خواهش میکنم قابلی نداشت
اینم لینک قیمت خرید و فروش میوه ها و فصل کاشت حجمش کمه دانلود کنید
کد:http://shanti.20m.com/kharid.JPG
Printable View
خواهش میکنم قابلی نداشت
اینم لینک قیمت خرید و فروش میوه ها و فصل کاشت حجمش کمه دانلود کنید
کد:http://shanti.20m.com/kharid.JPG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
سلام.من بازي رو با شبيه ساز روpcاجرا ميكنم.خيلي خوبه فقط مثل اينكه يكم زياد پيچيده شده.اما دوستم كتاب راهنما فارسي داره از اون ميگيرم.بازي خوبي به نظر مياد.
درود با سپاس از تمام عزیزانی که اینجا زحمت میکشن من چند تا سوال داشتم
اول اینکه چطور قلب اسبم رو بالا ببرم هر کار میکنم بالا نمی ره !!!
دوم اینکه فرق گران ترین گاو بازار با ارزان تر خودش در چی هست ؟
سوم چطور دانه ترکیب کنم ؟
چهارم من یه عدد گاو 7000 تایی خریدم ولی با گذشت 1 فصل هنوز شیر نمی ده آیا باید بازم صبر کنم ؟ و آیا راهی هست که سریع تر شیر ده بشه ؟
پنجم یه راه حل یا روش خوب برای پول دار شدن سریع تر به من معرفی کنید!!!
ششم من از کجا بدونم قلب دختر مورد نظرم 4 تا شده
با سپاس
ببخشید توی این بازی ساعت رو چه باید بدست آورد؟
نقل قول:
جواب من این هست:
هر روز صحبت کن و هر چند وقت هم با آب تمیزش کن
دوم: در قیمت شیر هست
چهارم: باید گاوت رو بارور بکنی تا بعد از یه مدت شیر بده
پنجم:از طریق ماهیگیری در نزدیکی آبشار
سلام بچه ها ، وقتی اسم هاروست مون رو دیدم یاد قدیما افتادم . ببخشید ، آیا راهی است که من باهاش بتونم اونو رو پی سی بازی کنم ؟:31:
ببخشید دوباره سوأل می کنم . شما کدوم هاروست مون رو بازی می کنید ؟؟
آخه خود من هم این بازی رو توی پلی استیشن 1 بازی کردم .
با سلام خدمت همهنقل قول:
1.هرروز باید دوبار فرچه بزنی و حرف بزنی و در هوای بد نذاری و در علفزار بزاری
2.فرق آن در قیمت سیر آن هست
|___________|______|______|______|
|Brown |115 G |175 G |225 G |
|Marble |115 G |175 G |225 G |
|Star |270 G |405 G |540 G |
3.وقتی تارتان رو دیدی سال دوم پاییز الی زمستان بعد از هر وقتی تاکاکورا هست به خونه اون برو
4.باید حامله بکنی
5.میوه درختان رو به دانه تبدیل کن و بفروش یا ماهیگیری کن یا ماهیگیری کن دم آبشار
6.به اتاق اون برو و بگرد تا دفترچه خاطراتش روپیدا کنی
اگه سئوال دیگه داشتی بگو
ضمن خسته نباشید به بچه ها یه نکته یادم اومد گفتم شاید بدردتون بخوره: ( برای ترکیب از tartan کمک بگیرید)
اول: دانه ها ( به غیر از درخت ها) رو با گل upseed ( در زمستان رشد میکنه ) ترکیب کنید تا درجه از b به s تغییز کنه
دوم: دانه ها رو با گل happy lamp ( در تابستان رشد میکنه ) ترکبب کنید تا محدودیت فصلی از بین بره ( یه دایره سبز در کنار نام دانه میاد )
مثلا yam رو فقط در fall میتونید بکارید ولی با این کار در هر فصلی که خواستید میتونید بکارید ( توصیه میکنم اینکار را روی
دانه های نسل سوم استفاده کنید )
سوم: دانه ها رو با گلی که در نزدیکی معدن رشد میکند در فصل fall ترکیب کنید تا محدودیت زمین از بین برود ( یه دایره سیاه در کنار نام دانه میاد )
یعنی میتوانید هر دانه ایی را در هر زمینی بکارید
سلام بچه ها
من وقتی می خوام با pc بازی کنم یک ارور در باره ی cdvd می زنه
یعنی چی؟