من پس از بررسی های فراوان به این نتیجه رسیدم که ipad خصوصیت نت برداری خوبی نسبت به ریدر ها نداره
در ضمن صفحه اش هم e-ink نیست و lcd هست
Printable View
من پس از بررسی های فراوان به این نتیجه رسیدم که ipad خصوصیت نت برداری خوبی نسبت به ریدر ها نداره
در ضمن صفحه اش هم e-ink نیست و lcd هست
من واقعا متاسفم.نقل قول:
حرفتون کاملا درسته و من اشتباه کردم.
آخه اون موقع این تاپیک زیاد فعال نبود برای همین ...
در اولین فرصت بیان می کنم.
فقط ببخشید:چرا این تاپیک اینجاست؟
سوالاتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودم قبلا یه مدت آیپد داشتم ولی داستان از دست دادنش دور و درازه.
ممنون می شم کمکم کنید.
چقدر سوال داشتی...نقل قول:
من آیپد نداشتم ولی میتونم جواب بعضی از سوالای آسونتو بدم:دی!
==========
نمیدونم اونی که اینجا پرسیدم 3G بود یا Wifi یا مدلای دیگه ش ، ولی اینجا که 1 و 50 قیمت داره!32 گیگش!
کیش هم پرسیدم 16 گیگ 750 ، 32 گیگ 850.
==========
امکاناتشو میتونی از سایتایی مثل دیجی کالا یا گوشی شاپ ببینی...
==========
شما قبلش بگو چی میخوای ، یعنی چی مک بوک پرو ، آیفون یا آیپد؟!
هرکدوم کاربرد خودشونو دارن...
اگه نظر من باشه میگم آیفون ، اونم 4!
==========
نه فک نکنم بشه با آیپد برنامه نویسی کرد ، لااقل من چیزی در این مورد نخوندم یا نشنیدم...
==========
یعنی چی کیفیت بازی هاش و صفحه هاش در چه حده؟!
من درست متوجه این سوال نشدم!ولی اگه بخوام ساده جواب بدم میشه در حد خوب و بالاییه:دی!خیلی بالاتر از بقیه ی تبلت ها ، هم آیپد هم آیفون 4.
==========
ایشاالله بتونی همشو بخری:دی...
==========
شما که هرماه میری چین یه چند ماهی نرو با پولش همرو یه جا بخر:دی:دی:دی!!!
==========
در مورد این کشورها هم که گفتی بچه ها خیلی صحبت کردن درباره ی آوردن محصولات اپل از اونجا...
میتونی بخونی:20:.
دستتون درد نکنه ولی ممنون می شم کامل تر توضیح بدید.
در ضمن اینو هم در نظر بگیرین که ممکنه آیپد جدید تا حداکثر 6 ماه دیگه توزیع بشه.
سلام به همگی
من فقط در مورد قیمت آی پد ، میدونم که از 499 دلار شروع میشه ، حالا آیا واقعا این قیمت در ایران عرضه میشه ؟ اگه نتونیم با قیمت اصلی اینجا خرید کنیم ، توی دوبی با قیمت مناسب پیدا میشه ؟ که مثلا به کسی بسپاریم برامون بیاره ، اون وقت هزینه گمرکی چطور حساب میشه ؟
سلامنقل قول:
خير با اين قيمت در ايران عرضه نميشه ... مثلا براي مدل 499 دلاري اينجا قيمتش حدود 750000 تومان هست ...
طبيعتا اپل در كشورهايي قيمتش به نرخ امريكا ( اصلي ) نزديك هست كه نمايندگيش اونجا وجود داشته باشه ...
متاسفانه نمايندگي اپل در دبي وجود نداره و قيمتها فرق آنچناني با ايران نداره !
گمركي معمولا نميخوره ... اگر بخوايد جنس رو تك وارد كنيد ... مگر اينكه بخوايد عمده بياريد در اون صورت گمرك هم
شاملش ميشه ....
من این کار رو کردم.نقل قول:
دوست عزیز سوالتون رو هرطور که مایل هستید در انجمن مطرح کنید تا من یا سایر دوستان بهش پاسخ بدیم ... پرسیدن شخصی سوالاتی که به مباحث انجمن مربوط میشن کار صحیحی نیست.
ممنون می شم جوابمو بدید.
با تشکر فراوان.
سلام دوستان
چون اطلاعات زیادی در مورد سیستم عامل مکینتاش ندارم گفتم اینجا بپرسم
می خواستم بدونم میشه روی این دستگاه به عنوان لپ تاپ حساب کرد؟
یعنی می شه نرم افزارهای تخصصی رو که ویندوز ساپورت می کنه روش نصب کرد. یا نرم افزارهای عمومی که روی ویندوز نصب می شه؟
من رشتم مکانیک هست می تونم ازش استفاده تخصصی کنم یا فقط برای کتاب خوندن و نت و بازی و ... خوبه؟
می شه سیستم عامل دیگه ای مثل ویندوز روش نصب کرد؟
ممنون
امکانات iPad 3G فقط همون سیستم data است، امکانات مکالمه و SMS بطور پیش فرض وجود نداره. با iPad نمیشه برنامه نویسی کرد. کیفیت بازیها مناسب و خوبه برای یک دستگاه قابل حمل ... در مقابل آیفون 4 هم صفحه نمایش ضعیف تری داره.نقل قول:
iPad جایگزین لپ تاپ نیست ...
نقل قول:
خیر ... iPad جایگزین لپ تاپ نیست. نرم افزارهای ویندوز/مک روی iPad قابل استفاده نیستن و iPad نرم اقزارهای مخصوص خودش رو داره. نرم افزارهای تخصصی خیلی براش عرضه نشدن (البته کم کم بعضی ها عرضه میشن، ولی معادل نسخه های Windows/Mac شون نیستن) ولی نرم افزارهای عمومی اکثرا نسخه iPad دارن.
استفاده تخصصی زیادی نمی تونید داشته باشید ... سیستم عامل دیگه ای هم نمیشه نصب کرد.