این گزارش کار رو بخونید ببینید مناسب هست یا نه ؟(کارگاه عمومی 1 که یه قسمتی مربوط به تراشکاری هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزارش کار رو بخونید ببینید مناسب هست یا نه ؟(کارگاه عمومی 1 که یه قسمتی مربوط به تراشکاری هست)
سلام
اگه کسی گزارش کارآموزی در مورد نمایندگی تعمیرات تلویزیون داره میشه اینجا برای دانلود بزاره؟
ممنون میشم.:n16:
سلام دوستان. من یه کارآموزی برای رشته نقشه کشی معماری دوره کاردانی( مثل اجرا و نظارت ساختمان فلزی یا بتنی و کلا از اینطور چیزا) که عکس هم داشته باشه چون استادمون گیر داده به عکسها. اگه word باشه وخیلی خوب میشه . کمک کنید دوستان :n30::n30:
تا جایی که من سرچ کردم اکثر لینک ها به صورت رایگان فعال نیستن و باید گزارش ها برای این موضوع رو رو خریداری کنید تا لینک دانلود فعال بشه .نقل قول:
چند تا گزارش کارآموزی رو ضمیمه کردن مطمئن نیستم کاملا به موضوع شما مرتبط میشه یا نه .نقل قول:
موضوعات هر کدوم از ضمیمه ها به ترتیب :
مدیریت، نظارت و اجرای نقشه های ساختمانی (اسکلت فلزی)
اجرای ساختمان فولادی
اجرای ساختمان بتنی
اجرای ساختمان بتنی
کارهای اجرایی یک ساختمان
سلام دوستان
اگه گزارش کارآموزی در مورد دزدگیر و سیستم های امنیتی دارید لطف کنید بذارید
ممنون
نقل قول:
درباره دزدگیر گزارش هار پیدا نکردم ولی برای سیستم های امنیتی :
این پایان نامه ممکنه کمکتون کنه :
سیستم های امنیتی و دوربین های مدار بسته(ضمیمه شد)
سلام
لینک دانلود از اپلود بوی
حواشی حذف شد
Amin
سلام
احتیاج به گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت گردشگری و مسافرتی دارم . اگر کسی میتونه کمک کنه
با سلام اگه کسی گزارش کارآموزی پست بانک رو داره واسم ایمیل بزنه خدا خیرت بده منو از دردسر بزرگی نجات میدی مرسی
سلامنقل قول:
گزارش کارآموزی برای این موضوع به صورت رایگان نیست باید خریداری کنید این موضوعات رو سرچ کنید:
دانلود گزارش کارآموزی حسابداری دفتر هواپیمایی
دانلود گزارش کارآموزی حسابداری دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی
نقل قول:
سلام
گزارش کارآموزی برای این موضوع به صورت رایگان نیست باید خریداری کنید این موضوعات رو سرچ کنید:
دانلود گزارش کارآموزی پست بانک و اعتبارات
دانلود گزارش کارآموزی در پست بانک