بازی رو که تو چند ماه بسازن همین می شه . از همون پیش نمایش هاش معلوم بود . از گرافیکش بگیر تا گیم پلی و چهره ی فوق العاده مسخره پرنس ( کارتونی شده بود . )
Printable View
بازی رو که تو چند ماه بسازن همین می شه . از همون پیش نمایش هاش معلوم بود . از گرافیکش بگیر تا گیم پلی و چهره ی فوق العاده مسخره پرنس ( کارتونی شده بود . )
چه مسخره خون تو بازی نیست..
چرا هرکیو میکشی فرتی غیب میشه؟!!!!!
من زیاد بازی نکردم همون اولشم پس کجاشه میگین فارسی حرف میزنه؟
بابا زياد سخت نگيرين در عوض فيلمش قشنگه!!!!!:31:
کجاش فارسی میحرفه؟؟؟ باید فعال کرد چیزیو؟؟
نقل قول:
یعنی بازی از avatar هم بدتره یا در همون حده؟
امتیازهاش که همچین بد نیست...ولی اینجور که شما میگید انگار یه افتضاح به تمام معناست!!
ما که موندیم:23:
فقط انیمیشنهاش حال میده !! من که نفهمیدم کجاش فارسی حرف میزنه دوستان میگننقل قول:
عجب بازی توپی هستش.
بعد از مدتی بازی خوب بازی نکرده بودم که چند تا بازی مشت مثل همین پرنس و الان ویک و ... اومدن یه حالی دادن.
بازی از همه نظر توپه هم کرافیکش سبک قشنگی داره و گیم پلی نرم و روونی داره.
بازی تقریبا تو مایع های پرنسای قبلی هستش.
تو یه سری از دموهای بازی فارسی حرف میزنن.
در کل هرکی بازی نکنه نصف عمرش در فناست.
زود تر بخرید یه حالی بکنید.
(حیف شد امشب شانس بد ما شارژ باتری دستمون تموم شد وگرنه حالا حالاها ولش نمیکردم)
مثل ac2 که در دموهاش از کلمات ایتالیایی استفاده می کرد.در این بازی هم همون جوری بین کلمات انگلیسی از فارسی هم استفاده میشه.خیلی جالبه.واقعا ایده ی خوبیه.
خوب من هم بازی کردم و وقتی دیدم که دشمن ها افغانی حرف میزنند کلی حال کردم و بهتر میکشتمشون :31: منو یاد حمله افغان ها به ایران انداخت .
در کل امتیاز های من به بازی اینطوریه :
گرافیک : قابل تحمل (البته با توجه به مالتی پلتفرم بودن بازی)
گیم پلی : خوب
میمون بازی های پرنس : عالی
شیوه جنگیدن پرنس : افتضاح
صدا گذاری : معمولی
دمو ها : با توجه به اینکه از فیلم اصلی هست : عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااالی اصلا خدا
داستان : تا به اینجا مسخره و بی ربط به سه گانه شن های زمان
اسکی رفتن از روی بازی های دیگه مثل گاد آف وار : در حد فاجعه انگار داری خود گاد آف وار بازی میکنی
میزان سختی بازی : پشمک
کنترلر بازی : طبق معمول خوب با سوتی های فراوان
در کل : خیلی خوشم اومد :11: