نکته خوبی که اشاره کردی صدای قشنگ بهرام بود که به نظرم یکم شبیه صدای دوبلور بن تو سریال پرستارانه.
Printable View
نکته خوبی که اشاره کردی صدای قشنگ بهرام بود که به نظرم یکم شبیه صدای دوبلور بن تو سریال پرستارانه.
اخر سر هم این فیلم که روز پخش هست از دست عمو عزت در امان نماند و
این دو تا رو کرد زن و شوهر که مبادا اتفاقات غیر ....بین فضاییان مسلمان رخ ندهد
این راداش که با هل کار می افتاد تهش بود + شازده کوچلو هم معرکه بود
کلا رادش يعني 60 درصد داستان
استعداد عجيبي رو بعد باغ مظفر تا حالا نشون داده
امشب چند تا سکانسش خیلی خنده دار بود.(از نظر من)
1.ناهید:همه با هم مردن مرگ دسته جمعی .
2.بهرام: ... و با هم میگویند :این چیه که آوردی گندشو در آوردی .
3. ....
در صورتی که اصلا هم بهشون نمیاد یه خانواده باشن؛ شقایق دهقان هم همیشه نقش دخترایی میشه که از مادرشون بزرگتر به نظر میان.نقل قول:
به نظر من اگه این سریال جا بیفته واقعا تحول عظیمی در عرصه ی طنز اتفاق خواهد افتاد
سلام دوستان
به نظر من بهتر ما برای گفتن نظراتمون در رابطه با اینکه این فیلم چقدر موفق یا نه از مقایسه ی طنز ها با همدیگه خود داری کنیم چراکه:
1.موضوع هر طنز جداگانه است...
2.کارگردانی هر طنزی جداگانه است...
3.هر طنز در برهه زمانی جداگانه ای است...
4.بازیگران هر طنز مختص به همان طنز است...
5. ....... .
ودر کل این سریال توانسته نظرات بیننده را به سمت خود معطوف کند ونوعی واکنش و هم حسی را در فرد بیننده ایجاد کند.
راستی به نظر من شهاب بسیار بازی جالبی از خود به نمایش گذاشته است.
سریال تازه داره قشنگ میشه
هرچی که جلوتر میره جذابیتش بیشتره میشه ... واقعا کار رادش تحسین داره .... بهرام هم خیلی خوب بازی میکنه
عوامل خیلی از سریالای طنز به خصوص نویسنده هاشون [ و همچنین خیلی از بازیگرانشون] در این چند سال اخیر مشترک بودن؛ موضوعات خیلیهاشونم مشابه بوده که این دفعه مسافران با موضوع نسبتا متفاوت تری ساخته شده (هر چند که در اجرا باز هم شباهتهایی اجتناب ناپذیر با طنزهای قبلی داره.)نقل قول:
ضمنا اگه مقایسه ای بین آثار طنز تولید شده از یه کارگردان یا آثار چند کارگردان نداشته باشیم؛ چه طوری بفهمیم کدوم بهتره؟
و از این مقایسه ها اتفاقا سلیقه اکثریت هم مشخص میشه؛ یعنی راه آثاری که موفق تر بودن ادامه داده میشه (البته خطر کلیشه شدن هم وجود داره) و آثاری هم که برای بیشتر مخاطبها دافعه داشتن، کلا کنار گذاشته میشن.
در مورد اون سومی هم باید گفت که ما آثار طنز زیادی داشتیم که از زمان خودشونم جلوتر بودن و دیدنشون هنوزم برای بیننده ها جذابه؛ یه اثر خوب میتونه تاریخ مصرف نداشته باشه.
آقا اما در کل سریال داره قشنگ میشه
1-اون شالگردن مسافر کوچولو
2-سکانس های عاطفی خوبیم دارن فیلمبرداری میکنن دیشب 1 دونه داشت-زمانی که فرید برای پسرش کادو برده بود.
3-خاله زنک شدن فضایی ها