واقعا Cheap به نظر می رسه. گرچه شکل ظاهری یک بحث سلیقه ایه .. ولی Apple در طراحی و ساخت آیفون 4 به هیچ وجه ضعیف کار نکرده. کیفیت ساخت و طراحی Stainless Steal بدنه آیفون بیش از حد بالاست و Glass هایی هم که در جلو و پشت ازشون استفاده شده بسیار زیبا و دقیق هستند. شاید طراحیش در دید اول با سلیقه شما سازگار نبوده، ولی به هیچ وجه طراحی ضعیفی نداره.
در مورد شباهت آیفون ها، هر کمپانی در سال چندین محصول تولید می کنه. مثلا همین HTC در سال بیش از 5-6 اسمارت فون جدید تولید می کنه که شاید در نگاه اول شبیه به هم نباشند، ولی اگه دقت کنید یک سال HTC Touch Diamond میاد و سال بعد Diamond 2 که شبیه به هم هستند. یک سال Touch Pro میاد و بعد Touch Pro 2 ، یک سال Touch HD میاد و سال بعد HD2 ... سونی اریکسون هم وضعیت مشابهی داره (X1 و X2 و ...) ولی چون این سازنده ها در سال 5-6 اسمارت فون تولید می کنند این قضیه به چشم نمیاد.
Apple چون در هر سال فقط یک اسمارت فون (و فقط یک گوشی) تولید می کنه، این قضیه بیشتر توی چشمه. این رو قبول دارم که سه آیفون قبل شبیه به هم بودند .. ولی فقط ظاهرشون. آیفون 4 که اصلا ظاهرش هم شبیه به آیفون های قبل نیست و فقط در یک کلاس با اونها تولید شده. نوکیا 5 تا 5800 ساخت ولی هر 5 تا یک گوشی بودند که 5 بار با تفاوت های جزئی Release شدند، آیفون هیچ وقت اینطوری نبود.
بدون شک .. من با افرادی هم که Retina Display رو برتر مطلق بدونند مخالفم. من شخصا به حدی بحث و مناظره تکنولوژی کردم که صرفا چون از چیزی بیشتر خوشم بیاد یا خودم داشته باشم ازش طرفداری نکنم. کلا عکس و فیلم گرفتن از دو اسکرین و مقایسه اونها از نظر علمی کار اشتباهیه (چه در مقایسه گوشی، چه مانیتور) .. دلایلش هم فکر کنم واضحه اگه نیست می تونم توضیح بدم.
بله .. منم موافقم اگه هیچ کدوم از همدیگه بهتر نباشن ولی این دو تا بهترین بین بقیه هستند.