من در صفحات قبل و تاپیک های مختلف بارها این موضوع رو تکرار کردم . اگر خواستید میتونید از این شیوه استفاده کنید.نقل قول:
توجه> این شیوه رو من بر روی 7 سیستم مختلف تست کردم. 3 تا لپ تاپ و 4 تا پی سی.
2 تا از لپ تاپ ها مال خودم و بقیه سیستم ها مال دوستان.
این شیوه هم بر روی ویندوز های 32 بیتی و هم 64 بیتی آزمایش شده و تا الان هیچ مشکلی نداشته.
1. یک نسخه ویندوز 7 بویلد 7600 گیر بیارید که دستکاری و کرک نشده باشه. این مسئله خیلی مهمه. یعنی فقط سی دی اورجینال خود ویندوز 7 باشه. اگر خواستید بدونید که چطوری میشه قبل از نصب ویندوز متوجه شد که نسخه ای که دارید اورجینال هست یا نه میتونید بگید تا بعدا توضیح بدم.
2. ویندوز را نصب کنید و در جایی که ازتون درخواست سریال میکنه آنرا خالی بزارید و Next را بزنید.
3. وقتی به مرحله ای رسیدید که باید تنظیمات آپدیت ویندوز را انتخاب کنید. حالت غیر فعال بدون آپدیت اتوماتیک را انتخاب کنید. البته اگر در موقع نصب ویندوز به اینترنت وصل نباشید این قسمت در هنگام نصب مهم نیست روی کدوم گزینه باشه چون در هر صورت اینترنت قطعه و نمیتونه آپدیت بشه.
4. بعد از نصب کامل ویندوز وقتی ویندوز بالا اومد یک بار هم بصورت دستی خودتون ویندوز را ریستارت کنید.
5. با یوزری وارد بشید که تمام اختیارات رو داره. من پیشنهاد میکنم که تا ویندوز را کرک نکردید هیچ یوزری دیگه ای نسازید. در این حالت تنها 1 یوزر وجود داره و اون هم ادمین هست.
6. کرک زیر را دانلود کنید و همچنان که به اینترنت وصل نیستید آنرا اجرا کنید تا یک سریال خریداری شده یا همان OEM را براتون ثبت کنه. به هیچی دست نزنید تا ویندوز خودش ریستارت بشه.
7. حالا وارد تنظیمات آپدیت ویندوز بشید و تنظیمات اون رو بر روی حالتی که در عکس زیر میبینید قرار بدید.کد:http://rapidshare.com/files/357077950/W7L_M_E_H_R_A_N.v1.77.rar
این حالت تعیین میکنه که بدنبال آپدیت های جدید برای ویندوز بگرده اما نه اونها رو دانلود کنه و نه اینستال.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. حالا برید و Check for Updates را مطابق شکل زیر اجرا کنید تا دنبال آپدیت های جدید برای ویندوز بگرده.
9. وقتی بهتون گفت که فلان تعداد آپدیت جدید برای ویندوز شما وجود داره روی Download یا Install Updates هیچوقت کلیک نکنید بلکه اول روی خود آپدیتی که وجود داره کلیک کنید و آپدیت هایی رو که وجود داره دقیق بگیرید و اگر آپدیتی به اسم Microsoft Malicious Software Removal Tool و KB971033 وجود داشت تیک بغلش رو بردارید و بعد روش کلیک راست بکنید و گزینه Hide Update را انتخاب کنید و بعد همون صفحه ای که توش هستید را OK کنید و بعد از نصب آپدیت هاتون از ویندوز 7 اکتیو شده تون لذت ببرید.
چند نکته.
اگر بعدا خواستید یکی از نرم افزار های مایکروسافت مانند بسته نرم افزاری آفیس 2007 یا 2010 را نصب کنید همیشه بعد از نصب این نرم افزار ها تنظیمات آپدیت ویندوز را دوباره چک کنید که تغییر نکرده باشه. چون بعضی وقت ها این نرم افزار ها تنظیمات آپدیت را بر روی دانلود اتوماتیک قرار میدند و ممکنه که Microsoft Malicious Software Removal Tool و KB971033 همراه دانلود اتوماتیک آپدیت ویندوز بر روی سیستمتون نصب بشه و اکتیو بودن ویندوز را از کار بندازه.
اگر تنظیمات آپدیت را اونطوری که گفتم قرار دادید و بعد از مدتی ویندوز بهتون خبر داد که آپدیت جدید دارید همیشه قبل از نصب آپدیت ها چک کنید تا مطمئن بشید که Microsoft Malicious Software Removal Tool و KB971033 قاطی آپدیت ها نشده باشه. اگر وجود داشت دوباره تیک بغلش را بردارید و گزینه ی Hide را بزنید.
اگر این شیوه برای شما کار نکرد مطمئن باشید که یکی از این 9 مرحله ای که گفتم را درست نرفتید مخصوصا داشتن یک ویندوز دستکاری نشده و اورجینال و آپدیتی بنام Microsoft Malicious Software Removal Tool و KB971033
بهر حال این روشی هست که ماه هاست من دارم ازش استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم. این روش رو جزو آخرین روشهای تست خودتون قرار بدید تا بعدا گلایه ای از من نداشته باشید. :10:
موفق باشید.