اره تو فردوسی خریدم..از نمایندگی خود htc به نام یاس به قیمت 470 تومان
Printable View
اره تو فردوسی خریدم..از نمایندگی خود htc به نام یاس به قیمت 470 تومان
سلام، ببخشید برای کسی که قبلا ویندوزموبایل داشته و تاحالا لینوکس و آندروید استفاده نکرده، هیرو بگیره چه ضدحال های اساسی (چیزهای بدیهی که توی آندروید نیست ولی توی پاکت پی سی هست) توش هست؟
مثلا شنیدم که inbox و sentbox قاطیه و Draft نداره، درسته؟
یا اینکه بعد از خریدن حتما باید یه رام کوک شده روش ریخت تا بلوتوثش درست بشه.
یا اینکه divx رو نمایش نمیده.
بچه ها گارانتی این گوشی خیلی مهمه؟ من بدون گارانتی میخوام بگیرم گفتم مشورت کنم قبلش با شما..
دوست عزيز اين گوشي فقط بي گارانتي توزيع ميشه.
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
كاري به sentbox و inbox نداري... يه سيستم ديگه ايه كه خيلي بهتره.... به صورت مكالمه اي هست.... ببيني ميفهمي كه بهتره.نقل قول:
مثلا شنیدم که inbox و sentbox قاطیه و Draft نداره، درسته؟
یا اینکه بعد از خریدن حتما باید یه رام کوک شده روش ریخت تا بلوتوثش درست بشه.
یا اینکه divx رو نمایش نمیده.
بلوتوث هم آره بايد رام كوك شده ريخت.... البته تو آندروئيد 2.1 كه 23 همين برج داره مياد خودش داره بلوتوث به احتمال قوي...
دايويكس رو با يه نرم افزار ميشه پخش كرد.... ولي خود گوشي نه.
آقا مشکلی بدون گارانتی نداره پس؟
خب این از این..
سه سوال نیمه تخصصی هم دارم..
این گوشی رو داداشم میخواد بگیره.. تا حالا هم نداشته آندروئید! کارش اینه که میخواد یه گوشی داشته باشه که صفحه نمایش بزرگی داشته باشه تا بتونه گاهی نمونه کارهای انیمیشن یا تیزرهای کوتاه رو خیلی سطحی به یه مشتری نشون بده.. البته میدونم که اونکار مثلا یه لپتاپ میخواد اما منظورم اینه که آیا از فرمتهایی مثل divx یا فرمتهای زیاد کلا پشتیبانی میکنه؟ کیفیت صفحه نمایشش خوب هست؟
زیاد ظریف نیست که بخوره زمین متلاشی بشه؟! (چه سوالیه آخه!)
میخواد gps هم داشته باشه راستی.. داره این؟
سلام مجدد خدمت دوست عزيز
شرلوك :31:
1- من كه خريدم ... دوستان هم خريدن .. به ندرت خراب شدهنقل قول:
1- آقا مشکلی بدون گارانتی نداره پس؟
خب این از این..
سه سوال نیمه تخصصی هم دارم..
این گوشی رو داداشم میخواد بگیره.. تا حالا هم نداشته آندروئید! کارش اینه که میخواد یه گوشی داشته باشه که صفحه نمایش بزرگی داشته باشه تا بتونه گاهی نمونه کارهای انیمیشن یا تیزرهای کوتاه رو خیلی سطحی به یه مشتری نشون بده.. البته میدونم که اونکار مثلا یه لپتاپ میخواد اما منظورم اینه که آیا از فرمتهایی مثل divx یا فرمتهای زیاد کلا پشتیبانی میکنه؟ کیفیت صفحه نمایشش خوب هست؟
زیاد ظریف نیست که بخوره زمین متلاشی بشه؟! (چه سوالیه آخه!)
میخواد gps هم داشته باشه راستی.. داره این؟
من به داداشتون اين گوشي رو پيشنهاد نمي كنم... چرا كه پشتيباني از فيلم اين گوشي و كلا سيستم عامل آندروئيد در حال حاضر اصلا خوب نيست...كيفيت صفحش خوبه ولي خيلي از اين بهتراش تو بازار هست
بنده به داداش گراميتون گوشي ديگه اي پيش نهاد ميكنم.. مثل سوني اريكسون ساتيو ... هم هر فيلمي كه خواسته باشيد پخش ميكنه هم اين كه صفهش بزرگ تره.
هيرو گوشي خوبيه ولي به درد اين كارا نمي خوره.... سنگين هم هست يه خورده بوخوره زمين نفله ميشه.
سلام دوست خوبم...
چه خوب شد اینا رو گفتید...
میرم یه تحقیقی راجع به اون سونی اریکسونه بکنم..
از دوستان كسي آپديت به ورژن 2.1 رو داره؟ اگه لينكي چيزي دارين، بدين در راه خدا. :20:
دوست عزيز آپديت رسمي كه هنوز نيومده!
خاك تو دمب اچ تي سي! 1 سال آزگاره داره وعده ميده هي ميزنه زيرش
حالا دوباره گفته تو ماه جون..
اگه رام كاستوم مي خواي در خدمتيم... گوشيت روت شده ؟ آماده هست/؟
يه بك آپ ناندروئيد بگير و اينو دانلود كن و نصب كن.... اگه بلد باشي بايد فهميده باشي من چي گفتم :31:
کد:http://94.23.18.199/~delphiki/VillainROM/VillainROM5.4.zip
سلام دوستان
خوبین ؟ بدجوری به سرم زده hero بگیرم
که فقط به خاطر آندروید هستش ( چون دیگه اسم سیمبیان میشنوم کهیر میزنم )
البته ویندوز موبایل هم داشتم ولی خوب آندروید یه چیز دیگست
فقط یه چیزی که خیلی منو توی htc آزار میده این رام و روم و ایناست که اصلا ازش سر در نمیارم
حالا سوالام :
آندروید چطوره ؟ راحتی کار باهاش .. دیزاینش .. افکت هاش ؟
این رام و روم برای ریختن برنامه و ... سخته ؟
الان تو بازار قیمتش چنده ؟
ممنوناتیم