ممنون عارف جان، تو این لینک هم چیزی یافت نشد ...نقل قول:
البته اصلاً مال حوزه هنریشون نبود، تولید سیمای اون مرکز بود ...
راستش یادم نمیاد چه برنامهای بود، خیلی زمان میگذره ...
حالا زنگ میزنم به سروش ببینم داره یا نه ...
Printable View
ممنون عارف جان، تو این لینک هم چیزی یافت نشد ...نقل قول:
البته اصلاً مال حوزه هنریشون نبود، تولید سیمای اون مرکز بود ...
راستش یادم نمیاد چه برنامهای بود، خیلی زمان میگذره ...
حالا زنگ میزنم به سروش ببینم داره یا نه ...
سلام
كسي لينك دانلود كارتون شير شاه 3 (1.5) رو داره ؟
با دوبله گلوري
لبته جديدا يه تغييراتي توي دوبلش دادن كه اصلا جالب نيستش
اگه كسي لينك داره لطفا واسه من بفرسته
ممنون
سلام دوستان
کسی تا حالا بتن آرمه رو دیده؟
سلام
به آرشیو ایران سیما هم یه سری بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Tekkon kinkurîto یا بتون آرمهنقل قول:
قبلا یه چیزایی در موردش نوشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خوشم نمی اومد . پسره ی حمّال !نقل قول:
60 اپیسوود و میلیونها متر پرواز کرد برای پیدا کردن مادرش اما یه جُو معرفت نداشت بگه "بابام کو ؟"
اینقدر آدم نمک نشناس ؟! برو ، بپز ، بشور ، کار کن و بذار جلوش کوفت کنه ، یه یادی از بابای مفلوکش نکرد .
تازه اونهم زنبور های عسل که مردهاشون موقع جفتگیری کشته می شند و ملکه هم دائم پای ماهواره تو کندو نشسته باقی کلفت-نوکراش می رن کار می کنن می ریزن تو حلق این :38:
اصلا تاریخ کارتونها رو که نگاه کنید هیچ کس ککش هم برای یافتن "پدرش" نگزیده .
اون از نِل بود که حتی بدون عقل خودشو و پدربزرگش رو اسیر خودش کرده بود و برادرشم که باددی گارد بود ، که چی ؟ که برن مامانشو تو بهش ببینن . آخر سرم نمُرد بره بهشت پیش مامانش :38:
اون از بَنِر بود
هاچ
سباستین
مامانه پسر شجاع
کارتون رامکال
بچه های آلپ
نه ! نمی گم نقش "مادر" کمه ها ! فقط آرزو بدل می ندم یبار بگن فلانی موقع رفتن دنبال مامانش یادیم از قبر باباش کرد . مثلا بگه : نور بقرب بباره بابا ، اما وقت ندارم باید برم پیش مامان :38:
من تمام قسمتهای علی-کوچولو که نگاه می کردم ، مرتب در تیتراژ می گفت بابای علی رفته بجبهه . من می گفتم : خب حالا منو سَ نَ نَ ! تو هیچ اپیسوودی نیست و خانواده اش هم شادتر از همیشه هستن خونه با باغچه و حیاط بزرگ . علی کوچولو هم که بدون غرولند باباش و کتک های احتمالی صبح تا شب تو کوچه بازی می کرد . پس همون بهتر که رفته جبهه . اینجای شعر رو باید با شادی می خوندن " رفته بجبهه ، پس گور باباش" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم وقتی کسی دنبال باباش بگرده لابد یا پولداره مثله پدر بزرگ "پرین" که مثلا پاشیم بریم تیغش بزنیم . یا یهو باباش می شه "بابا لنگ دراز" ! که هم دنیا و عقبی داره !
اگر مُرده باشه می شه مثلا "سوباسا" که بجای اینکه راه بیافته مثل نِل یه ایل و طایفه رو اسیر و عبیر خودش کنه تنها مشکلش اینکه باباش زود رفت بهش فوتبال یاد نداد .
این کامنت رو جهت مصادف بودن با "روز جهانی مادر" نوشتم . روز مادر مبارک :11:
از معدود کارتونایی که یادمه نقش پدرا یه کم برجسته بود دهکده حیوانات (دراگو اینا)بودش ....یه مشت آدم خل و چل (اون ببر بدنسازه...روباه قرمزه ...یا اون گربه دزده)با اون استیل خاص کتک زدنشون :31: البته پدر ژپتو هم بودش یه آدم علیل مفلوک که هی باید مواظبش بودن.....
پیرمرد جان من که اون موقع طفلی بیش نبودم خودمم یادم خیلی نمیاد اینا رو
ولی ازا ون علی کوچولو هم متنفر بودم ولمون هم نمیکرد! چند سال هیمنطور هی تکرار میکردنش
باز 100 رحمت به حنا دختری در مزرعه و بابا لنگ دراز و اون یکی راکنه اسمش چی بود!
زبل خانم خوب بود ولی یادم نمیاد زیاد اصلا چی بود داستانش
کلا اون موقع هیچ حقه انتخابی نداشتیم باز الان جوونا این همه اینترنت هست دانلود میکنن تلویزیون هم باز بهتر شده اوضاش ماهـــواره و کارتون نتورک و ... هم هست
در هر صورت ممنون برادر تو بحث ما شرکت کردید یه مقدار خاطرات ما هم زنده کردید :10:
یکی از اینا به من برسونهنقل قول:
دوستان من 3-4 تا انیمه ای که به پشنهاد دوستان گرفتم لنگ زیرنویساشونم
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه
تک تک تو اینور اونور هست ولی پکی باشه خوشمزه تره
انگلیسی ترجیحا فارسی هم خوبه البته اگه خوب ترجمه شده باشه
Death Note
Samurai Champloo
Shigurui
سلامنقل قول:
من خودم برات یه جا آپلود کردم زیرنویس فارسی هر سه تا باهمه
اینم لینکش
==============================کد:http://up.--------.com/images/kqs92e8vgq43w460215m.rar
لینک جداگانه :31:
زیرنویس Death Note
زیرنویس Shiguruiکد:http://forums.animworld.net/thread3248.html
زیرنویس Samurai Champlooکد:http://forums.animworld.net/thread13464.html
کد:http://forums.animworld.net/thread9581.html
دستت درد نکنه برادر
پس این میشه دانلود با اعمال شاقه :دی
چون نه چیزپیان دارم نه عضوم:27:
چرا همیشه چیزای خوب یه جای سختی هستن واقعا؟!×!
درستش کردم براتنقل قول:
هر سه تا رو فشرده کردم و یه جای خوب آپلود کردم