دیدی فیضول خان...
والا دست از این تعصبهای *خ*اتیکون بردارید.همونطوری که در بالا اشاره کردم.سرویس حجمی یعنی دزدی.خوب و بد نداره.همش یه افتضاحه.این بی پدرها این سرویس رو آوردند واسه سودآوری کلانشون و این که تا ته فروکنند...دیگه نمی خوام حرفهایی که در بالا زدم رو تکرار کنم.داش بتمن ...
در رابطه با زجرگامان علاوه بر مطالبی که در بالا بهش اشاره کردم و دیگر مسائل که تو پستهای قبلیم هست.باید بگم آدمهای فوق العاده بی ادبی هستند ...
از یکی از خاطرهایی که تو یک ماه ننگین باهاشون بودم.براتون بگم یه شب ساعت 7 یا 8 بود دیدم اینترنت کار نمی کنه...( حالا سرویسمون هم مثلا یک مگ بود) زنگ زدم به این شماره زجرکش 23545 حالا بماند چقدر پشت خط میمونید بهش گفتم قضیه چیه؟ دقت کنید هر وقتیم این سوال رو ازشون می کنید سریع میگن مشکل از ما نیست مشکل از مخابرات هست.و با یه حالت طنزآمیز گفت بخوابید فردا صبح انشااله درست می شه.که من واقعا عصبانی شدم و درحال جر و بحث بودیم دیدم
طرف فش خارو مادرو پرتاب کرد.حالا بماند فردا صبحش رفتم دفترشون دهنشونو سرویس کردم.خوبی کار این بود که این ماجرا در روز آخر مدت اکانتم برام اتفاق افتاد و سریعا خطم رو تخلیه کردم.
واقعا بی تربیتن.