دم اکبر عبدی گرم
این قسمت واقعا زیبا بازی کرد
Printable View
دم اکبر عبدی گرم
این قسمت واقعا زیبا بازی کرد
اوه اوه... بیژن اسلحه لیلی رو واسه چی برداشت...!:18:
بيزن ورنداشت كه...فكر كنم اون يارو محليه كه باهاشون بود و چاقو هم داشت وررداشت!نقل قول:
شايد بخاطر اينكه دوباره يهو جوشي نشه همه رو لت و پار كنه...:8:نقل قول:
واقعا مزخرفه!!!
علی رغم اینکه بازیگرای خیلی خوبی داره ولی هم از لحاظ بازیگری هم ار لحاظ کارگردانی واقعا ضعیفه ...
نقش های غیر اصلی واقعا بد بازی می کنن ....افتضاح...!
این زنکه هم که ..چیه اسمش؟! زن بیژن .... ترکونده ! ...یده با این بازی کردنش ...
اصلا اینارم که بیخیال بشیم یه فیلم تاریخی که نباید انقدر وارد جزئیات بشه ...
روند کند و خسته کنند و تکراری فیلم دیگه داره اعصابمو خورد می کنه !!!
بعد یه هفته تنها اتفاقی که می یوفته اینه که .....!اصلا اتفاق این سری چی بود؟!!!:13:
به نظر من یکی از بهترین هاست که تو این مدت در تلوزیون پخش شده ... حداقلش اینه که از این فیلم های با اصطلاح تاریخی مثل سالهای مشروطه بهتره .نقل قول:
در ضمن فیلم تاریخی نیست ... داستانی است که در طی دوران های تاریخی روایت میشه ...
و از خیلی از فیلم ها واقع نگر تره ... من خودم به شخصه واقعیت اون دوران و نمی تونستم درک کنم ... اما این فیلم کمک زیادی بهم کرد .
+ مهم اینه که فیلمو چطور ببینی ... مثلا همین هفته در مورد برخورد عشایری ها با بیگانه ها جالب کار شده بود ... فیلم بسیار با واقعیت انطباق داره .
دوستان من این قسمت رو ندیدم تکرارشو هم نمیتونم ببینم . یکی میگه چه اتفاقاتی افتاد ؟
اين قسمت باحال بود..هم هيجان و هم احساس...
يكي به من بگه..من تا حالا خيلي كم ديدم اين سريالو..ميتونم از الان شروع كنم؟...حيف..
دوست عزيز ميدونم چه حالي داري چون هفته قبل منم درد تو رو داشتم برات خلاصه اش ميكنم:نقل قول:
بيژن وليلي بعد ازينكه همه گشتي ها توسط افراد يكي از ايلهاي قشقايي كشته شدن به عنوان مهمون رفتن پيش ايل. اونجا به گرمي پذيرفته شدن و ليلي كه سخت بيمار شده بود با پرستاري زن سردسته عشايرحالش خوب شد .در همين حين جاسوساي آلماني ( فكر كنم شولتز)به اسم فروشنده اسلحه و مهمون خان وارد ايل شدن و مي خواستن خرابكاري كنن كه رييس ايل نذاشت اونا رو دستگير كردن تا با پسر و برادراي خان بزرگ قشقايي كه انگليسيا دستگيرشون كرده بودن مبادله بشن و پسر و برادراي خان رو آزاد كنن.ليلي كه ترسيده بود همراه بيژن كه مي خواست ازونجا فرار كنن توسط سربازاي هندي كه براي تحويل آلمانيها (احتمالا")اونجا اومدن محاصره شدن ...حالا تا بعد.
يكي از صحنه هايي كه خيلي خوشم اومد اين بود كه جلوي در قهوه خونه ،رفقاي حسن آقا كه نذاشتن خارجيا بيان تو وقمه زده بودن جلو در قهوه خونه تو زمين كه اگه ازين خط قمه بياين جلو چنين و چنان ...باباي بيژن جلو رفت گفت مرد حسابي همه مملكت دست انگليسيا افتاده تو جوش اين يه وجب جا رو ميخوري ؟ جواب لوطي محل جالب بود :اين يه وجب جا هنوز صاحب داره...بازم به غيرت لوطيامون :8:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
دوست عزيز ماهي رو هروقت از آب بگيري تازه است .گرچه بعضي قسمتاي جالب رو نديدي ولي تا وقتي بيژن و ليلي هستن فعلا" وقت داري قسمتهاي بعدي بايد بهتر باشه...:20:نقل قول:
شدیدا تایید میشهنقل قول:
يكي از صحنه هايي كه خيلي خوشم اومد اين بود كه جلوي در قهوه خونه ،رفقاي حسن آقا كه نذاشتن خارجيا بيان تو وقمه زده بودن جلو در قهوه خونه تو زمين كه اگه ازين خط قمه بياين جلو چنين و چنان ...باباي بيژن جلو رفت گفت مرد حسابي همه مملكت دست انگليسيا افتاده تو جوش اين يه وجب جا رو ميخوري ؟ جواب لوطي محل جالب بود :اين يه وجب جا هنوز صاحب داره...بازم به غيرت لوطيامون
یه نکته جالبی که توی فیلم وجود داره شخصیت های خاکستریه فیلمه ، مثل حسن اقا، که هم مست می کنه هم به فقیر فقرا می رسه،
و جالب برخورد ادمی مثل بابای بیژن با این فرده ، که به چه زیبایی نشون داده ،
این حسن اقا هم شانس اورده اون زمونا زندگی می کرده ،