چند روز پیش که من پرسیدم 9704 سایز46 را گفت 4.400 -که مدتی قبل 3.950 بود!- و 40 اینچ را3.150.نقل قول:
عزیزان تهران نشین اگر از 9705 خبری شد دریغ نفرمایند :46:
با سپاس
Printable View
چند روز پیش که من پرسیدم 9704 سایز46 را گفت 4.400 -که مدتی قبل 3.950 بود!- و 40 اینچ را3.150.نقل قول:
عزیزان تهران نشین اگر از 9705 خبری شد دریغ نفرمایند :46:
با سپاس
اینا LED هستن ؟؟؟؟؟؟؟
LCD چند قیمته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
اینا LED هستن ؟؟؟؟؟؟؟
LCD چند قیمته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان مانیتور فیلیپس برای کامپیوتر در تهران موجود هست ؟؟؟
من شنیدم که فیلیپس کیفیت خوبی داره !!!!
اگه هست لطفا یه مدل full hd رو همراه با قیمتش معرفی کنید .....
ممنون:40:
نه led نیستند. lcd هستندنقل قول:
LCD ها 3 میلیون 450 هزار تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! :18:
واقعا واقعا ارزش اینهمه پول رو داره مثلا 40 اینچش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گلی به گوشه جمال LEDهای سونی !!!!!!!!!!!!!!!!!
-البته led هم دارند توي سري هاي 9705 و در بعضي اينچ هاي خاصنقل قول:
[HTML]http://www.philips.co.uk/c/televisions/9000-series-philips-46-inch-full-hd-1080p-digital-tv-46pfl9705h_12/prd/[/HTML]
-در مورد بحث led و lcd بودن وقيمت هاي به قول معروف overprice بايد در نظر داشت كه واقعا اين پنل ها متفاوت هستند چه از نظر ساخت پنل وچه از نظر توليد رنگ هاي زنده وشاداب و همينطور ايده هاي جالب مثل همين ambilight
-حالا اينكه چقدر اين تفاوت ها ميارزه به خريداري كه ميره سراغ اين پنل بستگي داره :46:
-سلام پوريا جاننقل قول:
-در مورد مانيتورهاي فيليپس چند موردي بود كه البته باز هم قيمت ها كمي گران و مشخصات جالبي نداشتند ديگه نميدونم ايا اپديت شده محصولات يا نه كه حتما همينطوره
-اينجا رو ببين :
[HTML]http://davary.com/philips-lcd-monitor.aspx[/HTML]
سلام
من قصد خرید تلویزیون فیلیپس مدل 40pfl9704 رو داشتم ولی وقتی فهمیدم ساخت مجارستان هست منصرف شدم!
ساخت هلند گیر میاد؟
از وقتی سینما خانگی سونی ساخت مالزی به قیمت 850 تومن خریدم چنجرش خراب شده،قطعاتشم گیر نمیاد دور جنس محصول مشترک رو خط کشیدم.خاطره خوبی هم از جنس کره ندارم که برم سراغ سامسونگ و ال جی.سونی هم که میده مالزی و چین واسش بسازن جنسش افتضاحه.فقط وقتی نمایشگاه سونی دایر شد یه 46 اینچ قاب کریستال اصل ژاپن گرفتم 4200 تومن.
دوست عزیز 9704 در اصل هلندیه و در مجارستان مونتاز میشه و اگر شما تلویزیون رو از نزدیک ببینی و طراحی و دیزاینشو ببینی متوجه میشی.به نظر من اگر tv های موجود را از لحاظ ساخت مقایسه کنید بازم philips بهتر از بقیه برند هاست.باز مدل تا مدل فرق داره.معمولا برندهای دیگه هم مدلای پایینشون از لحاظ ساخت کیفیت پایینتری دارننقل قول:
تنها ايراد 9704 تله تكست شه كه فارسي رو ساپورت نميكنه ( كه البته براي من مهم نيست )، صداي فوق العاده اي داره كه بعضي وقتها فكر ميكني صدا از سينماي خانگي مياد. در صورتي كه در اكثر led هاي جديد به خاطر باريك بودنشون صداي خوبي ندارند. كيفيت ساخت خوبي داره . سنگيني و استحكام كنترل هم نشان كيفيت خوبش هست.به نظر من رنگ نقره ايش بسيار زيبا و خوش ساخت هست و اونو توي led هاي جديد كه همه مشگي هستند تك كرده. من اونو با يك زير تلويزيوني چوبي با رنگ قهوه اي سوخته ست كردم كه هر كي مياد خونم خوشش مياد. تمام دوستانم كه اين lcd رو با كيفيت فوق العاده اش ديدند طالبش شدند. از اونجايي كه جنس اروپايي هست روي صرفه جويي انرژي خيلي كار كردند به طوريكه ميزان نور Amblight رو ميتوني كم و زياد كني . يه چراغ كوچك جلوي lcd هست كه روشن يا خاموش بودن و يا زمان آماده بكار بودن lcd رو نشون ميده كه حتي ميتوني نور اين چراغ كوچولو رو كه واتي مصرف نميكنه كم و زياد كني.