روی چه منطقی اینو میگن ؟ ....
البته مطمئن باشید که همه این بدبختی ها از موقع دولت جدید شروع شده .... مخصوصا فیلترینگ .... خدایا کی میشه ما هم به تمدن از دست رفتمون برسیم ؟
Printable View
روی چه منطقی اینو میگن ؟ ....
البته مطمئن باشید که همه این بدبختی ها از موقع دولت جدید شروع شده .... مخصوصا فیلترینگ .... خدایا کی میشه ما هم به تمدن از دست رفتمون برسیم ؟
سلام
اگر محدودیت سرعت برای کاربران اجرا بشه که احتمال اجراش زیاد هست علتش رو باید توی ماجرای فیبرنوری دونست اگر یادتون باشه وقتی فیبرهای فجیره یا فلگ آلمان قطع شد تائیرش همه ملاحظه کردین
یعنی با این کار میخوان صدای اعتراض Icp وisp و Papهارو بگیرن که چرا پهنای باندشون فقط از مخابرات بگیرن که بهانه استفاده از دیش ماهواره برای کمبود پهنای مثلا جبران بشه
(حاشیه)
اگر توی این ۲ یا ۳ هفته اخیر اگر کسی میخواست از داتک سرویس بگیره یه جوری طرف میپچوندن چون از بالا دستور داده بودن که فروش سرویس متوقف کنن . . .
واقعا باید به این مملکت درود فرستاد !نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
میگن رئیس جمهور محبوبمون !!! گفتن که اگه داشنگاهها و اداره ها اینترنت پرسرعت داشته باشن کافیه !!!!!
مهران جان تمام دوستان من تو تهران که 512 داشتن شدن 256 و و اونایی هم که 256 داشتن شدن 128 !
اما هنوز به کرمانشاه نرسیدن من 512 درم فعلا همون 512 اه البته این شرکتی که من دارم ازش میگیرم نمایندگی این داتک لعنتی هم هست !
برای بار 100 ام : بعد به من میگن چرا بوش رو دوست میداری !!!!!!!!!!!
ای بابا واقعا مثل اینکه درسته من 512 از داتک گرفتم سرعتم امروز یهو افتاد رو 20 . بابا من کلی سرمایه گذاری کردم اینا مثل اینکه مسلمون نیستند. از حروم و حلال هیچی حالیشون نیست . امیدوارم که اینطور که میگید نباشه ولی اگه باشه خدا بهشون خیر نده من که راضی نیستم خدا لعنتشون کنه .
آقا من همین الان زنگ زدم به داتک لعنتی با تبحر ظریفی منو پیچوندند و این مساله رو به امر طبیعی برای اینترنت share عنوان کردند
و همه این موضوعات رو شایعه عنوان کردند و اظهار امیدواری کردند که تا چند روز آینده حل بشه.
ولی معلوم بود میخواد بپیچونه چون اصلا نپرسید مشکل چی بوده - از کی اینطوری شده فقط خیلی مهم بود براش که بدونه دقیقا سرعت تا چه عددی افت کرده .
ظاهرا باید بیشتر پیگیری کنم . اما " تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها "
منم الان زنگ زدم داتک بهم گفت دارن چند تا چیز رو تست می کنن به خاطر همین سرعت امده پایین....
عرضه اینترنت پرسرعت با پهنای باند بالاتر از 128K ممنوع شد
سرويس فناوري اطلاعات، چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 13:05
فاوانیوز: ارایه پهنای باند بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه به اماکن شخصی و عمومی ممنوع شد.
شنیده های خبرنگار فاوانیوز حاکی از آن است که نامه ای به امضای "محمود خسروی" رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به شرکت های ارایه دهنده اینترنت ارسال شده که در آن آمده است: مقتضی است تا اطلاع ثانوی از ارایه پهنای باند بالاتر از 128 کیلوبایت به مکان های شخصی و عمومی خودداری شود."
در ادامه این نامه آمده است: "بدیهی است موضوع در جلسات مورد بحث و بررسی و هماهنگی قرار خواهد گرفت."
اطلاعات تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز بدتر از دیروز
ای خدا مارو برگردون به 50 سال قبل یا لااقل یه کاری کن بریم تو کشوری مثل افغانستان که در حال پیشرفته زندگی کنیم
دیگه با این خبر دارم آتیش میگیرم خداکنه که اینها همش خواب و خیال باشه
آخه مگه امکان داره؟ همه جای دنیا دارن پیشرفت میکنن اما ما........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا همش در حد شایعه هست فعلا مثله هزاران شایعه قبلی که بارها تو همین تاپیک دوستان مطرح کردند.
در مورد شرکت داتک هم که خوب زبون حداقل بنده تو این تاپیک مو دراورد از بس به شما دوستان توصیه کردم که از این شرکت به هیچ وجه خرید نکنید.... اعتراضات زیادی از این شرکت تو این تاپیک شده ولی من نمی دونم چرا همه علاقه دارند خودشون مسئله رو تست کنند تا مطمئن بشند. جواب شرکت داتک به اون دوست عزیز واقعا خنده دار و مضحک هست. اکثر اکانتهای که الان شرکتهای اینترنتی به کاربران شخصی ارائه می کنند dedicated نیست و همه share هست. چون قیمت account های dedicated بسیار بالا هست و تنها تعدای محدودی از شرکتهای معتبر قادر به ارائه این نوع سرویس هست که اثری از اسم شرکت داتک در این شرکتها نیست.
حالا بگذریم... مسئله اینجاست که وقتی یک شرکت فاقد متخصصین مجرب به صورت خیلی طمعکارانه با پایین اوردن نامعقول قیمت بیش از ظرفیت و پهنای باند خودش اقدام به پذیرش مشتری می کنه وضعیت بهتر از این نخواهد شد و چاره ای جز جواب سر بالا یا به قول معروف پیچوندن مشتری نخواهد داشت.
برای بار هزارم عرض می کنم: به پیر به پیغمبر، عزیزان شرکت داتک فاقد استادندارد ها و صلاحیت لازم برای ارائه اینترنت پر سرعت هست و هیچ گونه اعتقاد و ضمانتی نسبت به سرویسشون ندارند. مطمئنا ادامه این رویه آینده سیاهی برای این شرکت بهمراه خواهد داشت و شاید سرانجام توسط اشخاصی که حوصله و قدرت اینکار رو داشته باشند کار این شرکت به مراجع قضایی و پلمپ بیانجامد.
بدرود.
یک سوال
من میخوام Dsl بگیرم , با اون مقدار هزینه ای که میخواستم بکنم میتونستم یک 256 از داتک بدون محدودیت بگیرم
ولی چند روز پیش یک شرکت دیگه پیدا کردم که 256 میده ولی با ترانسفر 2 گیگ
با این صحبت های صابر جان اون 2 گیگ رو بگیرم
ولی 2 گیگ در یک ماه کم نیست ؟؟؟؟؟