نقل قول:
خندیدیم حاجی :دی
همین بارسا پارسال کردتون تو لوله :27::27:
و 2 سال پیش ما کردیمشون تو لوله....:27:
نقل قول:
خیلی جالبه بارسلونا رو به ابومسلم و منچستر رو به سپاهان تشبیه می کنید!!! چه تشبیه شاعرانه ای کردی
اونو تابلو بود شوخی کردم..جدی نگفتم..
نقل قول:
توی 25 سال شما 2 بار قهرمان جام باشگهای اروپا شدین. در صورتی که همین بارسا توی 5 سال اخیر دو بار قهرمان شده
یکیش 99 یکیش 2008..میشه11 سال اخیر..25 رو چه جوری حساب کردی؟:27:
نقل قول:
من گفتم که بحثی ندارم ولی دوستان یه چه جوری صحبت می کنن که انگار فقط تیم خودشون وجود داره.من اگر بخوام بحث کنم که شما باید کلا از اینجا فرار کنید:دی
بله..ما هم اگه بخوایم فقط الکی و رو هوا حرف بزنیم شما باید از اینجا فرار کنیم..هر وقت واقعیتو گفتی اونوقت ادعا کن شما جناب vahidgame...
نقل قول:
اگه این همه موقعیت وندرسار به دادتون نمیرسید که کیسه گلتون میکرد بایرن.
همچین میگی انگار فن در سار تماشاگره...اونم بازیکن خودمونه ها...
نقل قول:
مدافع را جا گذاشت کجا بود؟ توپ خورد به سر مدافع بایرن(فکر کنم فن بومل بود) صاف رو پای این رونی فرود اومد
تو این که رونی به زیبایی مدافع رو جا گذاشت شکی نیست..اون خیلی بهتر متوجه تغییر مسیر توپ شد و جاگیریشو عوض کرد..ولی دمیکلیس تا اومد بفهمه اوضاع از چه قراره گل شد...
نقل قول:
حالا شما بگو منچستر کی خوب بازی کرده؟؟؟ آخه تیمی که فقط یه بازیکن گردونندش باشه میشه اسمشو گذاشت تیم؟
راس میگه دیگه بنده خدا..منچستر که خوب بازی نمیکنه چندین ساله که همینطور رو اوج مونده....فقط شانسه..فقط!!:27:
پارسالم که میگفتن گردونندش فقط کریسه..پس چی شد جناب؟:27:
...
جوابای خودمو به بحثای دوستان دادم..ولی در مورد بازی باید بگم که این منچستر همون منچستره پارسال تو بازی با بارسا بود....ولی فرقش این بود که حداقل اونجا از تاکتیک سر بودیم..ولی اینجا تاکتیکو هم باختیم...بسیاار بد بودیم..:41:رونی هم احتمالا نمیرسه...ولی ایشالا میبریم..
در ضمن معلومه من یو خیلی کارا با خیلیا کرده که این همه آدم از باختش خوشحالن..:27: