نسخه اصلی چندتا دی وی دی هست ؟؟؟
Printable View
نسخه اصلی چندتا دی وی دی هست ؟؟؟
یک عدد بیشتر نیستنقل قول:
سلام
میگم یکی لطف میکنه داستان کامل این چند سری فیر را بگذاره؟
یه کم گشتم چیزی پیدا نکردم
سلام
دوستان بازی رو تموم کردم - نظر من در مورد بازی :
بازی واقعا حرف نداشت
گیم پلی : نوع اسلحه ها - ایمپکت اسلحه ها و کلا مکانیک تیر اندازی درجه 1 بود - از اون بازی ها که وقعا احساس میکنی اسلحه دستت هست و حس تیر اندازی رو کامل منتقل میکنه ( مثل مافیا 2 )
سیستم کاور اول شخص عالی و هم چنین رفلکس های POINT MAN هم هیجان بازی رو بالا میبرد و ...
challenge های بازی هم ترفند خوبی بودند برای اینکه بازی تکراری نشه
سیستم HEALTH هم که متحول شد
در کل گیم پلی کاملا درجه 1 بود
داستان : به نظر من خیلی جالب بود - بالاخره point man رو دیدیم و سرگذشت دو برادر کاملا تو این شماره توضیح داده شد - همچنین becket هم پروندش بسته شد - پایان بازی هم خیلی خوب بود و کاملا طوری طراحی شده بود که دستشون برای ساخت ادامه بازی باز باشه .
در ضمن بازی DLC فیر 2 به نام REBORN و حوادث مربوط foxtrot 813 رو قبول نداشت ! و داستان ادامه فیر 2 بود .
گرافیک : انصافا نامردی بگیم گرافیک بازی پایین بود - گرافیک معمولی بود و در بعضی جاها افکت های جالبی میدیدیم در کل من که از گرافیک راضی بودم - در ضمن نسخه pc خیلی روان اجرا میشد و من باگ خاصی تو بازی ندیدم
ترس : بازی در بعضی مراحل اتمسفر بی نظیری داشت که کاملا حس فیلمهای کارپنتر رو منتقل میکرد
همچنین افکت های صدا ترسناک و موزیک کلاسیک مانند ترسناکی داشت
دشمن های جدید طراحی عالی داشتند و مخصوصا با مکانیک تیر اندازی خوب بازی - کشتن اونا خیلی حال میداد !
در کل سازنده ها کاری که برای ترسناک شدن بازی میکردند رو درست انجام دادند و نمیشه ازشون ایراد گرفت
حالا اگه ما نترسیدیم به خاطر بازیهایی مثل AMNESIA هست !
موزیک و صداگذاری : فقط صدای فتل برای دادن امتیاز کامل به این بخش کافیه !
در کل بازی نسبت به فیر 2 خیلی پیشرفت داشت و من که واقعا باهاش حال کردم
آفرین... نقد خوبی بود... استعداد نقادی ات هم بد نیست..!!:31:نقل قول:
ولی به نظرم مبارزات و نبردهای بازی خسته کننده هست
هر دری رو که باز میکنی باید 20 نفر آدم رو بکشی!
مشکل از کرکهنقل قول:
منم اول که بازی کردم رو درجه سختی متوسط رفتم اصلاً نمیشد بازی کرد با 1 تیر میمرد بعد گزاشتم رو درجه سختی اولی بازم خیلی سخت بود بعد کرکو عوض کردم و دیدم اتفاقاً خیلیم آسونه ولی آخر مرحله 1 یه صفحه سبز میاد و دیگه نمیشه کاری کرد هر کرکیم امتحان کردم همونجوریه
حالا مشکل از کرکه یا نسخه بتاست ؟
کلا مبارزاتش تکراریه....:41:
گرافیکم که نداره.....:13:
فقط داستان داره:10:
سلام من یه مشکل تو interval 03 دارم همون اولاش یکجا هست یک هلی ک.پتر میاد بعد از اون دونفر که به خودشون بمب متسل کردند میان من اونرا میگشم و بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
سلام
سیو این بازی نو وینوز 7 کجاست؟