-خواهش ميكنمنقل قول:
-در مورد گارانتي نگران نباشين همون بر چسب كافيه هر چند ميتونيد با دادن سريال مدل خودتون در سايت سام از صحت گارانتي وتاريخ اغاز به كار پنلتون مطمئن بشين
-همون سريالي كه تحت عنوان قرعه كشي بايد ثبت نام كنيد
-خواهش ميكنمنقل قول:
-در مورد گارانتي نگران نباشين همون بر چسب كافيه هر چند ميتونيد با دادن سريال مدل خودتون در سايت سام از صحت گارانتي وتاريخ اغاز به كار پنلتون مطمئن بشين
-همون سريالي كه تحت عنوان قرعه كشي بايد ثبت نام كنيد
سلامنقل قول:
در صورت امکان Clouding Effect و Flashlight Effect مربوط به ال اي دي ها را کمي بیشتر توضیح دهید چون من از عکسهایی که گذاشتید متوجه نشدم که که چه مشکلی حواشي پنل وجود دارد؟ :19:
و در چه نوع ال ای دی های این مشکل دیده نمی شود؟:31:
ممنون:11:
-فكر ميكنم كاملا مشهوده اگر به عكس ها دقت كنيد ميبينيد تصوير مشكي نيست ونقاط روشني مثل ابر سفيد توي تصوير ديده ميشه ويا اينكه از حواشي پنل انگار نوري ساطع ميشه (نقاطي كه ال اي دي ها چيده شده اند )نقل قول:
-در local dimming ها اين قضيه ديگه پيش نمياد بخاط چيدمان اونها كه در نواحي بيشتري پشت پنل چيده شدند
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933[/HTML]
تلويزيون 46C7000 سامسونگ كه در ايران با نام تجاري C7770 به فروش مي رسد، داراي ظاهري مناسب است و تصاوير HD و SD را به خوبي نمايش مي دهد. قابليت نمايش سه بعدي در اين تلويزيون خوب است. ولي نمي توان آن را تلويزيوني شاخص، در نمايش تصاوير سه بعدي دانست. اگر قصد خريد تلويزيون سه بعدي داريد به شما پيشنهاد مي كنيم تلويزيوني بزرگتر از 46 اينچ تهيه كنيد.
مدل C7770 موجود در كاتالوگ فارسی سام سرویس و يا UA40C7000WR موجود در سايت سامسونگ ايران و مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سايت اصلي سامسونگ.
بررسي نقاط قوت و ضعف تلويزيون 46 اينچي سه بعدي سامسونگ C7000 یا C7770 در ایران:
ادامه مطلب به همراه عكس و قيمت
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/71
من امروز هایپر استار بودم .
ال ای دی مدل 32C4440 رو گذاشته بود 811 تومان .
این مدل را که با بقیه ال سی دی ها مقایسه کردم واقعا کیفیت بی نظیری داشت . تصاویر خیلی شفاف تر بودن .
راستش من هوز قانع نشدم که چرا این مدل ال ای دی خوب نیست ؟ کیفیتی که من امروز دیدم هیچ کدوم از ال سی دی ها نداشتند .
فکر کنم به خاطر کوچک بودن پنل از نزدیک به نظر شما اینطور رسیده است و دیگر اینکه تشخیص تفاوت ها اندکی نیاز به دید کارشناسانه نیز دارد.
-در مورد براق بودن خوب بخاطر ال اي دي بودن وكنتراست بيشتر اين پنل ها هستنقل قول:
-منتها در مورد مشكلات ال اي دي هاي حاشيه اي عنوان شد بزرگوار
-باز هم سليقه اي عمل كنيد اگر به نظرتون گزينه خوبيه وتصويرش ودوست دارين راخت انتخاب كنيد ولذت ببرين :8:
سلام به همه دوستان
من می خواستم(LED c6900 (6960 یا ( LED c6200 (6260 بگیرم
می خواستم محاسن و معایب این دو مدل و بدونم
با سپاس
میشه بگید کدوم یکی از مدل های ال سی دی 32 سامسونگ usb با قابلیت پخش فیلم با فرمت MKV را داره ؟
-تقريبا تمامي مدل هاي سامي سري c اين قابليت رو دارهنقل قول: