سلام من یه تلوزیون ال جی ال ام96000دارم که wifiداره اگه بخوام کامپیوترخونگی رو به تلوزیون بدون سیم وصل کنم با خرید یه کارت wi fi می تونم این کارروبکنم ؟ضمنا می خوام ازتصاویرفول اچ دی درکامپیوتراستفاده کنم لطف کنیدراهنمایی بفرمائید
Printable View
سلام من یه تلوزیون ال جی ال ام96000دارم که wifiداره اگه بخوام کامپیوترخونگی رو به تلوزیون بدون سیم وصل کنم با خرید یه کارت wi fi می تونم این کارروبکنم ؟ضمنا می خوام ازتصاویرفول اچ دی درکامپیوتراستفاده کنم لطف کنیدراهنمایی بفرمائید
شما این دوتا پست رو بخونی به طورکامل یادمیگیری.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری باید این کار و کرد
من آخرین ورژنش رو دانلود کردم و ورژن قبلی رو با برنامه RevoUninstaller بصورت ریشه ای پاک کردم بعد جدیده رو نصب کردم ولی باز هم expired شده
برای من مفید بود میرم پیاده کنم
سلام دوستان
وقتتون رو با این نرم افزار ها تلف نکنین حرص هم نخورین
با آل شیر سامسونگ میتونید به راحتی مشکل رو حل کنید خودم روی سونی تست کردم
زبان فارسی هم داره
راحتم هست
بی خیال مدیا سرور روسی و نمیدونم مزمو اینها بشید
کاشکی تاپیکها تمیز میشدن
به نظر من که اصلا نیازی به نرم افزار دیگه ای نیست
با سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
من اکثر نرم افزارهای سرور رو امتحان کردم و به پیشنهاد شما allshare رو هم دان کردم و نصبیدم اما نتونستم ازش استفاده کنم برای سونی 40EX710...
تلوزیون رو میشناسه اما ویدیوها رو نمیاره توی لیست تلوزیون و بزرگترین ایرادش اینه که باید حتما فایلی که میخوای ببینی رو کپی یا کات کنی به محلی که میگه...
شاید من نتونستم باهاش کار کنم اگه اینطوره راهنمایی کنید لطفا...
با تشکر
دوستانی که از Wild Media Server استفاده کردن راهنمایی کنن چرا من نمیتونم زیرنویس رو فعال کنم؟
اسم زیرنویس و فیلم رو یکی کردم و تنظیمات رو همه جوره تست کردم اما نشد، به نظرتون ایراد کجاست؟
اینم بگم Wild Media Server در برابر بقیه نرم افزارهای سرور خدا حساب میشه باور کنید... هیچی کم نداره غیر از زیرنویس که اونم داره ولی من نمیتونم بیارمش.
ممنون
رفیق توی تاپیک خودش همه راهنمایی هاش هست
شما میتونی بهش مسیر بدی و نیازی به کات و کپی اجباری نیست
به محض شیر شدن میتونید تو آخرین گزینه هوم ببنینید
مشکلی نداشته برخلاف بقیه نرم افزار ها بسیار راحت تره
و بدون گیر کار میکنه
من با مودم سری g هم تست کردم به راحتی آپلود ودانلود میکنه
با سلام
من یک lm67100 دارم که wifi هم داره
چطور با گوشیم xperia arc تصویر رو روی تلویزیون به اشتراگ بگزارم با وای فای ؟
اگه نرم افزار خاصی باید روی گوشیم نصب کنم معرفی کنید
ممنون