لطفن یکی دو تا عکس بزارین ببینیم کیفیت دوربینش چجوریاس.
Printable View
لطفن یکی دو تا عکس بزارین ببینیم کیفیت دوربینش چجوریاس.
سلام دوستان
من مشخصات جت رو که خوندم فقط یه قسمتی از اون رو نفهمیدم که خروجی تلویزیون داره یا نه ؟
اگه ممکنه راهنماییم کنین
نه نداره..نقل قول:
تو توضیحاتش که نوشته خروجی تلویزیون داره ولی کابلش داخل جعبه نیستش
من این گوشی رو به تازگی خریدم و دو مسئله داره به شدت آزارم میده
یکی باطری این گوشی هستش که به یک باره خالی میکنه مثلا با گوشی شب کار میکنم و 4 خط شارژ داره صبح که پا میشم میبینم باطری خالی شده و گوشی خاموش کرده
مورد بعدی فیلمبرداری این گوشی هستش در روز و بیرون از خونه خیلی خوب فیلم میگیره ولی در شب که نور کمه افتضاح فیلم میگیره خیلی کند فیلم میگیره به نظر من که 30 فریم فیلم نمیگیره
اسپیکر این گوشی هم اونطوری که دوستان تعریف میکنن صدای بلندی نداره
برای همه دوستان این مشکلات وجود داره؟
کدهایی وجود داره که وارد منوی مخفی گوشی شد؟
مطمئنی داری در مورد جت میگی؟ فیلمبرداری که زیاد به شب و روز ربطی نداره اگه شب باشه تتاریک میگیره ! اون عکسبرداریه که کیفیتش کم میشه ...
رو چه گزینه ای فیلم میگیری که کنده ؟ یک نگاه بکن cpu 800 رم 1 گیگکند فیلم میگیره بعد 8300 که ضعیفتره خوب فیلم میگیره .. حتما گوشیت نیم سوزه ببر درست کنن
من نگفتم با کیفیت بدی در شب میگیرهنقل قول:
من میگم که در شب با فریم ریت پایین تری نسبت به روز میگیره کاملا این مسئله مشهوده
بعدش در تنظیمات فیلمبرداری این گزینه هایی که شما میگی اصلا وجود نداره فقط گزینه سایز داره که روی 720 هستش و دیگری هم کیفیت هستش که روی fine هستش و گزینه های دیگر هم ربطی به کیفیت فیلمبرداری ندارن
اتفاقا عکس برداری با فلش هم در شب وقتی فاصلت با جایی که می خوای عکس بگیری زیاد باشه تعریفی نداره و یه نور قرمز رنگی درست وسط تصویر ظاهر میشه
سلام
میخواستم بدونم عمر باطری و شارژش چه طوریه ؟
با تشکر
دوستان من کل تاپیک رو ندیدم و در گوشیهای بدون سیستم عامل هم تخصصی ندارم ، حالا میخوام بدونم ، که آیا شتاب دهنده ی گرافیکی داره ؟ کلا بازیهاش در چه سطحی هست ؟
ولی گفتی ها ! .. wdr رو فعال کن تو شب بهتر میشه .. با فلش هیچ گوشی تو شب خوب نمیگیره .. حتی دوربینهای حرفه ای هم خوب نمیگیرن ! چه برسه به گوشی .. اگه توقع داری مثل روز بگیره که هیچ وقت این امر محقق نمیشه در هیچ دوربینی ! باید یک دونه از این فلش های جدا که به برق میخوره همراهت باشه .. تو مجالس عروسی استفاده میکنن .. از اونا ...:46:نقل قول:
دوست عزیز خروجی تلویزیون داره ولی کابل نداره و باید به صورت مجزا تهیع کنی که قیمت کابلش هم فکر کنم حدود 3 تومنه.نقل قول: