نقل قول:
من تو پستم اشاره کردم که این صدا اجتناب ناپذیر هستش و یادم نمیاد گفته باشم که باعث به هم ریختن تمرکز حریف نمیشه !
پس من اشتباه متوجه شدم ببخشید اما بازم با اینکه شما میگی اجتناب ناپذیره مخالفم. کلا شما تو پست قبلیت هم گفته بودی برای کم کردن فشار وارده جیغ و فریاد می کنن اما من با این هم مخالفم کلا به نظر من یک تنیسور فقط و فقط از روی عادت صدا در میاره منظورم اینه که با این روش هنگام تمرین تمرکز گرفته حالا با تکرار اون در واقع تمرکز می کنه بعد دیگه نمی تونه ترکش کنه همونطور که شما آخر پستت گفتی اما میدونی حرف من چیه من می گم که این عادت این بازیکن ها باعث بر هم زدن تمرکز حریف میشه پس باید جلوش گرفته بشه حالا خیلی ها عادت بیجا کردن این که نشد دلیل.
حداقل برای نسل جدید این هم که الان کاری باهاشون ندارن به نظرم دارن باهاشون راه میان مثل مکث زیاد نواک و رافا قبل سرویس.
اما همین داد و فریادها شده وسیله سو استفاده بعضی ها.
نقل قول:
زمانی که طول میکشه توپ زده شده به حریف برسه حتی در بازی های بین دو اماتور هم کمتر از دو و نیم ثانیه هستش که این زمان در بازی های حرفه ای به یک ثانیه هم میرسه . خوب شما همین حالا امتحان کنید یه نعره !!! چقدر طول میکشه !
دو و نیم ثانیه که میشه بدمیتون تو زمین تنیس :31: خیلی کمتره اما gunting که از بعد ضربه که شروع نمیشه از پرتاب راکت شروع میشه منظور من هم فکر کنم واضح بود خیلی فرق هست بین صدای خفیف و فریاد کشدار غیر طبیعی مثل فریاد های نواک در بازی با سپی وقتی عقب بود. شما که تنیس بازی می کنین باید بهتر بدونین
نقل قول:
اینکه هر چند ست یه صدای خفیف از رجر در بیاد باعث نمیشه سایلنت بازی کردنش زیر سوال بره !
شما گفتی کاملا سایلنت و هیچ صدایی ازش در نمیاد من گفتم چرا بعضی وقت ها در سرو دوم؛ البته اون کلا جدی نبود :46:
نقل قول:
شما بازی های خیریه ای که انجام میشه ( مثله بازیه فدرر ، سمپراس VS ندال ، اغاسی که برای هاییتی بازی کردن ) رو هم نگاه کنید بازم میبینید که ندال کلی سر و صدا میکنه ، در حالی که نه بازی نتیجش مهمه و نه حساسیتی در کاره !
من ربطشو با پست خودم نمی فهمم :31: نه خارج از شوخی منم گفتم که برای تمرکز گرفتنه اما بازم میگن بعضی ها ازش سواستفاده می کنن نه نادال.
راستی چقدر سر این بازی خندیدم فدرر مثل نادال تاپ اسپین می زد صدا هم در میاورد :31: بعد اوت زد نادال ادامه داد :31: بعد دو سه تا رالی داور گفت بسه دیگه اوت شده؛ راجر گفت پس چرا زودتر نگفتی خسته شدم :39: تقلید های سمپراس از آندره که بماند. هرکی ندیده پیشنهاد می کنم دانلود کنه ببینه
نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم شما تنیس رو فقط از TV نگاه کردین
وقتی من تنیس رو شروع کردم فدرر هنوز گرند اسلم نبرده بود :31:
راستی من موندم مسئولین یو اس اوپن اگه امشب هم بازی ها به علت بارون قطع بشه می خوان چی کار کنن (امشب و فردا هم پیش بینی بارون داریم)
بازم درباره یو اس اوپن اینکه هر چی فکر می کنم زورم میاد باز نگم این نواک چه قرعه آسونی بهش خورده. این طرف فدرر باید با بردیچ بازی کنه که مچ آپ بدی برای فدرر هست درضمن در هر بازی با راجر بردیچ عجیب انگیزه پیدا می کنه عین کنه می چسبه ول نمی کنه فینال مادرید امسال رو هنوز یادمون هست بعد هم ماری که head-to-head از راجر جلو هست و المپیک رو هم برد از طرف دیگه نواک نیمه نهایی با کی داره فرر. ای بابا :31: