appilication is untrused and may be harmful to your phon دوستان در بعضی مواقع واسه نصب بازی,برنامه و تم یه همچین پیغامی دارم.منظورش چیه؟ اگه با این وجود نصب کنم گوشیم به مشکل میخوره؟
appilication is untrused and may be harmful to your phon دوستان در بعضی مواقع واسه نصب بازی,برنامه و تم یه همچین پیغامی دارم.منظورش چیه؟ اگه با این وجود نصب کنم گوشیم به مشکل میخوره؟
نقل قول:سلام دوســت عزیز ، هیـچ مشکلی پیش نمیــاد !نقل قول:
این ارور برای امنیـت هستش و برنامه مورد نظـر هیچ مشکلی رو برای گوشیتون ایجاد نمیکنــه .
موفق باشید!:40:
نقل قول:
تشکر میکنم دوست عزیز:40:
با سلام دوستان من گوشی نوکیا مدل C5-003تازه خریدم اگه بخوام ریست کلی بکنم برنامه های مثل map وغیره که هنگام خرید در گوشی بوده پاک میشودمتشکرم
دوستان یکی جواب منو بده در ضمن اگه بک آپ یه گوشی C5_003دیگری روی گوشیم بریزم اشکالی ایجاد میکنه یانه لطفا به هر دو سواالهام جواب بدین
متشکرم
اتفاقا من هم همین مشکل رو رو ساتیو پیدا کردم هنوزم راه حلی براش پیدا نکردم
یه برنامه برای پخش فایل های تصویری برای x6
البته بغیر از july player که فایل ها رو با فریم پایین پخش میکرد
ممنون
نقل قول:سلام دوست عزیز موقع ریسـت مموری رو در بیــار تا مشکلی نداشته باشـی !نقل قول:
بک آپ گوشی دیگه روی گوشی شما فکر نکنم اجرا کنــه ..
موفق باشید!:40:
دوستان اگه كسي از شما مي دونه چطوري ميشه نور قرمز هنگام فيلمبرداري رو خاموش كرد؟ (مثل قطع كردن صداي شاتر هنگام عكسبرداري)
اگه كسي اين نرم افزار رو داره ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه پست جديد دادم مثل اينكه به مدير برخورد و گرفت سريع قفلش كرد خوب ايكس 6 چه فرقي با 5800 داره به جز دوربينش وقيافه
تفاوت اصلیش در تاچش هست که x6 خیلی بهترهنقل قول: